İşveren biraz gariptir arkadaşım sende ağzının payını verseydin keşke.Deneyimli olursun fazla maaş istersin o maaşı vermemek için sana kulp takmayada çalışırlar.Tabi seninki fazlasıyla sopayı haketmiş
tazminat davası mı:26: güzel olur aslında
inanır mısın adam yeşil saçma sapan bi tişört giymiş yırttık kot vardı üstünde. sürekli esnedi durdu karşımda sürekli. yalanım varsa ne olayım
keşke hiç gitmeseydim oraya ayaklarım hiç çekmemişti.
bide gerile gerile bana bizim gibi parası olanlar da böyle eleman arıyo işte dedi. yani böyle derken küçümsüyor sürekli. kendisi eski başbakandı galiba pek çıkaramadım ama
caaarrrrtttt kabakaattt diyesim geldi adama,iyiki benim karşımda değildi.oradan yaka paça atılacağımı bilsem valla lafın en okkalısını yapıştırırdım,görgüsüz herif.oturduğum yerde stres oldum ya,hıhı paranız çok olabilir ama kişiliğiniz 5 para etmez deseydiniz keşke.ah orada ben olacaktım,zaten bu özel sektör patronlarına oldum olası gıcığım var.
adamın niyeti bozukmuş bence canım bakmış sen doğru dürüst birisin senden ona bir hayır gelmiyceğini anlayınca terslemiş (kedi ciğer hesabı)
sanırımmben hiç bir zaman sevemedim ve yapamadım yapmacık olmayı. bulur kendi denkleri birini. rabbim bana da doğru düzgün bi iş nasp etsin bişiy istemiyorum
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dediannemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
Şu durumda suçu o öküzde değil de kendinizde mi arıyorsunuz? Yapmayın lütfen. Adama bak! Sekreter mi arıyormuş, fotomodel mi? Sapık mıdır nedir? Kafanıza takmayın böyle aklı başka yerinde çalışan tipleri. Hani iş için yetersiz bile olsanız (ki eminim değilsiniz), sizinle bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Konuşuyorsa tamamen kendi dengesizliğinden, ego problemlerinden. Kendi ezikliğini böyle başkalarına saldırarak gidermeye çalışıyorlar. Yetersizim diye düşünmeyin bile. Bu olayda yetersiz bir kişi varsa; o da henüz insan olmaya yeterli olamamış o öküz.
Zayıflama konusuna gelince kendiniz için zayıflayın. Ya da isterseniz zayıflamayın, keyfinize kalmış. Kimsenin sizi bu konuda eleştirmeye, laf söylemeye hakkı yok. Kilo, saygı göstermenin kriterleri arasında değil çünkü.
bugün 2 tane iş görüşmesine gittim. keşke hiç gitmeseydim de evde işsiz de olsa otursaydım
bi sekreterlik işi için iş görüşmesine çağırdılar gittim.
adam il önce sorular sordu cevapladım. buraya kadar iyiydi.
ama sonra bana kendini analiz edemiyosun, analitik düşünce denen şey yok sende, iş görüşmesine geldiğin kıyafete bak iş hayatına yakısır mısın bu halinle falan neler neler dediannemde yanımda geldi ama o görüşmeye girmedi. anlamasın diye de rezillik çıkarmadım. orda çalışan kızların hepsi sosyetik ve çıtır çıtır. insan bakımlı olur tabi ama onlara boya küpüne girip çıkan yaraşıyor sanırım siyah pantolon kısa kol giyip gittim. gayet sade ve şıktım. sorduğu soruların hepsine sonuna kadar cevap verdim. ama adam bana kilolsun ve zeki değilsin dedi çok moralim bozuk çok ama çok kötüyüm. çok kilolu ve çirkinim. işe yaramazın tekiyim. ıo kadar okudum iş bulamayıp ailemin yüzüne nasıl bakarım. hergün spora falan gidiyorum ama yerimde sayıyorum. insanlar neden depresyona girer çok iyi anladım. bütün diyet ve spor motivasyonum, mutluluğumgitti. odamdan çıkasım yok. hüngür hüngür ağlayasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?