- 4 Şubat 2022
- 143
- 95
- 23
- 33
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Engellemek çocukça bir davranış evetMerhaba temmuz ayında yeni bir yere gecicem. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
1 yıldır burdayım calistigim en kötü yer kabus gibi bir yıl geçirdim. Ortam insanlar kötü. Ben bulunduğum yere güvenmiyorum. Ama bu insanlardan kurtuldugum için sukrediyorumEngellemek çocukça bir davranış evet
Ama düşük kaliteli insan betimlemenizi doğru bulmadım. İnsanlar şirketlere, şirketlerde insanlara baki değildir, bulduğunuz işe de çok güvenmeyin, ofis kalitesi arttıkça ayak oyunları da level atlar, daha iyi dediğiniz yer kabusunuz olabilir, bunu iş hayatının 27.yılından yazıyorum
Engellemek yerine hepsini arkadaş listenden çıkarabilirsin. Ki engellesen de ordan ayrıldıktan sonra hiçbirinin yüzünü görmeyecegin için sıkıntı olmaz. Bir an önce yaşadığın kötü anılari geride bırakman dileğiyleMerhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
Söyledim iyi bir yerde teklif aldım. İstifa ettim. Bizim ofis maaşı asgari artınca yükseltmedi bizi mağdur etti. Yeni dönemde zam yaptı ama çok komik rakamlara.Ben seyi merak ettim yeni is yeri neden bırakıyosun suan calıstıgın yeri deyince nasıl bi cevap verdin? Bende isteyken is degistircem de oyuzden soruyorum
Mulakatta yeni işyerin sormadı mı neden suanki isini bırakıyosunSöyledim iyi bir yerde teklif aldım. İstifa ettim. Bizim ofis maaşı asgari artınca yükseltmedi bizi mağdur etti. Yeni dönemde zam yaptı ama çok komik rakamlara.
Engelleyin bence hiç gereği yok.Çocukca olmaz ayrıca ne düşünürlerse düşünsünlerMerhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
nereye gidersen git her yerde var böyle tipler malesef, öncelikle yeni iş yerinde burda düştüğün hatalara düşme ve evet istemiyorsan sil ama engelleme ben ara ara görüşmediğim yada paylaşımlarından hoşlanmadığım kişileri çıkarıyorum sonuçta sosyal medya senin özel alanın neden hesap vermek zorunda kalasın ki canımMerhaba Temmuz ayında iş degişikliği yapıcam. Çalıştığım şirkette ortam rezalet herkes birbirinin kuyusunu kazma derdindeydi. Maaşlar düşük insan kalitesi düşüktü. Çok güzel bir firmada iş buldum herkes şaşırdı. Oldukça yüksek bir fiyata anlaştım. Bunlar kıskandı. Bana laf sokmaya başladılar. Zaten kavgalı olduğum arkamdan konuşan insan çok fazla kurtuluyorum. Çok şükür. Sorum şu bu kişilerle bir daha muhattap olmak istemiyorum. Bu cuma son iş günüm. Bu kişileri sosyal medyadan engellesem cocukcami olur. Yüzleri görmek nerde nasıl ne şekilde olduklarını bilmek istemiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?