İş görüşmemde kilom yüzünden demediği kalmadı adamın.... :(:(

İşveren biraz gariptir arkadaşım sende ağzının payını verseydin keşke.Deneyimli olursun fazla maaş istersin o maaşı vermemek için sana kulp takmayada çalışırlar.Tabi seninki fazlasıyla sopayı haketmiş

keşke dövseydim umarım hakettikleri gibi bir işçileri olur. pardon sekretercikleri

caaarrrrtttt kabakaattt diyesim geldi adama,iyiki benim karşımda değildi.oradan yaka paça atılacağımı bilsem valla lafın en okkalısını yapıştırırdım,görgüsüz herif.oturduğum yerde stres oldum ya,hıhı paranız çok olabilir ama kişiliğiniz 5 para etmez deseydiniz keşke.ah orada ben olacaktım,zaten bu özel sektör patronlarına oldum olası gıcığım var.

Son düzenleme:
sizin gibi parası olanlar böyle eleman arıyo olabilirler ama bizim gibi elemanlar sizin gibi karaktersiz işveren aramıyo deyip çıksaydın ordan
terbiyeden bu kadar yoksun olmayı nasıl başarıyo bazıları merak ediyorum
takmayın bence bu gibi insanların söylemlerini oturup konuşmaya bile tenezzül etmemek lazım

benimde inan benimde.
seneye kadar özel sektörde sürünecem mecburum.
kpss kazanayım başka bişiy istemiyorum.
sen bile ordan stres oldun. adamın suratını görseydin karşımda esneyip 32 dişini gösteriyorken. delirmemek içten değil.

İlla üzüleceksen bu işin olmadığına adamın ettiği terbiyesizliğe değil ona cevap vermemiş olmana üzülmelisin bence. Sen (veya benzer lafları ettiği başka iş görüşmesine gelenler) biraz sert çıksan bu adam bu cüreti gösteremez. En azından başkalarının moralini bozmasına izin vermemiş olurdun.
Gerisini de boşver zaten. Evsahibinin evi bir kiracının evi bin demişler. İlla ki doğru düzgün çalışan birini arayan bir işveren çıkar karşına

adamın niyeti bozukmuş bence canım bakmış sen doğru dürüst birisin senden ona bir hayır gelmiyceğini anlayınca terslemiş (kedi ciğer hesabı)

adamın niyeti bozukmuş bence canım bakmış sen doğru dürüst birisin senden ona bir hayır gelmiyceğini anlayınca terslemiş (kedi ciğer hesabı)

sanırımm ben hiç bir zaman sevemedim ve yapamadım yapmacık olmayı. bulur kendi denkleri birini. rabbim bana da doğru düzgün bi iş nasp etsin bişiy istemiyorum

Canım benim yaa üzülme bence adamın niyeti belliymiş. Bir gün gazetede gördüm prezantable aşçı aranıyor diye aşçının prezantable'ı nasıl olur ve ne gerek var sen hesapla yani.. Ayrıca kilo konusunda da daha fazla hırslanman için güzel br sebep olmuş düdük herif

sanırımm ben hiç bir zaman sevemedim ve yapamadım yapmacık olmayı. bulur kendi denkleri birini. rabbim bana da doğru düzgün bi iş nasp etsin bişiy istemiyorum

tatlım bir şey olmuyosa muhakkak bir hayır vardır gerçekten herşeyin hayırlısı neyse o oluyor.üzme bu yüzden kendini.eminim karşına çok daha hayırlı bir iş çıkacaktır o zaman bu işe girmediğine şükredersin sakın kendini üzüp sıkma o adam einstein sandı heralde kendini senin zekana 10 dk da karar veriyor.basitt insan işte

Terbiyesizin tekiymiş. Boşuna üzmeyin kendinizi böyle 5 para etmeyen insanlar için o olmassa başka bi iş mutlaka olur..

terbiyesiz adama bak ya
kendi ezik olan insanlar böyle başkalarını ezmeye çalışırlar
kilolu olmak çirkin olmak demek değildir ki
sendeki güzelliği göremeyen bencil biriymiş
hiç ağlama canım malsef böyle gereksiz insanlar çok
istersen yapamıyacağın hiç bişi yok!
böyle gereksiz insanların moralini bozmasına izin verme
kimse mükemmel değil

keşke sende bende sizin gibi heemmm sapııııkkkkkk hemmmm kafasızzzz birinin yanında çalışıp seviyemi düşüremem deseydin... tüh ya ne ii olurdu....

sağolun kızlar gerçekten sizinle konuşmak çok iyi geldi. kilolarımı da vericem. o zaman neye kulp bulacakalr eminim.
çocuk esirgeme kurumu çok mu kötü bir iş deneyimi bunuda anlamış değilim

cnm bnm ya neden kötü hissedip ağlıyorsun o insanlıktan bir haber hanzoların densizliği yüzünden.. böyle adamlar her yerde ve bu tarz konuşmaları sadece sen duymamışsındır.. kadınları mal olarak hissettiren zihniyetin ben içine tüküreyim. sanki vitrine manken arıyorlar.. orda çalışan kızlarda mecburen o tarz giyinip bakımına 2 kat özen gösteriyorlardır eminim.. eşofmanla gitmediysen sana bu tarz konuşmaya hakları yok işverenin.. ama işte amaç kılkı kıyafet değil(!)

bu arada 5 dk'da zeki değilsin diyecek kadar insanları çözüyorsa kendini en ünlü ve işin ehli sosyolog ilan ediyorum(!) harcanıyorlar.. kendini de çözmesi çok zor değildir sanırım.. anlayışsız, dış görünüş meraklsı, patavatsız olduğunu tescillemiş olması gerektiğini biliyrdur

bir kendini bilmezin laflarını ciddiye alman senin kendine yaptığın haksızlık cnm. kilo verme konusunda da sakın pes etme. bende 22 yaşındayım 14 yaşımdan beri diyetisyenlerde geziniyorum :26: ama hala umudumu kesmedim. o adam bugün seni işe alma şansını kaybetti ve o karakter yapısıyla insanların kalbini kırarak kim bilir daha neler kaybedecek. Sen şanslısın o şanssız asıl.

canım adam sana stres mülakatı da yapmış olabilir. tepkilerini değerlendirmek amacıyla. hemen demoralize mi oluyorsun yoksa oluşan bu durumu rahat bir şekilde başından savuşturabiliyor musun diye.

tabii terbiyesizlik de yapmış olabilir. bu da bir ihtimal ama bence sen ilk ihtimali düşünüp kendini rahatlatmaya bak.

bu yoruma katılıyorum aynı seylerı yazmaya gerek yok
o tatlu canını uzmeye hıc gerek yok
zayıflamak yanlıs kelıme yenıden guclenmelısın saglamlasmalısın ev et kılo vermelısın arkadasın dedıgı gıbı kendı jeyfıne kalmıs
yapmalısında kendın ıcın saglıgın ıcın
tahmınımce yasın genc farkında degılsın kalıtenın bu nun her zaman farkında ol
emın ol ne olursan ol kendınden emın gorundugunde ve bunu hıssettıgınde kımse sana bırsey dıyemez

aynı seyı bende yasadım
adam bır daha gorusmeye gerek yok ben patronum dedı ben karar verırırm yanı senın dusunme hakkın yok dedı rezsmen
bız dedı gorsel ızlenımde ıstıyoruz

kalktım haklısınız dedım ve ınan benımde annem dısardaydı
sakın bı sekıldeevet gerek yok mus ben bu zıhnıyetle zaten calısamam patron olmussunuz ama o kadar dedım ve cıktım

bende sıskoydum fakat ben kalıtelıyım derdım hep
maalesef bızler ne ısımızle ne yaptıklarımızla gundeme gelebıldık varsa yoksa kılo

ben malı musavırım bunun bı onemı yoktu onun ıcın yada ıs tecrubemın ama o adam degıldı tıpkı senın gorustugun o varlık gıbı

sen kalıtenı fark edecek ınsanlarla calısacaksın umaırm
asla kalıtenı es gecme
bırsey yapackasan kendın ıcın yap
sporuna devam et zayıf olcam dıye dgeıl
saglıgın ıcın aktıvıten ıcın sosyallıgın ıcın

kusura bakma cok uzun oldu kolay gelsın canım benım ...

üzülmene gerek yok ben daha hayatımda iyi bir patronla çalışmış değil hepsi paranın esiri olmuş insanlığını kayıp etmiş insanın kalbini kırmayı çok iyi becerirler bunu bil özel sektör başlı başına dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…