Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalıştığım işleri yazdım zaten tezgahtarlık,kasiyerlik yaptım ama son 6 aydır boşum yok bulamıyorum inanın benim psikolojim bozuldu iş bulamamaktan,ne olursa giricem netten her gördüğüme başvuruyorum aramıyolar bile,gazeteden bulup gidiyorum olmuyo,bi şanssızlık var belki bende bilmiyorum
Çalıştığım işleri yazdım zaten tezgahtarlık,kasiyerlik yaptım ama son 6 aydır boşum yok bulamıyorum inanın benim psikolojim bozuldu iş bulamamaktan,ne olursa giricem netten her gördüğüme başvuruyorum aramıyolar bile,gazeteden bulup gidiyorum olmuyo,bi şanssızlık var belki bende bilmiyorum
istanbulun hangi semtinde oturuyorsun bana söyle ben sana bakim iş
ve BULACAM ama sonradan beğenmemezlik etme
istanbulun hangi semtinde oturuyorsun bana söyle ben sana bakim iş
ve BULACAM ama sonradan beğenmemezlik etme
Aranan Nitelikler
- ÖN MUHASEBE DENEYİMİ OLAN,
- MİKRO VE OFİS PROGRAMLARINI ETKIN KULLANABİLEN,
- PRATIK,YOGUN IS TEMPOSUNA AYAK UYDURABILECEK,
- TERCİHEN ANADOLUHİSARI - BEYKOZ BÖLGESİNDE İKAMET EDEN,
- PERAKENDE SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ,
BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI
mesela bunun gibi bir sürü ilan buldum
ama sanırım buraya site ekliyemiyorum
istersen msn ver ordan veriyim sana siteleri
Aranan Nitelikler
- ÖN MUHASEBE DENEYİMİ OLAN,
- MİKRO VE OFİS PROGRAMLARINI ETKIN KULLANABİLEN,
- PRATIK,YOGUN IS TEMPOSUNA AYAK UYDURABILECEK,
- TERCİHEN ANADOLUHİSARI - BEYKOZ BÖLGESİNDE İKAMET EDEN,
- PERAKENDE SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ,
BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI
mesela bunun gibi bir sürü ilan buldum
ama sanırım buraya site ekliyemiyorum
istersen msn ver ordan veriyim sana siteleri
ayy canım ya bizim hastanede arıyor eleman basvursana istersen özelden mesaj atayım bak ilanlarına
yok o sitelere bakmadım
hiçbirimiz tecrübeli değildik ilk başladığımız zaman, ama perakende sektöründe tecrübeli diyor. bundan kolay ne var, kendine güvenin olacak, güven verecen.
sonuçta kıt değilsin ya, az çok bilgin var, geri kalanınıda yavaş yavaş öğrenirsin
iş görüşmesine gidincede ben çok tecrübesizim deme, elimden geleni yaparım de, öğrenmek içinde elinden geleni yap zaten
hem seni atarlarsa bile belirdi bir süre sonra sorun değil, düşe kalka öğrenirsin![]()
ben sana birşey diyim şimdi
kendimden örnek vereyim
ben yurt dışında doğdum ve orda eğitim gördüm.
hukuk fakültesi mezunuyum. diplomam burda geçerli değil, denklik sınavına girmediğim için. hayırılısıyla önümüzdeki sene halledecem bunu, denklik sınavına girecem
şu anda özel sektörüde çalışıyorum. maaşımda baya dolgun.
bir sürü dezavantajlarım olmasına rağmen güzel bir yerde çalışıyorum (ithalat ihracat sorumlusuyum)
dezavantajlarımı söyliyim :
1. tc vatandaşı değilim
2. üniversite diplomam burda geçerli değil, yani avukatlık yapamam
3. türkçemde baya bozukçünkü günlük hayatımda sadece evde türkçe konuşuyorduk, ve doğal olarak şive değişikliği var bende
4. hiç tecrübem yoktu
5. istanbulu hiç bilmiyorum, sadece tatillerde gezdiğim kadarıyla işte o da ne kadar olabilir
6. çevremde yoktu, istanbulda çok az akrabalarımız vardı
sizin gerekçeleriniz nedir?
ben sana birşey diyim şimdi
kendimden örnek vereyim
ben yurt dışında doğdum ve orda eğitim gördüm.
hukuk fakültesi mezunuyum. diplomam burda geçerli değil, denklik sınavına girmediğim için. hayırılısıyla önümüzdeki sene halledecem bunu, denklik sınavına girecem
şu anda özel sektörüde çalışıyorum. maaşımda baya dolgun.
bir sürü dezavantajlarım olmasına rağmen güzel bir yerde çalışıyorum (ithalat ihracat sorumlusuyum)
dezavantajlarımı söyliyim :
1. tc vatandaşı değilim
2. üniversite diplomam burda geçerli değil, yani avukatlık yapamam
3. türkçemde baya bozukçünkü günlük hayatımda sadece evde türkçe konuşuyorduk, ve doğal olarak şive değişikliği var bende
4. hiç tecrübem yoktu
5. istanbulu hiç bilmiyorum, sadece tatillerde gezdiğim kadarıyla işte o da ne kadar olabilir
6. çevremde yoktu, istanbulda çok az akrabalarımız vardı
sizin gerekçeleriniz nedir?