- 23 Mayıs 2019
- 718
- -36
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Girip denemekte bir fayda var en azından gelir oluşur çevre edinirsin, çalışma düzenine alışırsın. Ne kaybedersin kiHaftaiçi 08.30-18.30, haftasonu cumartesi de çalışılacak şekilde iş buldum. 25k veriyorlar ve ticket veriyorlar yemek için 170tl bir gün için.
Şimdi ben bu işe mi başlasam yoksa kendim mi bir şeyler yapmaya çalışsam çünkü aklımda da bir şeyler yapmak vardı. Haftasonu da çalışılması biraz problem benim için. Maaş nasıl sizce? Satış pazarlama yapacağım bu arada
Bir de ticket vericekler ben ticketi az kullansam bana kalan parayı verirler mi?
Kendi işimde 7/24 çalışmayı tercih ederim ama, öyle bi durum da var yani. Kendine çalışmış oluyorsun sonuçtaKendi işini yapıp hafta sonu çalışmamayı, erken kapatmayı falan düşünen insan batar. Her zaman kendi işinizde daha fazla çalışmak zorundasınız. Üstelik 24 saat sorumluluk sizde olacak ve aklınızda iş olacak.
Ticket’ın artanını bazı market alışverişlerinde kullanabilirsiniz ama size para olarak ödeme yapmazlar.
Haftaiçi 08.30-18.30, haftasonu cumartesi de çalışılacak şekilde iş buldum. 25k veriyorlar ve ticket veriyorlar yemek için 170tl bir gün için.
Şimdi ben bu işe mi başlasam yoksa kendim mi bir şeyler yapmaya çalışsam çünkü aklımda da bir şeyler yapmak vardı. Haftasonu da çalışılması biraz problem benim için. Maaş nasıl sizce? Satış pazarlama yapacağım bu arada
Bir de ticket vericekler ben ticketi az kullansam bana kalan parayı verirler mi?
25k cok az değil mibence gir deli gıbı millet iş arıyor anında kaparlar benden evden getiriyorum mesela eve harcarım kartı
bence iyi deneyiminiz kaç yıl?25k cok az değil mi
25k cok az değil mi
25k cok az değil mi
Haftaiçi 08.30-18.30, haftasonu cumartesi de çalışılacak şekilde iş buldum. 25k veriyorlar ve ticket veriyorlar yemek için 170tl bir gün için.
2yılbence iyi deneyiminiz kaç yıl?
azmış yanı bence iyi kaçırma gerçekten yine iş başvurusu yapmak istiyorsan yap ama boşta kalma
25k cok az değil mi
Anladığım kadarıyla üniversite mezunu değilsiniz. Çok kayda değer bir tecrübeniz de yok. Kim, niye size 25 binden fazla versin?25k cok az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?