İş durumları , sevgili?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Benim sevgilim muhasebe mezunu ama şuan bi benzinliğin marketinde çalışıyo . Babası güzel bi yerde güvenlik olarak işe sokcak . Ama güvenlik sınavı ekimde ve bunu için 20 günlük eğitim alçak. Sözde zorunluymuş babası işten çık demiş Benim bilidğim çevremde güvenlik sertifikası alanlardan duyduğum eğitime katılmak zorunlu değil . Ama sevgilim eğitime katılmak için 3 ay öncesinden işten çıkacağını söylüyo. 3 ay boş gezecek . Biz küçük bi ilçede yaşıyoruz babam duyar yakında bana sorcak ne iş yapiyo ilsiz büyüyünce güvenlik ni olcak diyecem sizce ne yapmalıyım bana saçma geldi ?

Zorunlu ya da değil

Sınav varmış çalışacak

Belki ömür boyu bir daha boş
Zamanı olmayacak

Belki tarlada köyde vs iş
var onlara yardım edecek

Babası çık demiş işi ayarlayacakmış

Bu aşamada son değerlendirme sizin babanızın ne iş yapıyor sorusu olabilir

Mugasebe mezunu, güvenlik sertifikası alıyor sürekli bir işi olsun diye şeklinde anlatacaksın

Daha önceki nişanlım işsizdi güvenlik sertifikası almaya uğraşıyordu bi ile girmeye çalışıyordu . Ve bu süreç beni okadar yıprattıki yordu ki çok bunaldım tekrar aynı şeyleri yaşıyormuşum gibi geldi

neden muhasebeciyken güvenlikçi olmaya karar veriyor ki?
ben de eğitim olayını biliyorum ama yani ben çok duydum o konuda tedirgin olmayın.
ama işsiz kalmaya devam ederse de bırakın gitsin yaa
erkekler benzer durumda kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar aslında.

babanız işe girdikten sonra duyarsa zorun olmaz gibi

Nisanli degilsiniz anladigim kadariyla babaniza ne?
Bir de cocuk gelecegi icin sertifika almaya calisiyor bence dusunceniz cok yanlis yarin ayrilmayacaginiz ne malum?

Maddiyata bu kadar takilmayin lutfen. Cevremde cok var memur olupta ihrac edilen yine cok var sokak sokak seyyar deterjan satarken gayrimenkul dukkanina ceviren.

bu kadar stres yapmayın buluşmayın o zaman işe girene kadar ne diyelim yani. insanlar çırpınıyor bi yerden bişey olsun çalışayım çabalayayım diye öyle kolayda olmuyor iş meselesi

Daha ortada bişey yok babanize ne oluyor? Bırakın adam bildiği yoldan gitsin, demek ki bir planı var.

Babasının 3 ay önceden işi bırak demesi inandırıcı gelmedi. Eğitim 20 günse 1 ay önceden bırakabilirdi. Babasının öyle dediği ne malum. İşi bırakmak istiyo sizden tepki görmemek için babam dedi diyo. Ayrıca siz çalışıyomusunuz merak ettim.

kardeşime kitap vermişlerdi
kimse eğitime gelmiyor
kitap yeterli demişler
geçti sınavı şükür

3 ay önce kılıf uydurmuş gibi geliyor bana
hadi 1 ay önce olsun 3 ay nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…