- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkabugu04
-
Bu konuda malesef hep tartışıyoruz bu şekilde alışmış herşey önüne gelmiş ona zor geliyor dün akşamda tartıştık ben başta güzel bi şekilde konuştum bana destek olmasını istedim ama yok farklı algılıyor olay başka yerlere gitti kavga ettik sonunda derdimi düzgünce anlatıyorum ama sonu kavga hep yapmak istemiyor bütün sorumluluğu üzerime alamıyorum malesef süpermen değilim.. En son da istemiyorum senden bişey hiç bişey yapma dedi tamam destek olurum beraber yaparız demek yerineçalışan bir kadının eşi destek olmuyor işin ucundan tutmuyorsa ne yapsan boş asla idare edemessin hele ki çocuk olunca hiç üzgünüm.. eşinin yardım etmesi gerekli sana cocuk gib ilgi beklemek yerine..
Malesef arada aile etkeni var bizim o konuşmamızda annesi geldi sustu sustu bide dedim annesine oğlun la konuş bana destek olmasını için diye ama kadın durdu durdu ben hamileyken çeşmeden su taşırdım dedi gelde delirme orda kıyamet koptu tabi bende kızdım annen annelik değil kaynanalık yapmaya gelmiş dedim zoruna gitti kavga kıyametHiçbir kuvvet bana bu kadar işi yaptıramaz. Düzenli yardımcı bayan geliyor bana, iş yapmayı sevmiyorum. Ne güzel ya paşamız her şeyi bizden beklesin, böyle şeyler çoook eskidendi. Bir de hamilesiniz onun size 2 kat fazla özen gösterip iş yaptırmaması lazım.
Ama işte artık bu durumu nasıl çözeceğimi şaşırdım güzellikle konuştum destek olması için olmadı kavga çıkardım olmadı.. Bana göre de onun demesi lazım hamile çalışıyorsun diye düşünüp destek olmayı ama nerde.. Artık nasıl davransam nasıl çözsem bu durumu tıkandım iyice çocuk doğduğu zamanda biliyorum aynı olacak o zaman gelde kafayı yemeE canım sen de çalışıyorsun üstelik hamilesin eşin kalkıp kahvaltıyı hazırlasa sen de güzel bir kahvaltı yapsan. Kocan sonuçta çocuğun değil. Sofrayı da kursun kaldırsın kadınız diye bunlar bizim işimiz değil sadece. Şu anda hissettiklerini eşin hissetmeli bence sana o bakmalı sen ona değil.
Ayrıca bebek doğup işe başladıktan sonra her şey daha zor olacak. Benim iki çocuğum var eve döndüğümde hangi işe yetişeceğimi şaşırıyorum. Sabah evden çıkmak ayrı bir dert. Ben de senin gibi her işe yetişmeye çalıştım. Şu anda çok pişmanım keşke eşimi böyle alıştırmasaydım çok ama çok yoruluyorum evle iş arasında.
İyi de siz çalışıyorsunuz değil mi? Kendi maaşınızla eve yardımcı alın. Konuşan olursa da ben çalışıyorum benim param dersiniz. Bu kadar basit.Malesef arada aile etkeni var bizim o konuşmamızda annesi geldi sustu sustu bide dedim annesine oğlun la konuş bana destek olmasını için diye ama kadın durdu durdu ben hamileyken çeşmeden su taşırdım dedi gelde delirme orda kıyamet koptu tabi bende kızdım annen annelik değil kaynanalık yapmaya gelmiş dedim zoruna gitti kavga kıyamet
Ben de eşime söylersem yapıyor ama kendi düşünüp de bir iş yapmaz. Sabah evden çıkarken en azından ufaklığın suluğunu yıkayıp doldur diyorum ee söylesen yaparım diyor. Söylenince bir hafta yardım ediyor sonrası yok maalesef.Ama işte artık bu durumu nasıl çözeceğimi şaşırdım güzellikle konuştum destek olması için olmadı kavga çıkardım olmadı.. Bana göre de onun demesi lazım hamile çalışıyorsun diye düşünüp destek olmayı ama nerde.. Artık nasıl davransam nasıl çözsem bu durumu tıkandım iyice çocuk doğduğu zamanda biliyorum aynı olacak o zaman gelde kafayı yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?