• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Bulamıyorum

bende kendi alanımda çalışmıyorum, hiç alakası bile yok
iş aradığım zaman bir kaç işe baktım sonra fazla uzatmadan kafama yatan birini seçtim.evde boş durmaktan iyidir.

Çalıştığım işleri yazdım zaten tezgahtarlık,kasiyerlik yaptım ama son 6 aydır boşum yok bulamıyorum inanın benim psikolojim bozuldu iş bulamamaktan,ne olursa giricem netten her gördüğüme başvuruyorum aramıyolar bile,gazeteden bulup gidiyorum olmuyo,bi şanssızlık var belki bende bilmiyorum

Çalıştığım işleri yazdım zaten tezgahtarlık,kasiyerlik yaptım ama son 6 aydır boşum yok bulamıyorum inanın benim psikolojim bozuldu iş bulamamaktan,ne olursa giricem netten her gördüğüme başvuruyorum aramıyolar bile,gazeteden bulup gidiyorum olmuyo,bi şanssızlık var belki bende bilmiyorum

birebir git tatlım sende
mesela ben büyük bi market adını sölemyim
oraya cv bırakmıştım
sonra bu işe girdim
ordan kasiyerlik için çağırdılar ama
burayı bırkamka istemdim
birebir başvuru herzaman daha etkili oluyo
bankalara bile bizzat müdürlere gittim cv bırakmaya

istanbulun hangi semtinde oturuyorsun bana söyle ben sana bakim iş
ve BULACAM ama sonradan beğenmemezlik etme

Aranan Nitelikler

- ÖN MUHASEBE DENEYİMİ OLAN,

- MİKRO VE OFİS PROGRAMLARINI ETKIN KULLANABİLEN,

- PRATIK,YOGUN IS TEMPOSUNA AYAK UYDURABILECEK,

- TERCİHEN ANADOLUHİSARI - BEYKOZ BÖLGESİNDE İKAMET EDEN,

- PERAKENDE SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ,

BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI

mesela bunun gibi bir sürü ilan buldum
ama sanırım buraya site ekliyemiyorum
istersen msn ver ordan veriyim sana siteleri

Canım madem ki nasıl bi iş olursa olsun yapıcam diyosun, dönemsel olarak fuarlarda falan görev alan elemanlar var ya, o işlere de başvurabilirsin en azından harçlığını çıkarmış olursun

:71:
Aranan Nitelikler

işte hep bu sorun var
tecrübeli istiyo her taraf
ee biz nerde tecrübe edineceğiz pekii

Aranan Nitelikler

Eğerki kariyer net gibi sitelerden bakıyorsanız benim onlara başvurum var zaten hepsine. Ben mail adresimi size özelden mail atayım yine de profilinizde avukat olduğunuz yazıyor çevreniz geniştir mutlaka, deneyimsiz bir eleman arayan herhangi bir yakınınız filan olursa haber verirseniz çok yardımcı olmuş olursunz.İlginize teşekkürler

Ben özel mesaj gönderemiyormuşum 100 mesaj olması gerekiyormuş.Siz mail adresinizi bana özelden mesaj atsanız ben o adrese mail adresimi göndersem olur mu acaba?

Son düzenleme:
yok o sitelere bakmadım
hiçbirimiz tecrübeli değildik ilk başladığımız zaman, ama perakende sektöründe tecrübeli diyor. bundan kolay ne var, kendine güvenin olacak, güven verecen.
sonuçta kıt değilsin ya, az çok bilgin var, geri kalanınıda yavaş yavaş öğrenirsin
iş görüşmesine gidincede ben çok tecrübesizim deme, elimden geleni yaparım de, öğrenmek içinde elinden geleni yap zaten
hem seni atarlarsa bile belirdi bir süre sonra sorun değil, düşe kalka öğrenirsin :1:

yok o sitelere bakmadım
hiçbirimiz tecrübeli değildik ilk başladığımız zaman, ama perakende sektöründe tecrübeli diyor. bundan kolay ne var, kendine güvenin olacak, güven verecen.
sonuçta kıt değilsin ya, az çok bilgin var, geri kalanınıda yavaş yavaş öğrenirsin
iş görüşmesine gidincede ben çok tecrübesizim deme, elimden geleni yaparım de, öğrenmek içinde elinden geleni yap zaten
hem seni atarlarsa bile belirdi bir süre sonra sorun değil, düşe kalka öğrenirsin :1:

Çok güzel diyorsunuz da benden çalıştığım yer ile ilgili bilgi isteyecek referans isteyecek,dediklerinizi denedim inanın ama almıyorlar o kadar çok iş arayan varki.
Bir de mesela bu ilanda önmuhasebe tecrübesi diyor, o da yok bende mesela

ben sana birşey diyim şimdi
kendimden örnek vereyim
ben yurt dışında doğdum ve orda eğitim gördüm.
hukuk fakültesi mezunuyum. diplomam burda geçerli değil, denklik sınavına girmediğim için. hayırılısıyla önümüzdeki sene halledecem bunu, denklik sınavına girecem :1:
şu anda özel sektörüde çalışıyorum. maaşımda baya dolgun.
bir sürü dezavantajlarım olmasına rağmen güzel bir yerde çalışıyorum (ithalat ihracat sorumlusuyum)
dezavantajlarımı söyliyim :
1. tc vatandaşı değilim
2. üniversite diplomam burda geçerli değil, yani avukatlık yapamam
3. türkçemde baya bozuk :1: çünkü günlük hayatımda sadece evde türkçe konuşuyorduk, ve doğal olarak şive değişikliği var bende
4. hiç tecrübem yoktu
5. istanbulu hiç bilmiyorum, sadece tatillerde gezdiğim kadarıyla işte o da ne kadar olabilir
6. çevremde yoktu, istanbulda çok az akrabalarımız vardı

sizin gerekçeleriniz nedir?

canım ön muhasebe dediği kolay bi işlem ordada öğrenirsin aylık faturaları felan düzenliyorsun bilem ne basit yani

kendimden örnek vereyim
hukuk fakültesi mezunuyum. diplomam burda geçerli değil, denklik sınavına girmediğim için. hayırılısıyla önümüzdeki sene halledecem bunu, denklik sınavına girecem :1:
bir sürü dezavantajlarım olmasına rağmen güzel bir yerde çalışıyorum (ithalat ihracat sorumlusuyum)
1. tc vatandaşı değilim
3. türkçemde baya bozuk :1: çünkü günlük hayatımda sadece evde türkçe konuşuyorduk, ve doğal olarak şive değişikliği var bende
4. hiç tecrübem yoktu
5. istanbulu hiç bilmiyorum, sadece tatillerde gezdiğim kadarıyla işte o da ne kadar olabilir

ohoo seninki baya iyiyimiş ya ole bulacaksan banada bul canım :) ya birasda sans işi ben buna inanıyorum herkes gönlüne göre bulamıyor işte

benim tek avantajım, ki biliyorum bunlar olmasaydı asla bulamazdım öyle bir iş, türkçe hariç, akıcı bir şekilde 3 yabancı dilim olmasıdır

onları öğrenmek içinde ama çocukluğumu kurban ettim, annem küçükken çok baskı yapıyordu bana, haftasonu hep yabancı dil özel dersleri alıyordum ama şimdi faydasını görüyorum :1:

Son düzenleme:
kendimden örnek vereyim
1. tc vatandaşı değilim
4. hiç tecrübem yoktu

Bakın ben sizi anlıyorum,sizin düşüncenizde belki de ben gereği kadar çabalamayan,umutsuz, belki de bulduğu işi beğenmeyen biri olarak canlanmış olablirim.Kendi yazdığım mesajları okuduğumda da umutsuz birini görüyorum ve evet belki de artık umutsuzum. Çok uzun bir süredir iş arıyorum,bütün yakınlarımıza, apartmandaki sakinlere haber verdim özgeçmiş bıraktım.Ama artık istediğim devamlı olan bi iş.

Bir de örneğin ön muhasebe orda öğrenebilirim evet çabuk öğrenirim ama işveren beni niye alsın ki zaten bu işi bilen biri varsa, bana öğretmekle vakit kaybetmez ayrıca adam ilanda yazmış deneyimli arıyorum diye.

bilmiyorum belki de benim eksik yaptığım bişeyler var

Son düzenleme:
bak mesela buna önemli artık dilde şart sadece üniversite veya tecrübe yetmiyo mülakatta seni caydırıcı maaş beklentini düşürücü birsürü neden buluyorlar eğitimin ne ,tecrüben varmı,dilin varmı yoksa eksiksin ahh ahh zor ne diyim

Back
X