Is bulamiyprum. Bunalimdayim. Bir fikir verin arkadaslar.

Canim avukat davayi kazanirsiniz ama oarayi alamayabilirisiniz dedi. Zaten tek kurus avukata vere ek param dahi yok
Gecmis olsun. Umarim en kisa surede is bulursun. Maddi acidan cok zordaysan yapabilecegine inandigin farkli sektorlere de basvuru da bulun. Marketler olabilir, kisisel bakim urunleri satan firmalar gibi...
Avukat issiz oldugun icin avukat barodan alirsin da kazansan bile gercekten iflas gosteten firmalardan 5 kurus alamiyorsun. Benim arkadaslarimin basina gelmisti. Coook onceydi firmanin sakata gittigini gorup ben kendim ayrilmistim. Ayrilmayan ark.cok ugrastilar ama 1 kurus tazminat alamadilar. 5 yillik tazminatlari gitti.
Birde isten cikartma belgen ile issizlik parasi alirsin. Ama o da birgun bitiyor. Allah kolaylik versin

masalbb hangi şehirdesin yada belki yazmak istemezsin ankaradamısın diye sorayım

Canim onuda sorduk. Avukat vermiyorlarmis. Yada bizi gecistirdilermi anlamadim. Bayagi ugrastik arastirdik ama sonucta kazanirsiniz ama parayi alamayabilirsiniz dediler. Bizde avukata bos yere verecek oaramiz yok diye vazgectik

Rabbim yardimcimiz olsun canim insallah en kisa zamanda is buluruz hepimiz
Ayy amin inşallah ya hayırlı işler bol kazanclar inşallah tüm işsizlere. Bugün bu iş yerine gittim görüşmeye çağırdılar. Eeee laboratuvara eleman almışlar neden beni çağırıyorsunuz ki deli oldum deli. Yok efendim tecruben yok yok efendim biz oraya eleman aldık. Kardeşim eleman aliyorsan ben seni aramisim telefonla ne diye eleman aldık demiyonda bana dünya kadar yol parası masrafı yaptırıyor bu soğukta

Öküzler ...

2 ay birşey değil ki normal yani .... borç yapmayaydınız çok o iyiydi insanın kenarda birikmişi olalı bekarsanız bir ev arkadaşı alınkiraya katksı olsun en azından...

çok zor gerçekten işsizlik bende ilk defa çalışma hayatına girdim evlenip çoluk çocuğa karışınca işte vermiyorlar. ilanları iyi takip et inş bulursun bir an önce

İnsafsızlar zaten iş bulma sürecı bunaltıcı birde bu tip insanlar dahada yoruyor insanı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

İnsafsızlar zaten iş bulma sürecı bunaltıcı birde bu tip insanlar dahada yoruyor insanı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Sadece kendilerini düşünüyorlar. Birde lab. Aldıkları eleman okulunu bile okumamış tanıdık vasıtasıyla girmiş. Bana diyo sen tam bizim aradığımız elemanını aslında bu okulu okunan bizim için daha iyi ama eleman aldık biz. Eee kardeşim aldık eleman de sepetle ne umutlandırıyor cümlenin başında.

Aynen işveren hep kendini düsünüyor ee kardesim bizde insaniz zaten is yok perisaniz ne diye bosa umutlandiriyorsun? Hee bide su torpil mevzusu var ne diyim insallah en yakin zamanda guzel yerlere yerlesiriz bizde

çeşitli sitelerde cv oluştur, bir de gerekirse farklı sektörlerde de araştır. Grafikerlik kursları açılıyor arasıra, bazen ücretsiz verilenler oluyor. Ordan sertifika alıp grafik üzerine de bir yerlere girebilirsin açık pozisyon.

Akıl vermesi böyle de yaşaması zor olur biliyorum, umarım kısa zamanda bu süreçten çıkarsın...

başvurduğunuz yerleri arayın. cv mi değerlendirebildiniz mi ne zaman dönüş olur gibi bişeyler sorabilirsin. hem bir adım öne geçmiş olursunuz. kariyer sitelerinde yüzlerce cv arasından sizinkini fark edemeyebilirler. Bol şanslar dilerim.

Çok üzüldüm canım allah yardimcin olsun. Kariyer.net falan filan o tarz yerlere bak. Umarım en yakin zamanda is bulursun.

Canim avukat davayi kazanirsiniz ama oarayi alamayabilirisiniz dedi. Zaten tek kurus avukata vere ek param dahi yok
İşsiz olduğunuz için barodan avukat talep ederseniz karşı tarafta davayı kaybedeceği için masrafları onlar öderler zaten. Bence mahkeme yolların düşün. İş bulma sürecinde de Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…