Is bulamiyprum. Bunalimdayim. Bir fikir verin arkadaslar.

masalbb

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
575
113
303
İstanbul
Merhaba ben 3 yildir bir firmada calisiyordum. 2 ay once iflas ettiklerini one surerek beni ve arkadalarimi isten cikardilar. Alacagimizi haklarimizi alamadik. Evim kira borcum cok. Basvurdugum yerler geri donmuyor. Cok bunaldim. Ne yapacagimi sasirdim artik. Surekli en ufak seylere agliyorum. Yemiyorum icmiyorum.

Sadece senin sorunun değilki
Memleket sorunu bu.
Nice üniversite mezunu genc evde oturuyo.
ALLAH yardımcn olsun

Ben de bulamıyorum bir türlü, seni çok iyi anlıyorum. Mesleğin nedir? Gerçi bu ülkede hiç bir mesleğin değeri kalmadı...

İşten çıkarılanlar ile birlikte bir avukat tutun tazminatınızı alın. İş bulma konusunda da başarılar diliyorum.

Üzülme , sabırlı ol mutlaka bir yerden bir kapı açılacaktır , kendini işsiz gibi değil de uzun bir istirahate çıkmış gibi düşün..

Alan sektör ney hangi şehirdesin ?

Üzülme , sabırlı ol mutlaka bir yerden bir kapı açılacaktır , kendini işsiz gibi değil de uzun bir istirahate çıkmış gibi düşün..

Alan sektör ney hangi şehirdesin ?
Muhasebe canim. On muhasebe. Artik cok bunaldim cidden. Kiradayim kredi borclarim var

Işten çıkarılan arkadaşlar ile birlikte firmaya tazminat davası açın. Dava sonuçlana kadarki geçen sürenin de tazminatını veriyorlar. Bende kızımın doğumuna yakın para sıkıntısı çekerken eşimin tazminatını almıştık. Mahkeme 2 yıl sürdü ama toplamda 3 yıl calismislikla beraber 5 yıllık tazminat almıştı ve yağ bal gibi gelmişti. Özel hastane masrafları malum. Bu tür şeylerin peşini bırakmayın, dosya masrafı avukat parası ortak odenince fazla koymaz. Firmaya kalmasın tazminatının.
Sonra aa bende 2 aydır falan iş arıyorum ama daha bulamadım birnbulsqm bu evden tasinicam bende sizdenim yani işsiz ve iş bulamayanlardan.

masalbb
Bir yıl sonra üç tane üniversite diplomam olmuş olacak
Şuanda bir üniversitede çalışıyorum ama kadrolu değil projem bitince belki bende çıkarılacağım
Bu durumda o kadar çok insan var ki
Üzülme rabbim bi kapı açar elbet
Bi tarafdan araştırmaya devam bu arada kendini geliştirmek için birşeyler yap canım

Muhasebe canim. On muhasebe. Artik cok bunaldim cidden. Kiradayim kredi borclarim var
İnşallah en kısa süre içerisinde bulursun , Allah büyük sabırlı olun , Bi rızık kapısı açılır mutlaka...

Sadece muhasebe isi mi ariyorsunuz? Kasiyerlik garsonluk degerlendirin eger istiyorsaniz? Gecici olarak bakabilirsiniz esas isinizle ilgili basvurularinizi yapabilirsiniz

Canim benimde 2 diplomam var ama issizim. Universiye mezunu olmakta yetmiyor artik

Rabbim yardimcimiz olsun canim insallah en kisa zamanda is buluruz hepimiz

Canim benimde 2 diplomam var ama issizim. Universiye mezunu olmakta yetmiyor artik
Malesef öyle hep bir adım önce olmak gerekiyor artık tabi birde tanıdık faktörü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…