Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum artıkk

Her gün istediğimi yaptığımı kim söyledi. Vakit geçirmek istiyorsa kendisi gidip geçirebilir o halde. Her planımıza onlarıda dahil edeceğine kendisi bunun ayarını istese yapabilir. Ben kaç aydır kendi ailemle vakit geçiremiyorum mesela ben o zaman öleyim… neden hep onun keyfi etrafında dönmek zorundayım benimde bir ailem var ona bakarsanız
Sizin yazdiklarinizdan çıkardım. Haftada iki üç arkadaslarla buluşma, kitap okuma vs. Vs. Ki yapın zaten güzel şeyler bunlar ama onun da bir ailesi var. Dönüşte onlara uğramak istemesi falan çok da abartılacak bir sey değil haftadabir gün izni olan adam için. Ki aynı evdesiniz siz. Onları o kadar da görmüyor. Eşinizi bilmem ama böyle bir konu hakkinda yapilacak konuşma bende ters teperdi.

Ne dediniz nasıl çözdünüz lütfen anlatır mısınız
Ben sizinle vakit geçirmek istemediğini düşünmüyorum. Alıştığı düzen ve ortam ve devam ettiriyor. Belkide kaygılanıyor çağırmazsam ayıp olur. Sizin yapmanız gerekenler eleştirmeden överek yaklaşmak. Eşiniz genel olarak iyiyse yapabilirsinz. Benim eşim evlendikten ilk 3 4 ay sürekli kardeşindeydik. Dışardan yemek yiceğimizde bile birlikte yerdik neler neler. Eleştirdikçe tepki gösterdi abartma dedi. Bende tam tersi övgü ve iyi davranmaya başladım. İsteklermi dişilikle söyledm. Bitanem burası çok güzel dedim. Gelmek istemezse hemen başkalarıyla plan yapıp süslenip gittim.. hayırdır birlikte gideriz ne gerek var şimdi dedi :) salağa yattım senlede gideriz canım dedim :)

neden sıkıcı olsun ki. yani herkesi aynı kefeye koymak bence doğru değil. benim de görümcem var ki ben görümce bile demek istemiyorum. eşimin kardeşi benim de kardeşimdir. çokta severim. herkes aynı olacak diye bir şey yok.
Evet ya nedir bu bütün görümceler öcüdür hikayesi? Resmi olarak henüz görümce olamadım ama benim biraderin sevgilileri de beni sever, arar , sorar...Ondan ayrılıp benden ayrılmayanı bile var , bırakmam seni diyo sdfgcdfds :-) görüşüyoruz hala bebişimle

Tatlım bak benim kardeşimle ilgili yazdiklarimda klâsik görümce artniyeti aradığın için hafif laf sokarak cevap verdin ama hiç önemli değil, madem anlamadın açık açık yazayım...Bu adam zaten 40 yaşında , zaten keyfi yerinde, malı mülkü gani, işi gücü yerinde, eğitimli , donanımlı , dünyayı iki kere gezmiş bitirmiş, bir kadına ulaşmak veya adam yerine konmak için nikaha ihtiyacı olmayan bir adam. O yüzden evlenirse çocuk için evlenir , bunu biz de biliyoruz o da biliyor, sevgilileri de biliyor...Biz ailesi olarak kimi getirse öpüp başımıza koyarız, el üstünde tutarız, kardesim de geleni her anlamda rahat ettirir adım gibi eminim...ama....ama sırf biz torun yeğen istiyoruz , ele güne karşı oğlumuz evlendi demek istiyoruz diye ite kaka evlenmis olsaydı şimdiye 40 kere bosanirdi çünkü gelen garibana da AYNEN senin yaşadıklarını yaşatirdi....O yüzden aileyi değil eşini sorgula, çocuk yapmadan önce de uzun uzun düşün derim. Mutluluklar dilerim...

Ben sizin kardeşinize bir şey demedim ki tanımam etmem bu kadar anlatmanıza gerek yoktu zira burdan bakınca sorun kardeşinizde değil, sizde gibi görünüyor. Neyse konum sizin kardeşiniz değil zaten. Ayrıca yaş kaç olursa olsun sırf çocuk isteniyor diye evlenme düşüncesinede katılmıyorum. 40 yaşında evlenip liseli sevgililerden farkı olmayan tanıdıklarım var. Tabi siz ve kardeşiniz öyle istiyorsanız o da sizin tercihiniz bişey diyemem. Herkes gönlüne göre yaşasın mutlu olsun dilerim kardeşinizde mutlu olur

Evet ya nedir bu bütün görümceler öcüdür hikayesi? Resmi olarak henüz görümce olamadım ama benim biraderin sevgilileri de beni sever, arar , sorar...Ondan ayrılıp benden ayrılmayanı bile var , bırakmam seni diyo sdfgcdfds :-) görüşüyoruz hala bebişimle

Laf taşımıyorsanız fitne fesatlık yapmıyorsanız, taraflı davranmıyorsanız ve yerinizi biliyorsanız neden sevilmeyesiniz ki. Sizin adınıza ve gelin adayınız adına sevindim. Umarım bu muhabbetiniz, kardeşinizle evlendikten sonra da sürer zira sevgililik ve evlilik pek aynı olmuyor. Bende görümcemi evlenmeden önce tanımıştım gayet iyiydik… evlendikten sonra tam bir görümce oldu kendisi

Son düzenleme:
bu adam sizi niye bu kadar sindirdi daha aileme cephe alır korkuyorum diyorsunuz istemediğinizi açıkca söyleyemediğiniz evlilikte nasıl duruyorsunuz gerçi bu evlilik değil ki siz modern köle olmuşsunuz

benim eltigillerim var, cok bayilmasam da onlarla plan yapmak hosuma gider.
Kendi tarafimdan da kiz kardeslerim var, onlarla da plan yapariz, esim katilir, memnun olur.

ama bu demek degil ki her aktivitede birileri ile birlikte olacagiz.
Hatta bizim 2 de cocugumuz var, ona ragmen bazen cekirdek aile olarak yapmak istiyoruz bazi seyleri, hani romantik bir aksam olmasa bile demek istiyorum, bazen sakince cekirdek aile olarak takilmak hepimize iyi geliyor.

Hatta bu sebeple diger kisilerle de program yaptigimizda daha cok egleniyoruz, onlari da ozlemis oluyoruz yani. Onun da yeri ayri olmus oluyor kisaca.

Ama dusunemedim sizin gibi oldugumuzu, hele de evliligin ilk yillarinda, insan elbette esiyle daha cok yanliz kalmak ister. Isteginiz cok cok normal.

Yerinizde olsam bir sure kendim plan yapardim, esime de hadi bu aksam buraya gidiyoruz diye son dakika haber verirdim, belki bu sekilde yavas yavas degisir.

okudum Allah yardımcın olsun anlamıyorum bu erkek milletini madem o kadar değerli ailen var neden evleniyosun, kendi ailenle ilgilenmek varken bune yani ya.
Benimde başımdan bu tarz muhabbetler geçti ama çok tatsızlık yaşadık artık mesafeliyim bende mesafenin korumaya çalış eşin içinde bence al karşına güzel Bi şekilde tatlı dille anlat

Beni de Kardeşimin eşi çağırır gel gezelim şuraya gidicez buraya gidicez beraber gidelim diye.🤣 Birinde gidersem birinde gitmem. Kendileri basbasa gezsin diye. Ama kardeşim çağırırsa gitmezdim belki eşi istemez diye.🤣 Birazda aradaki ilişkiye bağlı sanırım. Arada onunla yanliz vakitmek geçirmek istediğinizi söyleyin ne olacak.

Sabır dilerim. Eşim cok yorgun olsa bile eve gelir yemek Faslı falan derken ben bebegı uyuturum oda ben gelene kadar film ayarlar meyve hazırlar. O bile yetiyor bana.haftasonuda evdeyse eger arkadaslarla gorusuruz ya biz onlara ya onlar bize. Kayınvalide için de bilemiyorum tam aynı dedıkoduşar acılırken siz odaya gecin esine soyle ben biraz uzanıcam de gec sorarsa sıkılıyorım aynı muhabbetler ben ailenizin sırlarını bilmek zorunda degilim bunun yerine biraz cıkıp dolasalım falan diyin.bir iki basbasa cıkmaua kayınvalide anlr artık biraz yalnız kalmak istediginizi.

Back
X