- 30 Aralık 2009
- 23.323
- 92.328
- 1.123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ulan kıskanacak olsam
MissCherryBlossom
'u kıskanırım kadın vizyon sahibi be :) ajdhd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de vizyonluyumUlan kıskanacak olsamMissCherryBlossom 'u kıskanırım kadın vizyon sahibi be :) ajdhd
Seni de kıskanırımBen de vizyonluyum![]()
Ahahahqh squid game gibi. 1000 euro karsiligi sabahtan aksama kadar eziklenme![]()
İnanır mısınız ben deGarip bir şekilde seviyorum ben kendisini
Zorunlu'yu da seviyorum bak![]()
Bxbdbbdbdbbdbd sesli gülfüm bcbxjdjCalci ben Türkçe biliyorum biliyor musun ?
Nilüyü ben de seviyorum ya. Normalde olmayan toleransim ona yuksek. Elti nefreti bizi birlestiren nokta.İnanır mısınız ben dehatta nilu Azerbaycanlı Rusya’da yaşayan belki görmüşsündür konuları onu da seviyorum
![]()
He ben su an catladim. Kremlenip gelemDegerlendiremezsiniz cunku dile yatkinliginiz yok. Dalga gecmenize de gerek yok. Benim yerimde olmak icin bircok kisi can atarken siz kiskancliginizdan catliyorsunuz![]()
Call center'dan aldigi is teklifiyle kendisini asiri kalifiye eleman saniyor ama Almanya'da 1500 euro aylik kazanmasi zor.Çok merak ettim, buraya gelmeseydiniz uluslararası diplomalarınızla Almanya'da ne iş yapıyor olacaktınız? Almanlara karşı ne gibi bir ayrıcalığınız var?
Burada uluslararası diplomalarınız ve diliniz varken bile çalışabildiğiniz yer çağrı merkeziyse izninizle biraz güleceğim.
Eline zil alip gobek bile atabilir kapanişa renk gelsin diye bxhxhxhVideo önerisi beni benden aldı nfjskfk
Venassa daha iyiİnanır mısınız ben dehatta nilu Azerbaycanlı Rusya’da yaşayan belki görmüşsündür konuları onu da seviyorum
![]()
Bölümü ne ama?Abimin şirketine personel almışlar. Çocuk depoda duruyor depo sorumlusu. Koç üniversitesi %100 burslu bitirmiş ve çocukta 3 tane dil var.
Söyleyeceklerim bu kadar
Pavyona konsluk icin basvururken ben.Eline zil alip gobek bile atabilir kapanişa renk gelsin diye bxhxhxh
Duyma işlevi 3 yasinda geliyor arastirmani oneririmVenassa daha iyiama nilu12 efsane bebek uyurken kapıyı çarpıp diyor ki bebeklerin duyu organları yok
Lisedeyse hala, meslek lisesilerine geçiş yapabilir. Müh mezunu kuzenim asgari ücretle başlamışken meslek lisesi kuzenim asgarinin üstünde maaşla işe başladı. Lisans mezunu olan işini işe başlayınca öğrendi, meslek liseli olan zaten okulda stajla vs öğrenmişti.Anladım bunu araştıracağım inşallah şu okulu bitirirde uğraşmayız kendisiyle daha fazlayalan yok bende kardeşimi masa başı işte görmek isterim ama olmuyorsada boş gezmesin iş öğrensin.boş gezen erkekten hayır gelmez.
Maalesef lisede değil keşke lisede olsa koca bebek 25 yaşındaLisedeyse hala, meslek lisesilerine geçiş yapabilir. Müh mezunu kuzenim asgari ücretle başlamışken meslek lisesi kuzenim asgarinin üstünde maaşla işe başladı. Lisans mezunu olan işini işe başlayınca öğrendi, meslek liseli olan zaten okulda stajla vs öğrenmişti.
Bir sene de olsa veya ortaokul ve lise zamanında yazları mesleki eğitimler verilmeli. Çalışmasalar bile en azından işlerine yarayacak bilgi edinmiş ve beceri kazanmış olurlar.
Aöl ile meslek lisesi tekrar okunabiliyor sanırım ama onu da kendisine yediremezMaalesef lisede değil keşke lisede olsa koca bebek 25 yaşında![]()
almancasını kullanarak ve almanya'da geçirdiği dönemlerde edindiği deneyimleriBi git ablacım. Rus dili ve edebiyatı okudum, en zor dillerden biridir. İngilizce'yi hiçbir kursa gitmeden, ders almadan kendi kendime öğrendim ve ilerlettim. Şimdi yabancılarla gayet rahat konuşuyorum. Ben bunları gerçekten kendim çalışarak, emek vererek Türkiye sınırları içinde öğrendim. Sen Almanya'da olmanın getirisi olarak yattığın yerde Rosalinda/Marimar izlerken öğrendin. Ben bile millete tavsiye vermiyorken sana ne oluyor? Almanyanın vasıfsızı gelmiş burda hava atıyor çünkü koyunun olmadığı yerde keçiye yüksek maaşlı iş teklifleri yağıyor. Birini kıskanacak olsaydım bu sen olmazdın, gerçekten vasıflı insanlar olurdu.