Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıyolar alıyorlar
pes etmek yok
100 görüşmeyede gitsen pes etmek yok
ben işletme fakultesi mezunuyum ve 4 senedir işsizim 24 yaşındayım...
işsizlik biz gençlerin sorunu ama mağlesef çözüm üretilmiyor üretilmediği gibi üretmeyenleri hayla tutuyorlar ben artık sesimi çıkarmıyorum biz gençleri sindirmekti emelleri evet artık siniyorum biz hakkediyoruz bunu allah razı olsun sizden diyorum ....
Senin eğitim durumun ne canım?
Canım üni.de okurken hani katılabileceğim kurslar eğitimler filan varken katılıyodum, şimdi de halk eğitimin ingilizce, bilg.kurslarına filan gittim ama maddi durumum yok yani anca halk eğitimde gidebiliyorum. Dediğin de doğru umutsuzum yani
:)) Görüşmeye de öyle gitmiyorum tatlım ya, oraya bütün umudumu toplayarak gidiyorum ama bi yerde bi eksiklik varki almıyolar bilmiyorum nerde?
Sıfır sermaye ile kurulacak bi iş bulmalıyız canımm:))
tamam tamam şakaydııı. sende hemen ciddiye alıyosun cnm:):)
ayyy cok kanım ısındı sana inanıyorum ben bulacaksın iş ya ben gecen gün teknosa da bişeler alırken kız bizimle calısırmısın dedi :44: ne alaka anlamadımda:44: sadece cok soru sormustum bn kıza calısmak istedigimi fln sandı heralde :)
sende öyle yap gittgn heryerde işle alakalı sorulr sor sıkılırlar sorularında iş teklif ederler
ve zafer bizimm olurrrrr![]()
Sağ ol canım inşallah bulurum ilk maaşımla sana bişey ısmarlıycam söz![]()
Beni anlıyorsunuzdur ne durumda olduğumu![]()
seni çok iyi anlıyorum canım anlamaz olurmuyumbende biliyorum baba parası ile kpss kurusuna gitmeyi ama ailemin imkanı yok birde ben emekli bir asker kızıyım babamlar millet inanmıyor aaa diyorlar askerler çok maaş alıyorlar diyorlar emekli askerlerin maaşı o kadar az ki inan duyanlar şaşırıyor gayette azimli bir insanım kendi çabalarımla anca bilgisayar işletmenliği kurusuna gidebildim babamın işi çok iyidi emekli olduktan sonra çalışıyordu 2008 krizi maffetti tamda ben o sırılarda üniversiteyi bitirdim ve hayla iş bulamıyorum ben 4 yıllık fakulte mezunuyum tarlada reçperlik bile yaptım azıcık para kazanayım diye benim gibiler her şeyin farkında ama milletin tuzu kuru ben artık bunu anladım tepkisiz insanlar olduğu sürece biz buna mahkumuz...alakasız insanlar torpille çok güzel bi yerlere geliyor onlarda çarka ayak uyduruyor
ahhh nedense daha cok bi ısındım neden acaba..
bulacksın bulacaksın dua edecm bn sana :) bu arada erkek kardeşin mi vardı bu sayfayı ona da okut
o da calışşsınn![]()
memleket meselesi yptım bu calısma konusunu sanırım
hayırlısı olsun canım senn için herzamn ..:)
tekrar basarılar sana kolay gelsinn ..:![]()