İş görusmesi hakkinda

Ozel hayata mudahale bana gore de. Sigarayı bir nebze anlayabilirim de, devam eden Bosanma davanı bildirmek zorunda degılsın.
Şimdi eski çalıştığım yer farklı şehirdeydi ya ,az çok konumu biliyorsun ,en son çalıştığım yer için hangi şubesinde çalıştın dedi,neden peki ayrıldınız ordan döndünüz tarzı soru gelince açıklamak zorunda kaldım, bana kalsa hiç bahsetme taraftarı değilim, bi önceki görüşme de medeni durumumda bisey belirmemişim Cv imde adam cv ime baktı eşiniz ne iş yapıyor dedi hayda dedim ben al ters köşe 😂😂😂nerden çıkarttın dayı diyecektim ,alla alla acaba evli mi yazıyordu orda dedimmm halbuki yazmıyor 😂😂😂😂

İşini yapmak istemeyen, keyif yapmak isteyen sigara icsede yapar icmesede. Sigara içiyor musunuz sorusu bana her zaman saçma gelmiştir. İşine bakarsın kaytariyorsa uyarirsin. Sigara içen işten kaytarir algisi çok sacma. Zaten kaytaracak biri belli ki bahane ediyor o olmasa tuvalete gider gene gider. Davalar olarak ise zaten adli sicil kaydini cikartip veriyorsun. Her şey orada dökülüyor ortaya gerisinden onlara ne. İnsan calistirmaktan ziyade insanın hayatına hakim olmak istiyorlar. Zaten is yüzünden eve gelince çoğu kişi hayatını en minimum düzeyde idame ettiriyor bir de sorularla boguyorlar. Acaba o işverenin neleri var, o fabrikada neler oluyor biz hiç bilmiyoruz ama çalışıyoruz. Neler neler döndüren isverenler var. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Sigara konusunda icmiyorumu isaretleseydiniz zaten tiryaki degilsiniz.sahsen bende dogru bulmuyorum okul bahcesinde sigara icrn meslektaslarimi gordugumde hic hos bir goruntu degil.sigara icin derse gec giden bile olabiliyor..evinizde icin ama is yerlerinde isveren olsam bende sigara kullanani almazdim bu da benim kriterim.tabi adli kayitlarda cok onemli

Sonuclanmamis davalar adli sicilde gorunmuyor diye biliyorum.
Sorulmasını garipsemedim.
Sigarayi ben de soruyorum is gorusmelerinde.
Cunku saat basi sigara içmeden isine odaklanamayan insanla dolu etrafım 🤷🏻‍♀️
Icmeyince bir agresiflik bir haller.
Zor.
+ issizlik tavan yapmış durumda, isverenlerin sartlari agirlastirip copsuz uzum aramasi da cikarlarina. Nasil olsa sartlari saglayan birileri var.

Bence bu sorular hiç özel değil. Bana erkek arkadaşın var mı? Evlenmeyi düşünüyor musun demişlerdi bende evet deyince işe almadılar

Normal davalarda sıkıntı yoktur da icralarda sıkıntı oluyor.
Maaşına haciz geliyor ya o nedenle soruluyor.
Bir çok firma icrası olan kişi istemez.
Sigara konusu da artık yeni moda haline geldi.

Sizinki de baya ilginç olmuş, bildiğin özel hayata girmişler
O ne ki bana evlenmeden önce bunu dediler. Evlendim gittim 1 2 görüşmeye sen yeni evlisin şimdi çocuk yaparsınız dediler. En sonuncusuna artık gına gelip o kısmı da sanırım sizi ilgilendirmez. Ben yapsam desem olmayabilir, yapmayacagim desem yapabilirim. Yenisi eskisi mi var 10 yil evli olursun yeni yaparsın ya da 5 yil evli olursun 2. Cocugu yaparsın. Çalışmak istiyorsam şuan düşünmüyorum demektir ama merak ediyorum da erkek iş arayana bunu soruyir musunuz ? Sormuyorsunuz tabiki deyip kalkıp gitmiştim 😂 pisman değilim. Sonra aradilar cagirdilar😂

O ne ki bana evlenmeden önce bunu dediler. Evlendim gittim 1 2 görüşmeye sen yeni evlisin şimdi çocuk yaparsınız dediler. En sonuncusuna artık gına gelip o kısmı da sanırım sizi ilgilendirmez. Ben yapsam desem olmayabilir, yapmayacagim desem yapabilirim. Yenisi eskisi mi var 10 yil evli olursun yeni yaparsın ya da 5 yil evli olursun 2. Cocugu yaparsın. Çalışmak istiyorsam şuan düşünmüyorum demektir ama merak ediyorum da erkek iş arayana bunu soruyir musunuz ? Sormuyorsunuz tabiki deyip kalkıp gitmiştim 😂 pisman değilim. Sonra aradilar cagirdilar😂
Oo yeni evliyken çocuk varmı?çocuk dusuneceksin ilerde illa ki ?bu banko olmazsa olmaz sorulardan 😂

Bana denk gelmedi ya 😂 benim durusum sert herhalde ondan. Bence müsamaha göstermeyin bu tarz laflara. Sizinle alakali birazda bu.
Çocuk var mı ?çocuklu çalışan çünkü sorunludur izin alma durumları çok.olur diye ,yeni evliyse çocuk olur.diye almazlar ,boşanma asamasindaysan geri eşiyle birleşir gider derler, derler de derler...verecekleri özel sektör için diyorum.,üç kuruş irdeleyip duruyorlar 😂

Ben bu tür soruların is görüşmelerinde sorulmasini garipsemedim ama formda belirtilmesi yanlış çünkü belki 1 sene sonra degerlendirecekler, o zaman dava bitmiş olacak falan, gereksiz ve özel yani...
Ama is veren de kesinti olacak mi onu bilmek ister, sigara da artik normal bir soru gibi geldi. Yine de yuz yüze görüşmelerde konusulmasi gerekir diye düşünüyorum.
Keske bu sorular kamuya girerken de sorulsa, ben günde 1 bardak cayi zor içerken, wc gitmek icin bile kalkamazken milletin tüm günü cay sigara muhabbetle geçirmesi işleri aksatiyor!

Çocuk var mı ?çocuklu çalışan çünkü sorunludur izin alma durumları çok.olur diye ,yeni evliyse çocuk olur.diye almazlar ,boşanma asamasindaysan geri eşiyle birleşir gider derler, derler de derler...verecekleri özel sektör için diyorum.,üç kuruş irdeleyip duruyorlar 😂
Kesinlikle öyle. Akrabalar , tanıdıklara sordurmadgim detaylari sordular ya. Ben çok sinir oluyordum. Allah kolaylık versin valla.

Ben bu tür soruların is görüşmelerinde sorulmasini garipsemedim ama formda belirtilmesi yanlış çünkü belki 1 sene sonra degerlendirecekler, o zaman dava bitmiş olacak falan, gereksiz ve özel yani...
Ama is veren de kesinti olacak mi onu bilmek ister, sigara da artik normal bir soru gibi geldi. Yine de yuz yüze görüşmelerde konusulmasi gerekir diye düşünüyorum.
Keske bu sorular kamuya girerken de sorulsa, ben günde 1 bardak cayi zor içerken, wc gitmek icin bile kalkamazken milletin tüm günü cay sigara muhabbetle geçirmesi işleri aksatiyor!
Özel de sorarlar ,herşeye karışırlar malesef,devlet her zaman icin daha iyidir

Özel de sorarlar ,herşeye karışırlar malesef,devlet her zaman icin daha iyidir
Dışı seni ici beni yakar olayi aslında bu da.
Valla bizde de amirler tarafindan hersey soruluyor, özelin yerine gore koz.olarak.kullaniliyor. Yani devlet daha iyi diye bir sey yok en azindan 7 yıllık tecrübem bu yönde. Bazi özelde calisan tanidiklarim.benden daha rahat kosullardalar.

Dışı seni ici beni yakar olayi aslında bu da.
Valla bizde de amirler tarafindan hersey soruluyor, özelin yerine gore koz.olarak.kullaniliyor. Yani devlet daha iyi diye bir sey yok en azindan 7 yıllık tecrübem bu yönde. Bazi özelde calisan tanidiklarim.benden daha rahat kosullardalar.
Bana rahat bi iş gelmedi ,inşllah bundan sonra gelir ne diyim 😊

Back
X