iş gezisine eşin gelmesi

Bizim iş yerinde birisi vardı erkek nereye şantiyeye giderse eşini de alırdı evde tek kalmaya korkuyormuş bir de şantiye yani düşünün :) orada da otelde yalnız kalıyor sonuçta. Ben hiç öyle bakmam ne güzel eşi destek oluyor yanında derim sanırım

Bence bu kadar kesin bir şekilde gelme demeyin.oglum 2 yaşındayken bankaya girdim.banka 3 hafta sürecek eğitim verdi İstanbul'da.oglumdan ayrı kalmayayim diye eşim de geldi istanbula.ben egitimdeyken eşim oğluma baktı. kıskançlık için yanınızda olmak istediğini zannetmiyorum.korumak istemesi çok normal.sapha bir yere gideceğinizi söylüyorsunuz.hem kime ne...sizin kendinizi nasıl yansıttığıniz önemli.ben olsam eşimi yanımda isterdim😀

Hic boyle bir durumumuz olmadi, ama olsaydi da takilmazdim sahsen. Esimle her ortama girerim, sorun degil benim icin. Esim de oyle bir geziye gelse kendini mesgul edecek bir plan yapar zaten.

Ama bizde cocuklar olunca imkan dahilinde olmuyor. O giderken ya da ben giderken birbirimize aman cocuksuz gez toz eglen, otelde oturma diyoruz.

Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.:110:
Burdan konuyu kıskançlığa baglayalari anlayamadım. Ama böyle düşünen insanlarda var kendimden örnek vereyim. Son atandigim kuruma eşim derslere hep benimle geldi bahçede bebeğimizle durdu kızim 1 yaşındaydı o zaman bir saat uzak bir sekirden beraber hergun gelip gittik. Ben araç kullanmayı bilmediğim ve kızım küçük olduğu için. Neyse müdür yardimcim gevrek gevrek sırıtarak kaç yıllık evlisiniz eşiniz geliyor sizle dedi. Dangalak o an anlamadım da böyle düşünenlerde var. Halbuki sebeplerinin vardı olmayabilirdi de. Beraber egleniyorsaniz ne olacak ki gelsin. Şahsen eşimle giderdim. Eşim yalnız gitse kıskanmam ayrıca olaya bakış açısıyla alakalı.

Ben iki kere yurtdışına iş için gittim eşim gelmedi ama gelse de olurdu bence. Sadece otelde sizinle olacak gündüz işiniz için gittiğiniz yerlerde veliniz gibi takılmayacak ise olabilir

öncelikle onun bunun gözünde ne olurumdan çok kendinizi düşünün, eğer eşinizin gelmesini istiyorsanız gelsin, gelmesini istemiyorsanız bunu konuşabilirsiniz. ama bence konu ne düşünürler olmamalı, kimi ilgilendirir ki?

Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.:110:
🤣🤣 elinizden de tutsun toplantiya falan giderken

Eşle seyahat etmek, tatil yapmak güzel şeyler. Ama adı üstünde bu bir iş seyahati, tatil değil. Hiç profesyonel olmayacağı gibi eşinizin size guvenmedigini de düşündürür.
Mesela konferans için bir yere gidersiniz eşiniz de gelir. Bu anormal olmaz ama bir kurumu denetlemek üzere gitiginiz bir sehire sizinle gelmesi uygun olmaz.

Ben akademisyenken kongreler 5 yildizli otellerde oldugundan coluk cocuk ailece gelenler olurdu. Onlar deniz, havuz vakit gecirdigi icin goze batmazdi. Ama sizin durumunuzda nasil olur bilemedim.

ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum:işsiz:
Sizin için endişelenmis. Farklı bir yer sapha diyorsunuz. İşinizi etkilemediği sürece bence sorun olmaz. Palandöken e gidersiniz. Erzurum'u gezersiniz. Tabi konu sadece kıskançlık gibi birşeyse bilemem.

Kongre olsa veya gezecek bir yerlere gidebilseniz hadi bir nebze ama bu haliyle eşimin gelmesini uygun bulmazdim. Eşiniz geziye giderken siz "ama ben ozleriiim" diye peşine takılsaniz o Nasıl karşılar? Sizinki bir de teftiş olduğu için daha da özellikli bir durum var bence akşam ekiple yemekte konsutugunuz konular bile hassas olabilir.

Son düzenleme:
Eşiniz doğu bölgesi olduğu için gelmek istemiştir.
Elazığ da hala terör var kimse yok demesin var.
Endişelendiği için koruma iş gücüsü ile gelmek istemiş olabilir. Bundan sonraki Seyehatlerinizde geleyim derse ozaman büyük bir problem var demektir.

Eşiniz doğu bölgesi olduğu için gelmek istemiştir.
Elazığ da hala terör var kimse yok demesin var.
Endişelendiği için koruma iş gücüsü ile gelmek istemiş olabilir. Bundan sonraki Seyehatlerinizde geleyim derse ozaman büyük bir problem var demektir.
Peki eşi terörden nasıl koruyacak kadını?

Back
X