Yapim geregi biraz panik birisiyimde birde ise cok ihtiyacim varCuma gününe daha iki gün var bekleyin mail gelir.
Zaten saat de verilmiş, cuma günü çıkar gidersiniz o saatte iş görüşmesi için geldim diye yönlendirirler zaten sizi.
Niye panik yaptınız ki anlamadım?
Yok ogleden sonra arayacagim :)Arayıp sordun mu
Yapim geregi biraz panik birisiyimde birde ise cok ihtiyacim var
Cok tesekkur ederim :)Hiç panik yapmayın telefonla ulaşamazsan bile günü, saati, firmayı biliyorsun o gün çıkar gidersin.
Umarım çok güzel geçer görüşmen başarılar dilerim şimdiden.
Bilgilendirme maili atmak zorunda değil ki.Zaten aramış ve saati günü sylemiş.Tabiki gideceksin.Merhabalar herkese ,
Is basvurusunda bulunmustum dun telefonla arayip gorusmeye cagirdilar. Aradiklarinda sarjim cok cok azdi ve su firmadan ariyoruz dediklerinde ilk olarak sarjimin cok az oldugunu kapanabilecegini soyledim. Telefondaki bayan ise direk aciklayayim o zaman diyerek cuma gunu musait olup olmadigimi sordu. Bende musait oldugumu soyledim ve saat verdi. Bilgilendirme mailide atacakmisiniz dedim evet aticam dedi tesekkur edip kapattim. Ama herhangi bir mail gelmedi kizlarnumarayi geri arayip sorsam santral numarasi oldugu icin dahili numarayi bilmiyorum. Beni arayan kisinin adinida hatirlamiyorum sizce ne yapmaliyim? Gorusmeye gitmek cok istiyorum
Saat ve gün vermiş yani görüşmek için randevu almışsınız maili niye bekliyorsunuz ki gitmeliydiniz size verilen saatteMerhabalar herkese ,
Is basvurusunda bulunmustum dun telefonla arayip gorusmeye cagirdilar. Aradiklarinda sarjim cok cok azdi ve su firmadan ariyoruz dediklerinde ilk olarak sarjimin cok az oldugunu kapanabilecegini soyledim. Telefondaki bayan ise direk aciklayayim o zaman diyerek cuma gunu musait olup olmadigimi sordu. Bende musait oldugumu soyledim ve saat verdi. Bilgilendirme mailide atacakmisiniz dedim evet aticam dedi tesekkur edip kapattim. Ama herhangi bir mail gelmedi kizlarnumarayi geri arayip sorsam santral numarasi oldugu icin dahili numarayi bilmiyorum. Beni arayan kisinin adinida hatirlamiyorum sizce ne yapmaliyim? Gorusmeye gitmek cok istiyorum
Merhaba :) evet gittim gorusmeye, persembe oglen aldim mailiGorusmeye gittiniz mi ne yaptınız ulaştınız mı? Bilgilendirin konuyu merak ettim :)
Bu konuyu okuduğumda banlıydım sırf yazmak için bekledim cezamın bitmesini. Gerçekten o firmayı arayıp durumu izah etmeyi ve sizi arayan ik yetkilisini istemeyi akıl edemediniz mi ? Panik biriyim diyorsunuz , aşırı stres altında ve soğukkanlı olmak gereken durumlarda ne yapmayı düşünüyorsunuz iş hayatınızda ?
Cidden böyle konuları gördükçe hem kendime olan güvenim artıyor hem de kimler iş arayıp buluyor diye düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?