- 16 Temmuz 2012
- 22
- 29
- 288
- Konu Sahibi toprak1907
-
Keşke ama kamu bankası bile olsa çalışanlar iş sözleşmesiyle özel çalışan.Kurum kronik hastalıkları olan çalışanları için kolaylık yapsa iyi olurdu.
Sadece sözlü olarak konuştuk ama yazılı birşey maalesef yok. girerken dediler mutlaka yakın olacak diyeSiz işe girerken şartınızı kabul ettiler mi ya da sözleşmenize bu kişiyi hep şu civarda çalıştıracağız dediler mi?
Keşke yazıya dökseydiniz , elinizde bir kanıt olurdu. Böyle işiniz zorSadece sözlü olarak konuştuk ama yazılı birşey maalesef yok. girerken dediler mutlaka yakın olacak diye
Kendi evim. Kiraya gitsem desem eşimin işi evimizle aynı sokakta çocuğun okulu, ona bakan kayınvalidemn evi hep o oturduğumuz yerde. İşim çok zooooorEvinizi daha yakına taşıma şansınız yok mu?
En büyük hatam bu oldu güvendim gerçekten. Kurumsal bi banka nasıl bukadar önemsemez şaşırıyorum .Keşke yazıya dökseydiniz , elinizde bir kanıt olurdu. Böyle işiniz zor
Yeni girdim tazminat hakkım yokki. Zaten 8 bucuk yıl gitti tazminatım. Umarım kurum insafa gelirYapabileceğiniz bir şey yok. Doktor raporu alıp sağlık nedeniyle fesih yapabilirsiniz sadece. Yolla ilgili işveren insiyatifini değiştiremezsiniz.
işyerinden direkt hastaneye götürdüler hatta doktor yatış verelim dedi evde çocuğum var diye ben istemedim rapor verdiler 4-5 gün. . çoğu zaman ayakta durmaya halim yok. işten çıkmak da istemiyorum çünkü 8-9 yıllık tazminatımı yakıp buraya geldim. çok kararsızım ne yapacağım konusundaSık sık rapor alıp üstüne bir de işyerinde fenalaşırsanız belki insafa gelip talebinizi yerine getirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?