- 10 Haziran 2017
- 782
- 1.185
- 113
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Tabiki aramalısın işveren senin peşinden hiçbir zaman koşmaz diğer başvuruları değerlendirir bu yüzden bu konularda adım atmak size düşerSelamlar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Dün akşam saatlerine doğru arandım fakat önemli bir toplantıda olduğumdan dolayı açamadım.
Ekleyip whatsapptan baktığımda profil resminin Çok istediğim bir firma olduğunu gördüm. Kariyer sitesinde de görüntülemişlerdi. Toplantı sonrası aradım ama çıkmış olabileceklerinden dolayı açmadılar.
Şimdi bu firmayı gün içerisinde arayayım mı dün beni aramıştınız diye yoksa bekleyeyim mi ? Arama isteme sebebim ilk olarak çok ciddi bir firma ve yıllık iznim bitiyor haftaya işe döneceğim için görüşme bu hafta olsun istiyorum.
Sizce arayayım mı, mesaj mı atayım yoksa onlardan mı bekleyeyim ?
ara tabiki senin gibi bir sürü aday vardır kısmetini tepmeSelamlar
Dün akşam saatlerine doğru arandım fakat önemli bir toplantıda olduğumdan dolayı açamadım.
Ekleyip whatsapptan baktığımda profil resminin Çok istediğim bir firma olduğunu gördüm. Kariyer sitesinde de görüntülemişlerdi. Toplantı sonrası aradım ama çıkmış olabileceklerinden dolayı açmadılar.
Şimdi bu firmayı gün içerisinde arayayım mı dün beni aramıştınız diye yoksa bekleyeyim mi ? Arama isteme sebebim ilk olarak çok ciddi bir firma ve yıllık iznim bitiyor haftaya işe döneceğim için görüşme bu hafta olsun istiyorum.
Aradım ismimi söyledim iş görüşmesi için aramıştım ama şuan bir iş görüşmesine giriyorum sizi daha sonra arayayım dedi :)Ara bize de haber ver
ama muhakkak ara
Teşekkür ederim. Aradım şuan bir görüşmem var sizi sonra arayayım dedi unutmaz umarımBence mesai saatlerinde siz bir arayıp konuşun. Hayat bu hiç beklenmedik bir zamanda güzel bir şeyler çıkar. Hayırlısı olsun :)
Mesaj atabilirsiniz. Mazaretinizi dile getirin. Aradim ama ulasamayinca mesaj attim. Donusunuzu tekrar bekliyorum deyin. Ararlar diye düşünüyorumSelamlar
Aradım iş görülmesine giriyorum sizi sonra arayayım dedi 1 saat kadar önce.Mesaj atabilirsiniz. Mazaretinizi dile getirin. Aradim ama ulasamayinca mesaj attim. Donusunuzu tekrar bekliyorum deyin. Ararlar diye düşünüyorum
Çok şanssızım :) Aradım şimdi iş görüşmesine giriyorum ben sizi arayayım dedi. 1,5 saat oldu aramadı :)ara tabiki senin gibi bir sürü aday vardır kısmetini tepme
ahah sonra hatırlat kendini :) aman ne olacakÇok şanssızım :) Aradım şimdi iş görüşmesine giriyorum ben sizi arayayım dedi. 1,5 saat oldu aramadı :)
Arar merak etmeyin. Aramazsa da bir mesaj atın. Bir şey kaybetmezsiniz ve o işi ne kadar istediğinizi göstermiş olursunuz.Aradım iş görülmesine giriyorum sizi sonra arayayım dedi 1 saat kadar önce.
Şansıma :)
Unutmaz umarım
Hayattaki şansım gerçekten :)ahah sonra hatırlat kendini :) aman ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?