İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

canım hiç üzme kendini var böyle dangalaklar..sen şimdi bu hırsla diyetine ve sporuna asıl
burda zayıflama takımları var istersen orayada girebilirsin motivasyonun artar

yaa hayir. dangalagin teki cikip sacma sapan konustu diye. cirkinim, ise yaramiyorum der mi insan kendine. yapma kendine bunu. o kimmis de sana oyle seyler soyluyo. agzinin payini verseydin keske.kendi neye benziyo acaba cok merak ettim.
30lu yaşlarda hafif uzun saçlı top sakallı bişiydi.:85:

yerinde olsam iyice hırs yapar, zayıflar bir güzel boya küpü olup 3 ay sonra adamın karşısına geçerim! o bana sorular sorduktan sonra ben ona sorular sormaya başlarımi, kusura bakmayın aradığım kriterlere uygun bir işyeri değilmiş der çeker giderdim:82:

sakın ha sıkma canını bence o adamın aklında birisi var ya da torpilli birisi var böyle ipten saptan sebepler uydurarak eliyorlar insanları. bak sana ne anlatıcam üniversiteden yeni mezum oldum amacım yüksek lisans yapıp akademik kariyer yapmak m..r..ra üniversitesine başvurdum. mülakatta hoca dedi ki çalışıyormusun? şimdilik çalışmıyorum hocam dedim, okul belli olsun okula uyabilecek bir işte çalışıcam. ozaman gir bir iş bul 1 sene sonra gel dedi bana. benden 20 dk kadar sonra sınıf arkadaşım aynı mülakata girdi o mezun olur olmaz işe başlamıştı onada demiş ki sen hem okuyup hem çalışamazsın ya işin ya burası kararını ver öyle gel. mülakata başvuran 150 kişi yük lisansa alınacak 4 kişi, illaki vardı aklında o 4 isim . bahane buldu işte bana ve arkadaşıma sakın üzülme sorun sende değil adamın aklında izim bellidir elemeye çalışıyo işte sonra ne mi oldu ist ünv yüksek lisansımı yaptım bitti kısmetse bu sene doktora başlıyacak yüksek lisans yaparken gece çalıştım gündüz haftada 4 gün okula gittim kimse seni senden iyi bilemez allah gümüş kapıyı kaparsa altın kapıyı açar

kızlar hepinizin yorumun aayrı ayrı teşekkür ederim. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. annem odanın dısında olmasa emin olun diceklerim vardı benimde. hasta kadın üzülmesin bide benim yüzümden
benim noramlde dudak ısırma gibi bi huyum var naptıysam geçmedi. neymiş kendime güvenmiyorsam niye ordaymısım. bizim mulakatlarımız 3 aşaması ilki şimdiydi gerek görürsem 2. ye çağırırız dedi çıktım gittim. öteki görüşmeme burnumdan soluyarak gittim. orası da olmadı. ben tam anlaştık gidiyordum başka bir bayan geldi görüşmeye. tabi o zarif ince biriydi. adam ee öö ii etmeye başladı yarın ben ararım sizi dedi tşk ettim çıktım. o kadar da yol gittim. oruç oruç düşüp bayılcaktım sinirimden. sanırım hep dış görünüş kazanacak bu ülkede

İnan güzel canını üzmeye değmez...:)
O adam kimbilir kendine nasıl birini arıyodu
Ama senin gibi zeki birini aramadığı kesin yoksa niye kilonu falan bahane etsinki

Yaşadığın bir olumsuzlukta böyle hayata küscene onlara kim oldugunu göster
Daha iyi yerlere gel onları utandır...
Hayat bazen acımasız gibi gelir bize bazende hiç beklenmedik bi anda bi güzellik yapar

Ne odana kapan ne ağla aileni ve kendini üzme !

amin canım inşallah açar. çalışıp aileme destek olmak istiyorum. annem hasta kadın bu haliyle çalışıyor ben evde oturuyorum.

salagın teki sana laf etmiş sende üzülme lütfen .verseydın cevabını rezıl etseydin keşke sende onu çekip gitseydin ordan ..çok sinirlendim şuan çoook

Canım saçmalama ya... Allah'ın sevgili kuluymuşsun bence, iyi ki olmamış o iş. Bir de işe başladıktan sonra, bu tür muamelelere maruz kalsaydın, her gün üzüntü olacaktı senin için. Zeka felan bahane... O tür insanlar afedersin ama mini etekli, gömleklerinin üstten 4 düğmesi açık, kendilerini iş yönünden değil, başka yönlerden doyuran çalışanlar ararlar. Hiç mi hiç üzülme, aksine sevin. Güzelce kilolarını ver ama bu tür insanlar için değil, kendin için :) Ve diğer iş görüşmelerine hazır ol :) İyi şanslar...

Şu durumda suçu o öküzde değil de kendinizde mi arıyorsunuz? Yapmayın lütfen. Adama bak! Sekreter mi arıyormuş, fotomodel mi? Sapık mıdır nedir? Kafanıza takmayın böyle aklı başka yerinde çalışan tipleri. Hani iş için yetersiz bile olsanız (ki eminim değilsiniz), sizinle bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Konuşuyorsa tamamen kendi dengesizliğinden, ego problemlerinden. Kendi ezikliğini böyle başkalarına saldırarak gidermeye çalışıyorlar. Yetersizim diye düşünmeyin bile. Bu olayda yetersiz bir kişi varsa; o da henüz insan olmaya yeterli olamamış o öküz.

Zayıflama konusuna gelince kendiniz için zayıflayın. Ya da isterseniz zayıflamayın, keyfinize kalmış. Kimsenin sizi bu konuda eleştirmeye, laf söylemeye hakkı yok. Kilo, saygı göstermenin kriterleri arasında değil çünkü.

İki iş yapıp bi makam mevki sahibi olan insanların bazılarında oluyor bu - kendini beğenme kimseyi beğenmeme durumu. - Kafaya takma bence bu türden insanları.

yazını okuyunca içimden ........ dedim valahi.hiçte üzülme kendine eleman değil metres arıyomuş ........ demekki.

işi alamayacağın belliydi madem
keşke adama ettiği lafları yuttursaydın
kendini bilmez adam

üzüldüm.asıl kendi zeka kapasitesi ve hatta ahlak kapasitesi yerlerde sürünen şahsiyetsizlerin biyerlerde olup bu mülakatı(ki kesinlikle mülakat yapabilme yetisine sahip değil,olsa olsa aşağılık kompleksini başkaları üzerinde gidermeye çalışmaktır bu yaptığı) yapabilmesi ve bu tarz kişilerin çok sayıda olması ülkem adına üzücü.. canım hiççç üzülme.yılmak yok.bir yandan kilo vermye çabasına (sağlığı bozmadan) ,bir yandan sana layık bir iş aramaya devam..yılmak yok.hayat mücadele demek.umarım sağlıklı bir şekilde ennn ennn kısa zamanda istediğin kiloda bir hatun,çalışan bir hatun olursun.Rabbim hayırlısını nasip etsin..ağzının payını vermeye gelince,geç değil hatta bayağı bir zaman geçsin,ben senin yerinde olsam telefonu falan vardır,kendimi iyi hissedip zamanı gelince bir telefon açıp ben de onun huzurunu bozardım bir şekilde..

Adam cidden dangalaklık etmiş.Onun iş ahlakı böyleymiş demekki! Seni işe alsa bile mutlu olamazdın orada..Ben de suan işsizim, bir çok iş görüşmesinden sonra kendimi aptal gibi hissettiğim çok oldu ve vazgeçtim.Şimdi meslegimle ilgili herseyi unuttum ve kendime olan güvenimi kaybettim.Bu nedenle iş aramaya da görüsmeye gitmeye de hiç cesaretim yok..Sen sakın böyle yapma.İnadına hırs yap..İllaki senin fiziginle degil birikimin ve deneyiminle ilgilenecek birilerini bulacaksın!

Sakın ama sakın kafanıza takmayn.işhayatmzn hemen her safhasında karrşılaşablyoruz bu ayıcıklarla..gecenlerde işyaptğmz bi mobilya firmasndan pazarlamacı 2 şahıs geldi..yanımızda çalısan bi arkadaş var ve kilo sorunu var...neler denemediki?altn çileğe kaldar kullanmadğı kalmadı ama veremyo.neyse bz yemek söyleyeceğz dışardan ne söylesek falan konusuyoruz.ve bu gerizekalı pazarlamacı arkadaşa dediki"senin bsey yemene gerek yok sen depodan ye!"..ay bi sinir olduk..adamla hc samimiyetmz yok adını bilmeyz..ama sessz kalmadı arkadaş.patronlarına şikayet ettik.artk kuzu gibi sesszce gelyo sesszce gidiyo.sessz kalma bi daha olursa...

hiç umursama kendinle barışık ol kilonla mı zekanı anlıyormuş kendisinde gram beyin yok boş kafatasını taşıyor.
banada iş yerinde biraz kilo ver dikkat et diyorlar ben kendimi böyle seviyorum sorunum yok diyip arka mı dönüyorum hiçte umrumda değiller :)

terbiyesiz herif,ilana manken sekreter arıyoruz yazsalarmış madem.kilolu yada zayıf olmanın işle ne ilgisi var anlamıyorum,böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum,bilmiyorlarki böyle şekile bakıp ona göre davranan insanlara başka insanlar küçümseyerek bakıyor,zavallı beyni gelişmemiş şekil manyakları.

Son düzenleme:
Denyo sanki sekreter değil bakşa bişi arıyor tövbe tövbe üstüne alınma sakın canım.
Var böyleleri, mini etek uzun bacak görünce ne okulunu sorar ne zekana bakarlar.
Hiç takma canım kafana tam tersi hırslan, kilondan rahatsızsan biraz kilo ver, onlar almak istesin
sen isteme onların işini Kendini bilmez kuş beyinli işverenlerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…