Sabahtan beri aklımdan çıkmıyor...Emlakçıda bir iş buldum...Adamı aradım görüşmeye çağırdı...adam yoktu ofiste bekledim...İş yerine yakın çalışan bi abi geldi yanıma onun da işi varmış oda bekledi emlakçı amcayı.Abi bana çalışmak içinmi geldin diye sordu.bende evet dedim.Boşuna ziyan etme etme kendini burda..Pek iyi bi yer değil...Ben dedim sahibimi yoksa ortammı.
Hem ortam dedi sahibini pek sölemedi ondada var bişiler dedi.Gözü dışarlarda felan dedi.Daha iyi işler bulursun dedi...Yinede sen bilirsin dedi...
Böyle diyince kafam çok karıştı...Biraz tedirgin oldum sanki,ama adamın dediklerine inanmak istemedim.Çünkü kimsenin günahını almak istemiyorum...İnsanları tanımadan yadırgamak istemiyorum.
Neyse adam geldi...konuştuk..3 gün çalış dedi.hem sende işletme bitirmişsin beraber işletiriz dedi.
Biraz sanki diğer adamın dediklerinden tedirgin oldum...
Yarın gitsemmi gitmesemmii...
Hem ortam dedi sahibini pek sölemedi ondada var bişiler dedi.Gözü dışarlarda felan dedi.Daha iyi işler bulursun dedi...Yinede sen bilirsin dedi...
Böyle diyince kafam çok karıştı...Biraz tedirgin oldum sanki,ama adamın dediklerine inanmak istemedim.Çünkü kimsenin günahını almak istemiyorum...İnsanları tanımadan yadırgamak istemiyorum.
Neyse adam geldi...konuştuk..3 gün çalış dedi.hem sende işletme bitirmişsin beraber işletiriz dedi.
Biraz sanki diğer adamın dediklerinden tedirgin oldum...
Yarın gitsemmi gitmesemmii...