• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesi ACİLL tavsiye

** GÜNCELLEME**

Görüşmeden çıktım. Buraya yazıp ağladım ya görüşmede çocuk mevzusu hiç açılmadı 🤣🤣🤣 eğer tavsiye istemeseydim kesin sorarlardı 😅 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Herkese çok teşekkürler görüşmem de olumlu geçti 💓💓 verdiğiniz desteğe, morale minnettarım
çok sevindim umarım istediğiniz gibi ilerler süreç

İş görüşmesinde iç açıcı bir CV olmayana/ mülakatı olumsuz olanlara genellikle gebelik ihtimaliniz var diye reddedilir
Görüşmeye çağırılıp reddediliyorum. İç açıcı bir CVye sahip değilsem niye görüşmeye çağırıyorlar ki beni merak ettiklerinden mi 😅 teşekkürler bir şey öğrenmiş oldum

Düşünmüyoruz diyorum ama illa düşünürsün diyorlar
Ablamın çalıştığı ilk iş yeri ablama 2 sene çocuk yapmayacaksın demişti. Ne kadar saçma ama maalesef hayatımızda böyle şeyler oluyor. Çok üzülüyorum. İnsallah iyi geçer görüşmeniz 😊

Ben bekarım banada yakında evlenir gidersin buradan denmişti evlenmek istemediğimi çalışmak istediğimi söylemiştim ama dinlememişti yönetici ve beni işe almadı üstünden kaç yıl geçti evlenmedim😂

Back
X