İş değiştirme ve iş arkadaşlarından kurtulma

Sizi tebrik ediyorum. Istemedigin insanlardankurtulmak kadar güzel bir sey yok. Ben de şuanki durumuna cehenneminicinden geldim. Yanımda kimse yoktu tek başıma bir seyleri başarmaya çalıştım ve başardım. Ben sevmedigim hoşlanmadığım kisileri hiç eklemedim. Telefon rehberinde bile yoklar. Sonradan ters düştüğüm kişileri engelledim. asla çocukça değil. Seni görmek istemiyorum umrumda degilsin mesajı vermektir engellemek. Hepsini engelleyin arının. Yeni isinizde başarılar diliyorum Umarım güzel insanlarla.karsilasirsiniz

Engelleme ama arkadaş listenden çıkar, çocukça da olmaz, kavgalıymışsınız, zaten neden eklisiniz ki birbirinizde?
Sil gitsin.

Yeni işin hayırlı olsun. Sosyal medya engel sorusundan önce kendim şu soruyu sormalısın "herkes kötü, bir ben mi iyiyim?". En azından varsa kendinde bulduğun bir eksik, bir hata, bir yanlış davranış yeni iş yerinde dikkat edersin.

Bence ekli olman daha saçma.
Sevmediğin insanlarla niye eklisin ki?
Ben insan olarak sevdiğim ama sabah akşam çocuğunu paylaşan iş arkadasimi silmistim mesela. Aynı odada olduğum kizlardan eklemediklerim vardı
Yerinde olsam cuma 18 işten çıktım ya, cuma 18.30 herkesi bloklardim
Hayırlı olsun yeni işin

SESSİZE ALIN.

İş değiştirdim 3 kişiyi uyuz oluyordum onları sildim engellemedim kuş gibi hafifim yorumlar için herkese teşekkür ederim
Selam, ben de "kurtuldunuz mu" diye sormaya gelmistim. Hayirli olsun.. ben de insaallah kurtulucam gittigim yerde samimi olmak istemiyorum mumkunse

Hemen engellemeyin biraz süre geçsin bence politik olun.Ama onun dışında kurtuldugunuza sevindim.

Yeni işiniz hayırlı olsun.Yüzünü bile görmek istemeyeceğiniz insanların hayatınızda yeri yok.Sizi aşağıya çeken kimseyi hayatınızda tutmayın.Yalnız yeni iş yeriniz için size minik bir tavsiyede bulunabilirim.Ben uzun süre yönetici olarak çalıştım, insanlarla güçlü iletişim kurdum ama asla kendimle ,ev yaşamımla,aile yaşamımla ilgili hiçbir sohbete girmedim.Bunun çok faydasını gördüm yakın ama mesafeli ilişki kurulup saygı sınırları aşılmıyor.İş yerinde yanınızda her hangi birinden konuşulduğu zaman konuya bırakın dahil olmayı konuyu değiştirin .Bir sonraki gün emin olun siz konuşulur sunuz.Dedikodu maalesef en kurumsal yapılarda bile olabiliyor ama unutmayın nasıl başlarsa öyle gider.Ve en önemlisi samimi bir özeleştiri yapın.Eski iş yerinizde sizin insan ilişkilerinizde yanlışlarınız var mıydı,varsa neydi diye .Bundan sonrası için kendiniz kendinize rehber olursunuz.Başarılar

Teşekkür ederim çok haklısınız artık özel yasantimla ilgili hiçbir seyi paylasmicam

Sercan, burası KADINlar kulübü(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…