İs gorusmesi iptal leras tekstil

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.

Selam kızlar. BEn bundan bir ay önce leras tekstil firmasına santral operatoru icin basvurmustum.Beni ertesi gün için görüşmeye çağırdılar. Yoldayken mesaj almışlardı eleman alımı durduruldu diye.Az önce de beni görüşmeye çağırdılar bu nasıl bir iştir ben çözemedim netten arastirdim sık sık ilan vermiş sekreter santral ilani bu fırma. Büyük ihtimal sürekli eleman degistiriyorlar sizce gitsem mi iyi bir yer olsa zannetmem bu kadar eleman değişsin . Siz ne diyorsunuz kızlar gideyim mi yarın ki görüşmeye.

akılma benim ilk işim geldi. cadaloz bir müdür vardı. aşağı yukarı bütün personel kan ağlıyordu. ben de santrale bakıyordum. neyse santrale genelde bayan ve bekarlar baktığı için işinizi başınıza çalın diye çıkıyormuş, ben de öyle yapmıştım. aklıma o geldi. gitmeyin bence.

Belki bir önceki kişi daha iyi bir iş buldu ya da çıkmak zorunda kaldı. Bilemeyiz ki. Siz gidin görüşün, eğer şartlar olumsuz olursa ya hiç başlamazsınız ya da başladıktan sonra sorun yaşarsanız çıkar gidersiniz. Belki bir önceki memnun değildi ama sen memnun olacaksın.

Orayı biliyorum. Ben de oraya yakın yerdeyim. Başka yerlere başvur o halde derim..

Gidin görüşmeye belki önceki elemanın deneme süresi idi ve memnun kalmamış olabilir yada daha iyi bir iş bulmuştur oradan ayrılmış olabilir.

Sürekli ilan veren yere güvenmem ben. O kadar şey okuduk, gördük. Deneme süresi diyorlar, ücret vermiyorlar, sonra süre bitince bahanelerle ile yolluyorlar. Böyle böyle ücretsiz çalışan oluyor ellerinin altında.

Söz konusu firmayı bilmiyorum, onlara yönelik yazmadım zaten. Ancak dediğim gibi sürekli aynı pozisyon için ilan veren bir yere ben güvenmezdim.

Surekli eleman sirkulasyonu olan yerler hep sorunlu oluyor. Hic gitmeyin bile. Duzgun yer olsa calisanlari cikmak ister mi hic? Calisanda sorun varsa herkes mi sorunlu? Vakit kaybetmeye degmez.

Sanırım haklısınız kızlar. İyi bir yer olsa o kadar ilan vermezler beş ay önce yine ilan vermişler santral için daha oncekilerin hepsi mi sorunlu.Bir yer sürekli ilan veriyorsa vardır bir bit yeni.

Wolfrog bence de iyi bir yer olsa kimse bu işsizlikte çıkmaz. Belli ki düzen olmayan bir yer nerdeyse üç dört ayda bir her pozisyonda ilan vermişler.Bir de hemen gelebilir misiniz dedi yok dedim ben de yarın gelirim dedim.Ama pek hayırlı bir yer degil bence.

Çok fazla personel sirkülasyonu olan yerlerden uzak dururum ben.
Fakat bana evraklarımı hazırlatıp,pozisyon dondu diyen bile oldu,hem de otomotiv sektörünün dev bir firması :KK76:

Gidip görüssem şartları ne diye sonra gitmem en azından bir ortama bakarım bakalım onlar ne diycek bizi tanıyor musunuz firma olarak diyince Evet ilanlar da sürekli rastliyorum da diycem.

Sabahvesen ben de olumsuzum aslında ama şartları saatleri ortam nasıl bir bakayım sonra gitmem olmaz mı sizce.

Sabahvesen ben de olumsuzum aslında ama şartları saatleri ortam nasıl bir bakayım sonra gitmem olmaz mı sizce.
Surekli ilan veriyor diye takilmayin simdi bu kariyer sitelerinde kampanya oluyor bazen ilani bir ay daha uzatiyorlar ucretsiz isverenlere yada cv topluyorlar oysa firma haftasina bulmus oluyor gidin yeri ortami sartlari gorun kafaniza yatmazsa iyi gunler dersiniz
İssizlik cok simdi kariyer siteleride ilan bulamaaz oldu kurumsallar kendi veritabanindan bulup cagirir oldu ayni seyleri kampanya adinda isitip isitip yayinliyor o yuzden ilana takilmayin icinizde kalacaksa bir gorusun

Aynen gidip bir goruseyim en azından içimde kalmaz ortam sartlar saatler nasıl ona göre bakarım.

1-www.kadinlarkulubu.com sitesinde Monfi rumuzlu hanımefendinin, şirketimiz LERAS'ın santral departmanı ile ilgili, sıklıkla vermiş olduğumuz ilandan dolayı, şirketimiz hakkında ön yargıya kapılıp olumsuz yorumlarını ve düşüncelerini ,paylaştıklarını gözlemledik. Bu konuyla ilgili, cevap hakkı doğduğuna,önyargılı düşünce ve yorumlara yanıt vermek istiyoruz.
a) www.kadinlarkulubu.com sitesine şirketimiz adına bir açıklama yapmak

Leras şirketi olarak,ilke edinmiş olduğumuz önceliklerimizden bir tanesi de, firmamız hakkında ön yargıları kırmak; gerek sektörümüzle, gerek işbirlikçilerimizle, gerekse sektör dışı, örneğin,kadınlar kulübü sitesinde de görüldüğü gibi,adımızın geçmesi hesabıyla,yorumlar,büyük titizlikle incelenip dikkate alınmıştır.
Bizim için olumlu veya olumsuz her fikir ve eleştiriler,çok değerlidir.Şirketimize yönelik soruları izninizle,hemen yanıtlayalım.
1-Değerli arkadaşlar Şirketimizde, sıklıkla verilen ,santral departmanı ve müşteri temsilcisi ilanları söylenmektedir.
1-a) Değerli arkadaşlar,
Leras, sektöründe,iddialı,marka değeri yüksek, Avrupa normlarına uygunluğunu hedefleyen,kurumsal kültürüyle, ilke ve prensipleri olan güzel,değerli, dinamik, grup şirketleri ve şubeleri olan kollektif bir şirkettir.
1-b) Ekonomik ve sosyal parametrelerle, katma değerleriyle gelişen ve istikrarlı büyüyen;
1-c) İnsana değer verir.
1-d) Sosyal sorumluluk taşır.
1-e) Alt yapısında LERAS OKUL'u vardır.Çalışanlar,eğitilir, donatılır.
1-f) Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Durmadan yılmadan çok çalışıyoruz.
1-g) Çalışanlar veya bizimle çalışacak arkadaşlarımız, eğitmenlerimiz tarafından, sosyal, psikolojik ve performans değerlendirmeleri yapıyoruz.
1-e) Değerlendirme sonucu,doğru kişiyi doğru yerde yerleştirme önerileri, istekleri değerlendirilir.
1- f) Çalışanlarımızın keşfedilen durumları;karşılıklı konuşarak, hayata geçirilmesi noktasında yol alınır.
1- g) Bu bir terfi olabilir, bu bir bölüm değişikliği olabilir bu bir rotasyon olabilir.
1-h) Personel alımı, genel merkezde yapılır. Buradan da,grup şirketlerine dağılımı ve istihdamı,İNSAN KAYNAKLARI merkez yönetimi tarafından, görevlendirilir, konumlandırılır.

2- Ekibimize uyum sağlayamamasından kaynaklı işbirliğimizin son bulması, biz Leras Ailesinin çok tasvip ve onayladığımız bir durumdur.
2-a)Şirketimiz, moda, tasarım,inavasyonda, öncü bir firmadır.
3- Moda, tasarımda ince,zarif ve farkındalığı yakalamak özel meziyet ve eğitim işidir.Kadınlarımızda daha fazla bu işe yatkın olduğuna, inanıyoruz. Dolayısıyle, kadınlarımızda iş alımında,pozitif ayrımcılık yapmaktayız.
2-b) Evrensel hukuk çerçevesinde adil ve tutarlıdır.
2-c) Leras, ulusal ve uluslar arası platformlarda, ülkemizin temsilini yerine getirmeye çalışıyor.
2-d) Uluslar arası fuarlarda "Paris premier vision'" da, ülkemizi temsil eden seçkin ve özel bir şirkettir.

Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz. Daha iyi olacağız.
Sevgi ve saygılarımızla….
İNSAN KAYNAKLARI

Merhaba orada çalıştınız mı, nasıl bir yer

Back
X