Selam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.
Gidin görüşmeye belki önceki elemanın deneme süresi idi ve memnun kalmamış olabilir yada daha iyi bir iş bulmuştur oradan ayrılmış olabilir.Selam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.
Surekli ilan veriyor diye takilmayin simdi bu kariyer sitelerinde kampanya oluyor bazen ilani bir ay daha uzatiyorlar ucretsiz isverenlere yada cv topluyorlar oysa firma haftasina bulmus oluyor gidin yeri ortami sartlari gorun kafaniza yatmazsa iyi gunler dersinizSabahvesen ben de olumsuzum aslında ama şartları saatleri ortam nasıl bir bakayım sonra gitmem olmaz mı sizce.
Selam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.
Merhaba orada çalıştınız mı, nasıl bir yerSelam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.
Yeni üye değilsiniz, aktif de kullanıyorsunuz belli ki siteyi, konunun tarihine, üyenin son giriş zamanına bakmayı akıl etmemiş olamazsınız diye düşünüyorum. Gerçekten cevap alabileceğinizi düşündünüz mü?Merhaba orada çalıştınız mı, nasıl bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?