iş gezisine eşin gelmesi

zillikedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
1.575
3.089
133
Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?
Eşimi kırmadan nasıl izah edebilirim bilemiyorum.:110:

Antalya filan olsa anlarım da Erzurum'a gelirse net kıskançlık olarak algılanır ve hoş karşılanmaz. Ben olsam bu şekilde açıklardim. Daha önce eşli gidenler hakkında laf ediliyor filan derdim heralde. Ben eşimin iş yeri arkadaşları ile yaptığı özel etkinliklere bile pek katılmıyorum rahatlari bozulmasın diye. İş gezisine çanta gibi götürmek normal değil bence.

Merhaba, 5 aylık evliyim ve bakanlıkta çalışıyorum. Haftaya elazığa bir kurumu (Şehirdışında sapha bi yerde) teftiş için gitmemiz gerekecek, 1 hafta orada kalıcaz. Eşim bende geliyim dedi ne diyeceğimi bilemedim. İş gezilerinize eşinizle gider misiniz ? Kurumda da yeniyim ilkkez gidicez dışarı teftişe, pasif biri gibi olmak istemiyorum, eşimde gelirse böyle mi görürler beni?

Neden gelmek istediğini sordunuz mu peki? Pasif gibi görünmezsiniz ama eşinizin size güvenmediğini düşünebilirler. Profesyonel olarak da tuhaf bir durum. Siz çalışmaya gidiyorsunuz, adam çanta gibi yanınızda.

Siz zaten gün içinde çalışacaksınız yani sizle teftişede gelmiyecek gece otelde yalnızsınız tek fark eşiniz olmayacak bunu fırsat bilip gezelim deseniz akşamları nereye gideceksiniz bir odaya kapanıp kalıcaksınız sonra sikilicak eşiniz dırdır yapicak en güzeli bir hafta ayrı kalıp özlemek daha hoş olur eşinize bunu uygun dille söyleyin

Antalya filan olsa anlarım da Erzurum'a gelirse net kıskançlık olarak algılanır ve hoş karşılanmaz. Ben olsam bu şekilde açıklardim. Daha önce eşli gidenler hakkında laf ediliyor filan derdim heralde. Ben eşimin iş yeri arkadaşları ile yaptığı özel etkinliklere bile pek katılmıyorum rahatlari bozulmasın diye. İş gezisine çanta gibi götürmek normal değil bence.
ya bende hiç takılmam eşimin peşine. Bu hafta istanbulda olucak, o kadar yurtdışına gider. Hiç aramam bile o aramadıkça. Dün bende geliyim deyince şok oldum:işsiz:

Eşin hangi maksatla gelmek istiyor
Kıskançlık yüzündense konuşman lazım tabi ki olmazama bence beraber vakit geçirmek için olabiliryeni evlisiniz teftiş ten arta kalan zamanlarda beraber vakit geçirir gezersiniz
Çevrenize de fırsatı değerlendirelim dedik dersiniz hiç bişey de olmazsiz eşinizi fazlalık görürseniz cevrenizdekiler de öyle görürbiz de eşimle bazen o benim görevinde gelir bazen ben onunkine giderdik bazen de yanlız olurdu
Bence eşinizi kırmayın akşama kadar yalnız olacaksın seninle akşam vakit geçirebiliriz sadece sikilmazsan benim için de iyi olur gelmen diyebilirsiniz

şimdi bu sizin işinizin ayrılmaz bir parçası mı

yani siz işiniz gereği il il gezip teftişlere hep mi gideceksiniz

eğer öyle ise eşimi asla yanımda götürmem buna gelecek bir sonrakinde ne olacak

bir de sonuçta ekip ile gidilecek birlikte yemek falan yeniliyor konuşuluyor hem iş ile ilgili hem olağan sohbet

eşiniz olduğunda eşinizle takılırsanız da olmaz o kişiler ile eşlinizle birlikte takılsanız yine olmaz

yukarıda arkadaşların yazdığı gibi Antalya falan olsa neyse de o zaman bile iş ortamında eşe gerek yok

bir de eşiniz çalışmıyor mu

bu sefer geldi ortamı beğenmedi bir dahaki sefer nasıl gelecek

sizin yanınızda işe mi başlayacak

Öncelikle sapha değil sapa...

Neden gelmek istiyor peki, amaç ne? Sonuçta ekipçe gidilecek anladığım kadarıyla yalnız olmayacaksınız. Başınıza bir şey geleceğinden korkmak değil sebep. Veliniz gibi yanınızda olacak. Çok küçük düşürücü bence.

Adam esini herkesin onunde kucuk dusurecek farkinda degil.

Yazmışlar bir de balayı gibi vs. bende giderdim diye.
Sanki Paris'e gidiyor kadın sjdksld :D
Bence de yani eşle gidilen iş seyahatin de güvenmiyor da gelmiş gibi ifade veriliyor.

Yeni evli olduğunuzu biliyorlarsa bazıları bunu tatlı bir durum olarak görecek bazıları da güvensizlik falan filan diyecek. Her türlü elalem konuşacak. Eşiniz sizinle gelirse siz ne hissedeceksiniz? Bunu ister misiniz bu önemli☺️ geri kalan kesim her şeye konuşur zaten😏😏

Back
X