- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıh tam da bunu yazdım.COVİDDEN önce egitmim vardı şehir dışında ve eşim geldi benimle..Ben olsam benle gelmesini isterdim. Uzakta egitimim vardi, covid yuzunden online olmasaydi beraber gidecektik.
Burdan konuyu kıskançlığa baglayalari anlayamadım. Ama böyle düşünen insanlarda var kendimden örnek vereyim. Son atandigim kuruma eşim derslere hep benimle geldi bahçede bebeğimizle durdu kızim 1 yaşındaydı o zaman bir saat uzak bir sekirden beraber hergun gelip gittik. Ben araç kullanmayı bilmediğim ve kızım küçük olduğu için. Neyse müdür yardimcim gevrek gevrek sırıtarak kaç yıllık evlisiniz eşiniz geliyor sizle dedi. Dangalak o an anlamadım da böyle düşünenlerde var. Halbuki sebeplerinin vardı olmayabilirdi de. Beraber egleniyorsaniz ne olacak ki gelsin. Şahsen eşimle giderdim. Eşim yalnız gitse kıskanmam ayrıca olaya bakış açısıyla alakalı.Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.![]()
Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.![]()
Sizin için endişelenmis. Farklı bir yer sapha diyorsunuz. İşinizi etkilemediği sürece bence sorun olmaz. Palandöken e gidersiniz. Erzurum'u gezersiniz. Tabi konu sadece kıskançlık gibi birşeyse bilemem.ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum![]()
Peki eşi terörden nasıl koruyacak kadını?Eşiniz doğu bölgesi olduğu için gelmek istemiştir.
Elazığ da hala terör var kimse yok demesin var.
Endişelendiği için koruma iş gücüsü ile gelmek istemiş olabilir. Bundan sonraki Seyehatlerinizde geleyim derse ozaman büyük bir problem var demektir.