Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum artıkk

Karişmaya hakkınız yok zaten
Büyük lütufmuş gibi yazmışsınız da
Hani istersem karışırımda ben çok iyiyim karışmiyorum der gibi
Karışmak doğru değil diye yazdım siz bunu istersem karışırımda mı diye anladınız bunu da büyük lütufmuş gibi niye yazayım hanımefendi arkadaşın biri ''görümce ile gezmek mi iğrenç'' yazmış bu da hoş değil

Iki haftada bir izin kullandigi icin hem seninle hem de ailesiyle gorusup aradan cikarmak istiyor gibi. Muhtemelen ailesi de gorusemiyoru diye yakiniyordur. Bence bir gunu size ayirsin, diger gun gitsin ailesiyle gorussun.

Karışmak doğru değil diye yazdım siz bunu istersem karışırımda mı diye anladınız bunu da büyük lütufmuş gibi niye yazayım hanımefendi arkadaşın biri ''görümce ile gezmek mi iğrenç'' yazmış bu da hoş değil
Vallah bende görümceyim, ama o lafa hiç alınmadım. Çünkü doğru. Kardeşimle niye gezeyim.
Görümcem yok, olsa bizimle gezmesini istemezdim, izinde vermezdim.
Arada ailece hepbirlikte biyerlere gidilir onun dışında herkes kendi eşiyle takılsın.

Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiyor bence
Öyle ölmezdi ya 🙈🙈🥰

1035384275_0:67:2270:1351_600x0_80_0_0_14a627b6dab85534480ea995cb08cb6a.gif

Bence sen plan yap ayarla ve bu hafta sonu bunları birlikte yapıyoruz plan yaptim basbasayiz de. Eşiniz madem hep planları kendi yapıyor siz ona uymak zorunda kalıyorsunuz bu sefer siz yapın o size uysun herseyi planlayin ona yapmaktan başka çözüm kalmasın basbasa olmak istediğini vurgula hatta küçük sürprizler de yapabilirsin 2 hafta da 1. Ben çok romantigim aklıma hep romantik çözümler geliyor 😍🤣🤣🤣

Nasıl gelin ? görümce dostu mu? Sovuk nevale mi? Ay inşallah şöyle fıkır fıkır , kalk kız gezelim diyen fındık kurdu bir gelin nasip etsin bana da tez zamanda rabbbiiiim:dua:amin

Gezmek için gelin beklemenize gerek yok bence ya gidip kendiniz de gezebilirsiniz 🤣 ha ama bu hayattaki tek amacınız gelinle fıkır fıkır gezmekse onu bilemem 🤣

Bingo tespit olabilir benim görümcemin maalesef ki eşinden yana hayrı yok diğer kardeşlere gelince kayınpederim ilgili biri değildir
Ya tecrübeyle sabit zaten. Etrafım bunlarla dolu. Evin erkek evladı bakıyor ki anası ablası kocalardan hayır görmüyor, bari ben mutlu edeyim moduna giriyor. Böyle sağlıksız bir psikoloji olamaz. Herkes kocasıyla iletişimini kendi kursun.

Sen hergün istediğini yapabiliyorsun ama adamın seninle vakit geçirmek, ailesini görmek, arkadaşlarıyla takılmak vs için toplamda 15 günde bir vakti oluyor ve sen bunun hepsini istiyorsun dogru mu anladım?

Her gün istediğimi yaptığımı kim söyledi. Vakit geçirmek istiyorsa kendisi gidip geçirebilir o halde. Her planımıza onlarıda dahil edeceğine kendisi bunun ayarını istese yapabilir. Ben kaç aydır kendi ailemle vakit geçiremiyorum mesela ben o zaman öleyim… neden hep onun keyfi etrafında dönmek zorundayım benimde bir ailem var ona bakarsanız

Son düzenleme:
Ya bakma derdim hala olmak aslında ama bizim oğlanın kriterleri neyse ona uyuyorum kız ararken mecbur :-) çünkü ablalık :KK36:

Tüh bunada mecbur edilir mi bir abla. Siz abla ve bir hala adayı olarak kendiniz seçeceksiniz tabiki gelininizi. O mendeburda kim oluyor kendi hayat arkadaşını kendi seçecek 🤣

Tüh bunada mecbur edilir mi bir abla. Siz abla ve bir hala adayı olarak kendiniz seçeceksiniz tabiki gelininizi. O mendeburda kim oluyor kendi hayat arkadaşını kendi seçecek 🤣
Aynen ya, seçmiyor seçemiyor bir türlü mendebur, 40 yaşına geldi, gelen giden kızın haddi hesabı yok, karar verip bir yeğen veremedi kucağıma:anne:

Yanlış anlamayında eşiniz pek istemiyor gibi

Öyle ölmezdi ya 🙈🙈🥰

1035384275_0:67:2270:1351_600x0_80_0_0_14a627b6dab85534480ea995cb08cb6a.gif

Bu konuda şöyle düşünüyorum benimle tek vakit geçirmeyi istemiyor sevmiyorsa ailesi ile hep beraber vakit geçirmemizin ne anlamı kalıyor ki orayada götürmek istememeli o halde ama eşim ısrarla onuda istiyor. Yani tek vakit geçirmemiz hoşuna gitmiyor ama ailesi ile birlikte vakit geçirmemiz hoşuna gidiyorsa buda garip gelir bana. Beğenmiyorsa ya benle hiç vakit geçirmesin ya da peşinden sürüklemesin ayrıca evlenmeseydi hiç madem mantık bunun neresinde

Çalışıyorsanız maaşınız varsa seninle başbaşa bir yemek yemeyi özledim diyip yemeğe çıkartın madem o elalemi katıyor bir anda aklınıza gelmiş gibi plan yapın onun sevdiği şeylerden konu açın birde karşılıklı konuşup dertleşmiyor musunuz niye yanlış anlasın ki ?

Bu konuda şöyle düşünüyorum benimle tek vakit geçirmeyi istemiyor sevmiyorsa ailesi ile hep beraber vakit geçirmemizin ne anlamı kalıyor ki orayada götürmek istememeli o halde ama eşim ısrarla onuda istiyor. Yani tek vakit geçirmemiz hoşuna gitmiyor ama ailesi ile birlikte vakit geçirmemiz hoşuna gidiyorsa buda garip gelir bana. Beğenmiyorsa ya benle hiç vakit geçirmesin ya da peşinden sürüklemesin ayrıca evlenmeseydi hiç madem mantık bunun neresinde
Tatlım bak benim kardeşimle ilgili yazdiklarimda klâsik görümce artniyeti aradığın için hafif laf sokarak cevap verdin ama hiç önemli değil, madem anlamadın açık açık yazayım...Bu adam zaten 40 yaşında , zaten keyfi yerinde, malı mülkü gani, işi gücü yerinde, eğitimli , donanımlı , dünyayı iki kere gezmiş bitirmiş, bir kadına ulaşmak veya adam yerine konmak için nikaha ihtiyacı olmayan bir adam. O yüzden evlenirse çocuk için evlenir , bunu biz de biliyoruz o da biliyor, sevgilileri de biliyor...Biz ailesi olarak kimi getirse öpüp başımıza koyarız, el üstünde tutarız, kardesim de geleni her anlamda rahat ettirir adım gibi eminim...ama....ama sırf biz torun yeğen istiyoruz , ele güne karşı oğlumuz evlendi demek istiyoruz diye ite kaka evlenmis olsaydı şimdiye 40 kere bosanirdi çünkü gelen garibana da AYNEN senin yaşadıklarını yaşatirdi....O yüzden aileyi değil eşini sorgula, çocuk yapmadan önce de uzun uzun düşün derim. Mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:
Back
X