- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Paraya ihtiyacınız yoksa çocuğunuzu heder etmemize değmez. Hergün 2 vesayet değiştirmek biz yetişkinlere bile zor gelirken ilkokul seviyesindeki bir çocuk için çekilmez bir çile haline gelecek ve okuldan soğuya bilirKızlar merhabalar
Uzun zamandır iş arıyordum.
Bugün biri döndü
8 bin TL sabah sekiz akşam 6
Ayda bir hafta nöbet sistemi var.
Nöbet haftasi sabah 7 akşam bazen 8 i bile bulabilir.
Şimdi yaz dönemi için proplem değil ama kışın kızım ilkokula gidicek sabah benimle gelicek öğlen servis onu ordan alicak.
Akşam yine duruma göre ya benim yanıma yada babası evdeyse direk eve gelicek.
Yani kızım icin çok zorlu olucak.
Eşim de maaşı çok az bu paraya bu kadar çalıştığına deymez diyor.
Bende evde çok sıkıldım ama bu şartlar gözumu korkutuyor.
Sizce ?
Bu arada bahsettiğim yer kreş
Yani 12 ay açık
Bu arada bizde araba yok.
Yazın minibüs ile gidip geliriz ama kışın çoğu zaman yazı kullanmamiz gerekecek
Şuan bir kaç kursa gidiyorum.evde oturmuyorum aslında.Evet bu kadar çalışmaya çok az bir ücret ama sıfırdan iyidir. Evde oturup koca, çocuk beklemekten yeğdir. Sizin de hem kendi hayatınız olur. Hem az da olsa paranızı kazanırsınız. Evde otururken birisi size bu parayı vermeyecek maalesef.
Aslında sıkılmadım şuan aktifim baya bir çok kursa gidiyorum kendi ek yan gelirim de var .az ama yetiyor.Nöbetin değişen bir şeyi yok 2 saat fazladan çalışmak ona göre ayarlamanızı yaparsınız o günlerde en olmadı eşiniz kızınızı kreşe getirir evet 8 bin az ama eğer sıkıldıysanız denenebilinir
Burada sigorta yatiricak aslında ama yinede çocuguma kıyamıyorumAsgari ücreti bile vermiyorlar kiburada çalışmak yerine herhangi bir yerde , mağazada, markette, büroda falan çalışsanız? En azından sigortanız yatar
Sanmıyorum sigorta yapacaklarını. Asgari ücret vermeyen insanlar sigorta mi yapacak?Burada sigorta yatiricak aslında ama yinede çocuguma kıyamıyorum
Yapicak yapar yani o konuda sıkıntı yokSanmıyorum sigorta yapacaklarını. Asgari ücret vermeyen insanlar sigorta mi yapacak?
Kahvaltı ve öğle yemeği dahilÇalışmak büyük masraf.
Ben ise başladım, henuz evden götürecek bir sistem oluşturmadim, en dandik yemek yüz lira.
Börek yesen börek çay 60 sadece. O da ne sagljksiz.
Sonra yol parası var, dolmuş 8 lira, akbil 770 İstanbul'da.
Yani kafadan, her gün börek yiyip mide fesadı geçirsen, sadece otobüse binsen 2300 lira sadece asgari duzeyde zorunlu harcaman.
Rahat ayakkabı Alman lazım, insan içine çıkacaksın güzel giyinmen lazım .
İşte geçirdiğin her gün sana maddi zarar.
Bu yerde Çalışmadan daha kardasin, inan
Çünkü cebinde beş kuruş kalmayacak
Çok haklısınız zaman kaybı oluyor sadeceÇalışmak büyük masraf.
Ben ise başladım, henuz evden götürecek bir sistem oluşturmadim, en dandik yemek yüz lira.
Börek yesen börek çay 60 sadece. O da ne sagljksiz.
Sonra yol parası var, dolmuş 8 lira, akbil 770 İstanbul'da.
Yani kafadan, her gün börek yiyip mide fesadı geçirsen, sadece otobüse binsen 2300 lira sadece asgari duzeyde zorunlu harcaman.
Rahat ayakkabı Alman lazım, insan içine çıkacaksın güzel giyinmen lazım .
İşte geçirdiğin her gün sana maddi zarar.
Bu yerde Çalışmadan daha kardasin, inan
Çünkü cebinde beş kuruş kalmayacak
Nasıl 8 bin maaş,asgari ucretle ücret zorunlu deil mi min? Asgari ücretin altında işçi çalıştırılıyor mu böyleKızlar merhabalar
Bugün biri döndü
Şimdi yaz dönemi için proplem değil ama kışın kızım ilkokula gidicek sabah benimle gelicek öğlen servis onu ordan alicak.
Sizce ?
Yani 12 ay açık
Yazın minibüs ile gidip geliriz ama kışın çoğu zaman taksi kullanmamiz gerekecek
Zaten bir ara sey değil miydi. Bankaya yatmak zorunda. Hatta bazı işverenler asgari ücret ilk çok yükseldiğinde elden geri alıyordu. Uygulama değişmediyse hesaba nasıl 8 yatıracak. Ancak yarı zamanli gösterirse yarı sigorta yaparsa olurSanmıyorum sigorta yapacaklarını. Asgari ücret vermeyen insanlar sigorta mi yapacak?
Hem 10 saat hemde asgari ucret bile değil.Calistiginiza değmez.Kızlar merhabalar
Bugün biri döndü
Sizce ?
Yani 12 ay açık
Yazın minibüs ile gidip geliriz ama kışın çoğu zaman taksi kullanmamiz gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?