İş Bulamıyorum

alıyolar alıyorlar
pes etmek yok
100 görüşmeyede gitsen pes etmek yok

bendede caydırıcı sebep olarak hep tc vatandaşı olmamamı bahane ettiler
ama benden kurtuluş yok
ben girmek istedim mi girerim, her türlü :1:

olmazsa, çalışan bir arkadaşının yanında takıl, birşeyler öğretin sana ön mühasebeyle ilgili mesela

demokraside çareler tükenmez

Son düzenleme:
Danışmanlık şirketlerine başvur, onların iş bulma şansı çok yüksek, çünkü işe girdiğinde maaşından bir miktar komisyon veriyorsun...
Hiç iş tecrüben yoksa başlarda asgari ücrete razı ol. İş baktığın alanları geniş tut. Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
ben işletme fakultesi mezunuyum ve 4 senedir işsizim 24 yaşındayım...
işsizlik biz gençlerin sorunu ama mağlesef çözüm üretilmiyor üretilmediği gibi üretmeyenleri hayla tutuyorlar ben artık sesimi çıkarmıyorum biz gençleri sindirmekti emelleri evet artık siniyorum biz hakkediyoruz bunu allah razı olsun sizden diyorum ....

ben işletme fakultesi mezunuyum ve 4 senedir işsizim 24 yaşındayım...
işsizlik biz gençlerin sorunu ama mağlesef çözüm üretilmiyor üretilmediği gibi üretmeyenleri hayla tutuyorlar ben artık sesimi çıkarmıyorum biz gençleri sindirmekti emelleri evet artık siniyorum biz hakkediyoruz bunu allah razı olsun sizden diyorum ....

Beni anlıyorsunuzdur ne durumda olduğumu :43:

bütün yormları okudumda arkadaşım sen biraz umutsz duruyosun sanki.. ne bileym nasıl olsa iş bulamıcam havasındasın gibi.. canım bn hala üni ye bile baslamadım tuzun kuru konusuyosun diyerbilirsn ama bu iş arama işlerini cok iyi biliyorum abim ablm kuzenlerden fln ..:) hatta benm bile iş bulma stelerne üyeliğim var..:):)
sana bişeyler söylemk istiyorum cevremden gördügüm kadarıyla.. iktisat işltme halkla ilişkiler... bu tür bölmlerde iş bulmak istiyorsan kesinlkle kendini geliştmrmen gerekiyor yani konuskan olacksın ikna kabiliyetn iyi olack sabırlı olacksın. sana bi örnek vereyim ablm iktisat bitirdi ve oda okulu bitrdkten sonra haliyle iş armaya basladı önce eve pc aldık ve interettn önüne gelen tüm iş ilanlarına basvurdu.. sonra bi sigorta şirketi (isim veremiyorum canım ama baya ünlü ve köklü bi şirkket)
mlakata faln cagırdı gitti hemn işe alındı. cünkü mlakatı cok iyi gecmiş yani gayet güzel akıcı inandırıcı konusmus.. dolgun bi maasla işe basladı.. ama iş zor hergün onlarca kişiyle görüsüp sigortalatmaya calısıyosun.. derkn bi bankaya basvurdu ve ona da kabul edildi sınava grdi kazndı mlaktlar fln artık bankada müdür yardımcısı :)yani bişe bişe yönetmeni tAM BİLMİYORUM :) ve bankaya gireli sadece 3 yıl oldu bu kadr cabuk yükselmesinn sebebi de gercekten cok konskan ve sabırlı olması .. demem o ki üniyle olmuyo sadece kendini geliştrmen gerekiyor..
o elinden geldigince tüm kurslara gitmişti.. cv kabarık görnsün diye..:)
bence sende öyle yap birazcık özen gösterip geliştrrsen kendini olmayak iş deil ..:) sende cv kabarık görnsün diye küçük küçük bişeylerden baslayabilrsn ..:)
ben inanıyorum iş bulacagına ..:):):) hakkında hayırlısı olsun canm bozma moralini sakın inançlı ol .. Neyse cok uzattm sanırım :)
başarılar sana ..:54:

Canım üni.de okurken hani katılabileceğim kurslar eğitimler filan varken katılıyodum, şimdi de halk eğitimin ingilizce, bilg.kurslarına filan gittim ama maddi durumum yok yani anca halk eğitimde gidebiliyorum. Dediğin de doğru umutsuzum yani

canım öenmli deilki sertifkayı al yeter ..:) ablmda pc sertfkasını fln halk egitmden almıstı :) inanclı dinç git sen görsmelere gördügn her iş ilanına basvur göreceksn sennde güsel bi işn olack ..:) mesela ilac mmessli cok alıyorlar.. ama onda ehliyet istiyorlar :) bilmiyorum ehliyetn varmı ..
dedigim gibi sen istekli ol bulacksın iş insanlar umutsuz bitkin bi elemenı neden işlerne alsınlrki .. onlr azimli calışkan güleryüzlü insanlar istiyorlar calıstrmak için ..:):)
Canım üni.de okurken hani katılabileceğim kurslar eğitimler filan varken katılıyodum, şimdi de halk eğitimin ingilizce, bilg.kurslarına filan gittim ama maddi durumum yok yani anca halk eğitimde gidebiliyorum. Dediğin de doğru umutsuzum yani

:)) Görüşmeye de öyle gitmiyorum tatlım ya, oraya bütün umudumu toplayarak gidiyorum ama bi yerde bi eksiklik varki almıyolar bilmiyorum nerde?

:)) Görüşmeye de öyle gitmiyorum tatlım ya, oraya bütün umudumu toplayarak gidiyorum ama bi yerde bi eksiklik varki almıyolar bilmiyorum nerde?

offfff :(:( o zamn almıyolarsa seni işe küfret öyle cık görsmeden ..:D:D nasılsa almadılr hiç deil rahatlarsın :D:D:66::66:
kendime dert ettm ha bu konuyu .. :59:
:28: kendi işini kurrr !!!!! evettttt :52: buldummm buldum kendi işnin patronu ol :82:

Sıfır sermaye ile kurulacak bi iş bulmalıyız canımm:))

tamam tamam şakaydııı. sende hemen ciddiye alıyosun cnm :63: :):)
ayyy cok kanım ısındı sana inanıyorum ben bulacaksın iş ya ben gecen gün teknosa da bişeler alırken kız bizimle calısırmısın dedi :44: ne alaka anlamadımda:44: sadece cok soru sormustum bn kıza calısmak istedigimi fln sandı heralde :)
sende öyle yap gittgn heryerde işle alakalı sorulr sor sıkılırlar sorularında iş teklif ederler :32::32:
ve zafer bizimm olurrrrr :65:

tamam tamam şakaydııı. sende hemen ciddiye alıyosun cnm :63: :):)
ayyy cok kanım ısındı sana inanıyorum ben bulacaksın iş ya ben gecen gün teknosa da bişeler alırken kız bizimle calısırmısın dedi :44: ne alaka anlamadımda:44: sadece cok soru sormustum bn kıza calısmak istedigimi fln sandı heralde :)
sende öyle yap gittgn heryerde işle alakalı sorulr sor sıkılırlar sorularında iş teklif ederler :32::32:
ve zafer bizimm olurrrrr :65:

Sağ ol canım inşallah bulurum ilk maaşımla sana bişey ısmarlıycam söz :62:

ahhh nedense daha cok bi ısındım neden acaba..:66:
bulacksın bulacaksın dua edecm bn sana :) bu arada erkek kardeşin mi vardı bu sayfayı ona da okut :63:
o da calışşsınn :63:
memleket meselesi yptım bu calısma konusunu sanırım :77:
hayırlısı olsun canım senn için herzamn ..:)
tekrar basarılar sana kolay gelsinn ..::69::69:
Sağ ol canım inşallah bulurum ilk maaşımla sana bişey ısmarlıycam söz :62:

Beni anlıyorsunuzdur ne durumda olduğumu :43:

seni çok iyi anlıyorum canım anlamaz olurmuyum :59: bende biliyorum baba parası ile kpss kurusuna gitmeyi ama ailemin imkanı yok birde ben emekli bir asker kızıyım babamlar millet inanmıyor aaa diyorlar askerler çok maaş alıyorlar diyorlar emekli askerlerin maaşı o kadar az ki inan duyanlar şaşırıyor gayette azimli bir insanım kendi çabalarımla anca bilgisayar işletmenliği kurusuna gidebildim babamın işi çok iyidi emekli olduktan sonra çalışıyordu 2008 krizi maffetti tamda ben o sırılarda üniversiteyi bitirdim ve hayla iş bulamıyorum ben 4 yıllık fakulte mezunuyum tarlada reçperlik bile yaptım azıcık para kazanayım diye benim gibiler her şeyin farkında ama milletin tuzu kuru ben artık bunu anladım tepkisiz insanlar olduğu sürece biz buna mahkumuz...alakasız insanlar torpille çok güzel bi yerlere geliyor onlarda çarka ayak uyduruyor

seni çok iyi anlıyorum canım anlamaz olurmuyum :59: bende biliyorum baba parası ile kpss kurusuna gitmeyi ama ailemin imkanı yok birde ben emekli bir asker kızıyım babamlar millet inanmıyor aaa diyorlar askerler çok maaş alıyorlar diyorlar emekli askerlerin maaşı o kadar az ki inan duyanlar şaşırıyor gayette azimli bir insanım kendi çabalarımla anca bilgisayar işletmenliği kurusuna gidebildim babamın işi çok iyidi emekli olduktan sonra çalışıyordu 2008 krizi maffetti tamda ben o sırılarda üniversiteyi bitirdim ve hayla iş bulamıyorum ben 4 yıllık fakulte mezunuyum tarlada reçperlik bile yaptım azıcık para kazanayım diye benim gibiler her şeyin farkında ama milletin tuzu kuru ben artık bunu anladım tepkisiz insanlar olduğu sürece biz buna mahkumuz...alakasız insanlar torpille çok güzel bi yerlere geliyor onlarda çarka ayak uyduruyor

Torpilsiz biyerlere gelmek zor gerçekten

ahhh nedense daha cok bi ısındım neden acaba..:66:
bulacksın bulacaksın dua edecm bn sana :) bu arada erkek kardeşin mi vardı bu sayfayı ona da okut :63:
o da calışşsınn :63:
memleket meselesi yptım bu calısma konusunu sanırım :77:
hayırlısı olsun canım senn için herzamn ..:)
tekrar basarılar sana kolay gelsinn ..::69::69:

Abim var ama ona asla okutmam o zaman laptopunu da alır benden :)
Ondan zaten umudumuz yok canım ayrı bi dert, ben bi iş bulup annemi de alıp abimden uzaklaşmak bile istiyorum,annem abimi bırakmaz orası ayrı tabi ama.

Sağ ol canım desteğin için.

Back
X