Merhaba kizlar, cok iyi bir firmada is gorusmem vardi çarşamba günü. Hersey cok guzel gidiyordu. Gorustugum kisi calisacagin ekip soyle olacak su kadar kisi var tek bayan sen olacaksin falan demeye basladi gorusmede. Ben cok heyecanlandim. Daha sonra sizi mudurumle tanistirmak istiyorum dedi. Mudur olan kadin geldi. Bana analitik sorular sormaya basladi ama panikten inanilmaz kolay olan sorulari cozemedimsorular cidden cok kolaydi... Daha sonra seni musteri ile cok iletisime sokmamak lazim dedi. Bu arada ben mezun degilim ocakta mezun olacagim. Kesin mi diye sordu evet dedim. Kesin olmazsan ama bizde seni kesin cikartiriz dedi bu sorulardan önce. İste o sorulari yapamayinca iki soru daha var ama sormayacagim bu panikle yapamayacaksin dedi. Sonra gorusme bitti ciktim. O kadar moralim bozuk ki kizlar normalde bes saniyede yapabilecegim seyleri yapamadim diye kac gundur resmen kahroldum , sizcede kesin kaybettim mi isi ?
Ben çalışıyorum kızlar büyük bir firmada. Ama bu görüştüğüm yer isteklerimle çok daha fazla örtüşüyordu. Çok şstşyordum işi ama hayırlısı artık
Bilgisayar mühendisiyim. Evet hayırlısı ama o kadar basit sorulara cevap verememek üzdü beni çokMesleğinizi merak ettim açıkçası mezun bile olmadan hemen büyük bir firmada çalışmaya başlamak zor. Işiniz ve iş deneyiminiz varken keşke bu kadar heyecan yapmasaydiniz. Ama olan olmuş hayırlısı diyin zaten işiniz de varmis.
Bilgisayar mühendisiyim. Evet hayırlısı ama o kadar basit sorulara cevap verememek üzdü beni çok
Çok normal. Ama bu iş zaten senin değil. Hani kaybedecek birşeyin yok. Kazanabilecek birşeyin var. Böyle düşünerek girseydin keske gorusmeye. Karsindakilerde insan. Onlar oldukları yerlere nasil geldi Allah bilir.Bilgisayar mühendisiyim. Evet hayırlısı ama o kadar basit sorulara cevap verememek üzdü beni çok
teşekkür ederim moral oldu cevabınızBence üzülmeyin böyle issizligin olduğu bir dönemde mezun olmadan çalışmaya başlamışsınız. Bu iş olmasa da daha iyileri de olur ileride. Zaten heyecandan veremediğinizi de anlamışlardir.
Çok normal. Ama bu iş zaten senin değil. Hani kaybedecek birşeyin yok. Kazanabilecek birşeyin var. Böyle düşünerek girseydin keske gorusmeye. Karsindakilerde insan. Onlar oldukları yerlere nasil geldi Allah bilir.
Ben ilk iş gorusmemde kadin birden ingilizce konusmaya baslamisti. Bildiğim şeyleri heyecandan söyleyemedim Ama şimdi düşününce gülüyorum
Ve evet ise alınmıştım
gerçekten olma ihtimali var mı ?Oldu o iş bence merak etme.bundan sonra heyecanini yenmenin yollarini ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?