• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Bulmak Neden Bu Kadar Zor ?

Vay be bizim de hiç aklımıza gelmemişti dil öğrenmek. İlginç bir öneri, bunu değerlendirelim arkadaşlar sjsjsjs

Doğup büyüdüğünüz ülkenin dilini bilmeniz sizin ayrıcalığınız değil. Sanki çabanızla oluşmuş bir durum gibi bahsediyorsunuz. Türkiye’de doğup büyüyüp dil öğrenmekle sizinki aynı şey mi Allah aşkına? Siz Almanca bildiğiniz için İngilizceye de hakimsinizdir mesela. Cümle yapıları, kelimeler benzer çünkü aynı dil ailesinden geliyorlar. Bunlar size bir artı katıyor elbet, ne güzel ama ahkam kesmeniz çok garip. Aynı şartlarda değiliz.
dizi film izlemeye devam edin..

Dil bilmenin ayrıcalık olmadığını söylediğim bir cümle yok? Siz Almancayı ana diliniz gibi bilmeniz çok doğal ve normal bir durum. Burada kalkıp da markette çalışıp iş arayan kıza yok ben Almanca biliyorum bu benim ayrıcalığım Türkiye’dekilerin bir ayrıcalığı yok demek ne kadar doğru?

Neden döndünüz Almanya’dan bu kadar kalifiyeli elemansanız daha iyi şartlarınız olabilirdi. Ama size düşen kendi ülkenizdeki gençlere “hepiniz aynısınız ne vasfınız var video ile cv hazırlayın :) “ demekmiş.
Video önerisi beni benden aldı nfjskfk

Degerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz :KK70:
Babam Karlsruhe’de işçiydi yahu, hiç gözümüz olmadı, son bir yıl hariç shsjsj. Adamı zorla döndürdük ülkeye. Neyse.

Evet dile yatkınlığımız yok sizin kadar, kendinizce aşağılamanız yersiz zaten ben de bundan bahsediyorum. Eşimin abisi liseyi de üniversiteyi de dereceyle bitirmiş. Yüksek lisans yapmış, kültürlü donanımlı bir adam. Doktoraya girmek için dil puanı lazımdı. Kaç sene uğraştı onun için. Sonunda aldı puanı, doktorasını bitirdi. Şimdi akademisyen. İstediğin kadar yetkin birey ol, bu ülkede bu eğitim sisteminde dil açığını tek başına kapatmak hiç kolay değil. Bu profilde bir adam zor kapatıyorken sizin markette kasiyer bir kıza verdiğiniz öneri çok dahiyane gerçekten.

Babam Karlsruhe’de işçiydi yahu, hiç gözümüz olmadı, son bir yıl hariç shsjsj. Adamı zorla döndürdük ülkeye. Neyse.

Evet dile yatkınlığımız yok sizin kadar, kendinizce aşağılamanız yersiz zaten ben de bundan bahsediyorum. Eşimin abisi liseyi de üniversiteyi de dereceyle bitirmiş. Yüksek lisans yapmış, kültürlü donanımlı bir adam. Doktoraya girmek için dil puanı lazımdı. Kaç sene uğraştı onun için. Sonunda aldı puanı, doktorasını bitirdi. Şimdi akademisyen. İstediğin kadar yetkin birey ol, bu ülkede bu eğitim sisteminde dil açığını tek başına kapatmak hiç kolay değil. Bu profilde bir adam zor kapatıyorken sizin markette kasiyer bir kıza verdiğiniz öneri çok dahiyane gerçekten.
Margaret bebeğim telefonca callcenterlik yapan bir Alamancı kızı kıskandıgın için teessüflerimi iletiyorum.
Atomu parçalıyordu oysa tilifon başında.

Totonla flüt çalsaydın şuan paraya para demez benjamin money derdin bebeğimsu.
Bırak beatboxu
Paraya para bile diyemiyorum, o derece 🥲
Bi de az buçuk İngilizce ve Arapça biliyorum kendi çapımda 🥲🥲
Dizi izlemeye devam edicem, Kızılcık Şerbo paklar beni.

Degerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz :KK70:
Hepinizi kadın düşmanısınız. Kadın yabancı dil biliyor tercih ediliyor diye çat çat çatlıyorsunuz. Püüüü yazıklar olsun

Back
X