İş fikri verin hanımlar şu sıkıntılardan kurtulmam için ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar eşimin bilgisayar oyunlarına ilgisi oldukca fazla ve bu sayede işinide oyunla alakalı seçmiş. Ve hiç sıkılmıyor. Benden ilgi beklemiyor sürekli oyalanacak birşeyi var. Ya oyun oynuyor ya oyunla ilgili şeyleri arastırıyor yani sürekli kendini işi ile ilgili olan oyunlara yöneltmiş durumda. Adam eksikliğimi hissetmiyor resmen. Bense tam tersi sıkılıyorum ilgi beklıyorum sürekli onunla uğraşıyorum. Çok sıkıldm bu durumdan. Sanki onun bana ihtiyacı yokmuş gibi ama ben ona mecburmuşum gibi. Çalışmıyorumda ama iş arıyorum. Arkadaşlar bende kendimi bir işe yöneltmek istiyorum ne yapabilirim ? Yani birazda eşim benden ilgi beklesin çok bunaldım bu durumdan.sürekli çocuk gibi ondan benimle vakit geçirmesini beklemekten. Bu yüzden kavga bile ediyoruz. İşimi bile yaptırmıyorsun diyor çok üzülüyorum.

Canım bende işsizim ilgimizi çalışarak başka yere yönetmemiz gerekiyor . Yada ilgi alanınla ilgili bir kurs a git belediyelerin spor kompleksleri var yüzmeye git fotoğrafçılık olur yada spor olur güzel oluyor çevre edinmiş oluyorsun hemde

Eşiniziz gibi olan insanlar hakkaten ilgi aramayabiliyor. Var mışşın yokmuşsun bazılarına farketmiyor bile. İnş bir çözüm bulursun böyle evlilik insanı hiç tatmin etmez yoksa.....

Eşiniz size zaman ayırmalı, ilgi göstermeli bunun sorumluluk olduğunu hatırlatın. Canı isterse yapar diye bir şey yok. Böyle biriymiş madem niye evlenmiş

Farklı uğraşlar bulduğunuzda rahatlarsınız ama duygusal olarak nasıl tatmin olacaksınız.

İş aramak yerine arkadaş edinmeye çalış(maddi ihtiyacın acelesi yoksa)
duygusal olarak rahatlamaya, konusmaya ihtiyacın olabilir

Arkadaslar eşimin bilgisayar oyunlarına ilgisi oldukca fazla ve bu sayede işinide oyunla alakalı seçmiş. Ve hiç sıkılmıyor. Benden ilgi beklemiyor sürekli oyalanacak birşeyi var. Ya oyun oynuyor ya oyunla ilgili şeyleri arastırıyor yani sürekli kendini işi ile ilgili olan oyunlara yöneltmiş durumda. Adam eksikliğimi hissetmiyor resmen. Bense tam tersi sıkılıyorum ilgi beklıyorum sürekli onunla uğraşıyorum. Çok sıkıldm bu durumdan. Sanki onun bana ihtiyacı yokmuş gibi ama ben ona mecburmuşum gibi. Çalışmıyorumda ama iş arıyorum. Arkadaşlar bende kendimi bir işe yöneltmek istiyorum ne yapabilirim ? Yani birazda eşim benden ilgi beklesin çok bunaldım bu durumdan.sürekli çocuk gibi ondan benimle vakit geçirmesini beklemekten. Bu yüzden kavga bile ediyoruz. İşimi bile yaptırmıyorsun diyor çok üzülüyorum.
ilk olarak acilen bir iş bulun, sonrasında hobılerınıze gore kurslara yazılın , evde fazla vakıt gecırmezsenız sıkıntı ortadan kalkar , eger kı karısmıyorsa arada kızkıza arkadaslarınızla falan dısarı cıkın boylelıkle sosyallık olunca esınız aklınıza bıle gelmez ;)

Evde sabun kalıplarından sabunlar yapabilirsin kokulu onları süsleyip bir nişan yada sünnet için hazırlayabilirsin bu işten çoook para kazananlar var ve keyifli yada nikah şekerleri, 1 yaş şekerleri...
videolar yardımcı olur size

Üniversite okuyabilirsiniz. Ciddiyim size en çok deger katacak olan budur. Hem bölümünüzle ilgili kendinizi gelistirirseniz cok güzel paralar kazanirsiniz hem de kendinizi tatmin etmis olursunuz.

Mezuniyetiniz nedir, mesleğiniz var mı, herhangi bir hobiniz, ilgi alanınız var mı? Bunları bilmeden ne önerelim ki?

Ha bunların hiç biri yoksa da gelecek tavsiyeler belli. Pasta, kokulu taş, nikah şekeri vs yapıp satmaya çalışmak.

》》

Evde sabun kalıplarından sabunlar yapabilirsin kokulu onları süsleyip bir nişan yada sünnet için hazırlayabilirsin bu işten çoook para kazananlar var ve keyifli yada nikah şekerleri, 1 yaş şekerleri...
videolar yardımcı olur size

:deli: uyuma bak ya yerim sizi.:rolleyes:

:hamarat::KK69:

İsmeklerin halk eğitimlerin kurslarına katılabilirsiniz bilgisayar dan tutun mefruşat kuaförlük gibi çok çeşitli kursları oluyor sitelerine bir bakın derim ilginizi çekecek bir alan mutlaka bulursunuz.
Çalışmıyor olsam mutlaka kuaförlükle alakalı bir alana yönelirdim mesela ilgim bu yönde...hem sonunda sertifikanız da oluyor iş imkanınız da olur.

sende sevdigin şeyleri yap. kitap okuyabilirsin, yabanci diziler izleyebilirsin, telefonuna oyunlar yükleyip oynayabilirsin, arkadaslarinla günler yap vs. en azindan seninde kafan dağılır

İnternette bol bol videolar var ,ilgini çeken konularla alakalı videolar izle.Yazılar oku.El işi yap.
Eğitici öğretici işlerle meşgul olursan kafan daha güzel dağılır.

Back
X