Senin durumunda olan nice kızcağız orada kalabilmek için bilerek ders bırakıyor, alttan alırken part time çalışıyor, derken ailesini alıştırıyor falan.
Fikir vermiş olmayayım tabi. : P
Annem diyo ki sen hiç duydun mu mezun oldu orda kaldı ise başladı diye birini duydun mu çevremizde diyo
is bulmak cok zor ya aileni dinleme bence ne yap et orda kalmaya bakMerhabalar ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemdenuzakta bir şehirde okuyorum bu şehirde ise başvurdum ve kabul ettiler.ben burda kalıp devam etmek istiyorum ama ailem şiddetle karşı çıkıyorlar2 ay önce sevgilimin evine gittiğimi ogrenmislerdi.bu yüzden guvenemiyolarmis hep beni mi dusunuceklermis.uni bitip gelicekmisim. Sadece evlenirsem ayrılabilirmisim falan.sizce onları dinlemeli miyim yoksa önüme mo bakmaliyim.bi namus kaygısı tutturmuslar belki hayatımın en büyük şansı.niye izin vermiyolar anlamıyorum.
Bende varım:)Annem diyo ki sen hiç duydun mu mezun oldu orda kaldı ise başladı diye birini duydun mu çevremizde diyo
Senin durumunda olan nice kızcağız orada kalabilmek için bilerek ders bırakıyor, alttan alırken part time çalışıyor, derken ailesini alıştırıyor falan.
Fikir vermiş olmayayım tabi. : P
Merhabalar ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemdenuzakta bir şehirde okuyorum bu şehirde ise başvurdum ve kabul ettiler.ben burda kalıp devam etmek istiyorum ama ailem şiddetle karşı çıkıyorlar2 ay önce sevgilimin evine gittiğimi ogrenmislerdi.bu yüzden guvenemiyolarmis hep beni mi dusunuceklermis.uni bitip gelicekmisim. Sadece evlenirsem ayrılabilirmisim falan.sizce onları dinlemeli miyim yoksa önüme mo bakmaliyim.bi namus kaygısı tutturmuslar belki hayatımın en büyük şansı.niye izin vermiyolar anlamıyorum.
Bir tek ben ailenden taraf cikacagim; neymis bu Trabzon da buldugunuz is? Gercekten Ankara da bulunamayacak, kariyeriniz icin onemli bir adim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?