İki tarafta anlayışsız bence . Evde olduğu zamanlarda güzel vakit geçirin . İsim - şehir oynayın , ne bileyim resim tamamlama vs . Evde fırsatınız varken ellerinize telefon alıp ona bakmayın mesela . Biz bazen oturma odasının ortasına çarşaflardan çadır kurarız ev pikniği , ev kampı yaparız . Evde de yapılacak bir sürü keyifli etkinlik var bence .
Sizin aileniz sanırım uzak size . Hiç ailenizden bahsetmemişsiniz . Belki de kıskanıyorsunuz içten içe.
Mesela ben erkek kardeşime yakın olsam , 15 günde bir görmek isterim. Çünkü hayat çok kısa. Evet bir görümce olarak ben de gelinizmle gezmeyi pek sevmem . Çünkü kardeşimin eline bir yapışır , sanki Japon yapıştırıcısı mübarek

onların 2 kız , bizim 2 oğlan başıma kalır . Ha şikayetçi olmam , kardeşimle vakit geçirmek bana iyi gelir, kardeşimin hatrına katlanırım . Çünkü yılda 10 gün beraber olabiliriz .
Evde rutin işte diyorsunuz . Evi rutinlikten çıkarın . Eşinizin yakasından düşün biraz .
Bazı üyeler de ıyyy iğrenç demişler

te Allahım ya . Benim de 2 tane görümcem var , yine yılda 7 gün görüştüğümüz . Her gün beraber bir etkinlik planlarız ve ben çok mutlu olurum onlarla zaman geçirmekten . 15 yıldır tanırız birbirimizi ve bir kere aramızda sıkıntı olmadı çok şükür.
Bu sorunlar tamamen iletişimsizlikten kaynaklı bence . Siz önce kendinizle konuşun . Tam olarak istediğim iyi niyetli olarak eşimle zaman geçirmek mi deyin . Sonrasında evetse cevabınız zaten içtenlikle yapılan bir konuşma çözer bu sorunu . Eşiniz biraz yaklaşır siz biraz yaklaşırsınız orta yolu bulutsunuz. Ama böyle iki taraf birbirine anlayışsız olursa olmaz . Ha anlattınız konuştunuz sorunu çözemediniz o zaman ya dik duracaksınız ya da bu deveyi güdeceksiniz .
Size tavsiyem çocuk olmadan halledin sorunlarınızı .