Yani kabul edilmezsem biz sizi arariz derler. Ayy çok sağol canım benim.başka bir işe bakmalımıyım diye bir soru sorma uygun olmaz canım
Zaten 2 seçenek var ne zaman başlayabilirsiniz yada biz sizi ararız demeleri
Siz genede iş bakarsınız tabiki
Yani kabul edilmezsem biz sizi arariz derler. Ayy çok sağol canım benim.
Eğer hayırlısı ise olsun orası. Ya inanin o kadar çok istiyorum ki. İlk iş deneyimimi orada yaşamayı, amuda kalk dese denerim
Çok teşekkür ederim. Bir soru daha sorsam. Mesela beni ise aldılar diyelim. İstedikleri sağlık raporunu nereden alabilirim ve neler isteniyor?Hakkınızda hayırlı olanı dileyin
Çok istediğiniz iş olmazsada sakın üzülmeyin
Demekki sizin için hayır görünen şer miş vardır Rabbimin bir bildiği
Daha iyi seçenekler ve ortamlar hazırlıyordur size :))
Başarılar dilerim.....
Erkek kardeşim kendi alanında işe başladı farklı bir şehirde büyük bir firma ve sevdiği bir alan farklı bir şehir ve çok gel git olmasın diye önce telefon ve internet üzerinden görüştüler daha sonra şirkete gitti kardeşim orada da bir görüşme yaptılar firma ve kardeşim sonra aynı günün sonunda kardeşimin işe alındığını söylediler normalde aynı şehirde yaşamış olsaydık belki 2-3 görüşme ve daha fazlası olabilirdi ama dediğim gibi biz farklı şehirdeyiz.Herkese iyi günler.
Kızlar bugün ısrar ve inatla istediğim bir firmaya is görüşmesine gidicem. Burayı çok ama çok istiyorum. Heyecandan bayılmak üzereyim. Size sormak istediğim şey ise şu. Bu insanlar beni ise kabul ederse(inşallah ederler hayırlısı ise inşallah ederlerrrr) is görüşmesi sonunda mi bunu söyler? Yoksa biz size döneriz mi diyecekler? Biz size döneriz derlerse 'is aramaya devam etmeli miyim' diye sorsam mı? Ve nasıl davranmaliyim? Ben bu iş yerini uzun zamandır araştırıyorum. Çalışanlar arasında çok güzel bir bağ var samimi bir ortam. Of çok heyecanliyimm. Ne sorarlar nasıl cevap vermeliyim. Güler yüzlü olmalıyım değil mi? Yoksa ciddi mi takilayim. Ay benim için bir de dua eder misiniz? Hepinizi öptüm.
Çok teşekkür ederim. Bir soru daha sorsam. Mesela beni ise aldılar diyelim. İstedikleri sağlık raporunu nereden alabilirim ve neler isteniyor?
insan kaynakları için güzel bir şirkete yerleşmek isteyen kişi bu sorunun dersini vermeliydi. yanlış anlamayın sizi tanımıyorum ama bir tecrübesiz için iş görüşmesi tecrübesi edinmiş olmanızda güzel bir deneyim benceBilişim. İnsan Kaynakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?