• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesine gideceğim, çok heyecanlıyım.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Bayanlar cv yollarken bile buraya danıştım.
Şimdi de iş görüşmesine gideceğim.

Yaşım daha genç muhasebe, sekreterlik türü bir iş yapacağım, çok kadınsı giyinmek istemiyorum.
Ama elbise mi, pantolon mu giymeliyim karar veremiyorum.
Nasıl davranmalıyım? Ne kadar maaş düşünüyorsunuz diye sorarlarsa ne demeliyim?
Tecrübelerinizi bekliyorum, gerçekten çok heyecanlıyım.
Gideceğim adresi de bilmiyorum, sora sora bulacağım sanırım bu yüzden daha da gerginim.

kumaş pantolon bluz veya gömlek... etek elbise giyme maaşa gelince 1000 yazarsın cnm

Öncelikle nasil bir yere gideceksiniz..

Bazi yerlere takim fazla gelebilir..elbise giymeyin..

Siyah kumaş ve ya keten pantolon, üstüne bluz gibi gömlekler varya onlar çok hoş durur beyaz renk secersiniz. Siyah babet siyah çanta , at kuyruğu sac , tamamdir:)

Bugün atlattim bi tane aman rahat goruneyim diye ne icersin derlerse cay isteme elim titredi bardagi alirken masanin altinda saklamak en iyisi. Var ya zaten gorusme anindan cok gorusme yerine gitmek geriyor insani cok iyi anlıyorum seni.
Pantolon gomlek ile ceket ya da derli tolu bir hirka iyi olabilir. Ucreti bilemiyorum sizin sektörde kactan baslatiyorlar varsa arkadaslarina sor yoksa da buradan bilen birileri yardimci olur zaten.
Basarilar diliyorum demesi kolay ama rahat olmaya calis...

Öncelikle nasil bir yere gideceksiniz..

Bazi yerlere takim fazla gelebilir..elbise giymeyin..

Siyah kumaş ve ya keten pantolon, üstüne bluz gibi gömlekler varya onlar çok hoş durur beyaz renk secersiniz. Siyah babet siyah çanta , at kuyruğu sac , tamamdir:)
Şirkete gideceğim.
Takım türü çok sıkıcı bir giyim istemiyorum.
Kot pantolon giysem olmaz mı?
Kumaş pantolonları hiç sevmiyorum.

Bugün atlattim bi tane aman rahat goruneyim diye ne icersin derlerse cay isteme elim titredi bardagi alirken masanin altinda saklamak en iyisi. Var ya zaten gorusme anindan cok gorusme yerine gitmek geriyor insani cok iyi anlıyorum seni.
Pantolon gomlek ile ceket ya da derli tolu bir hirka iyi olabilir. Ucreti bilemiyorum sizin sektörde kactan baslatiyorlar varsa arkadaslarina sor yoksa da buradan bilen birileri yardimci olur zaten.
Basarilar diliyorum demesi kolay ama rahat olmaya calis...
Söylediğiniz iyi oldu, rahat görüneyim diye kesinlikle çay isterdim. :KK48:
Heyecanlanınca ellerim de çok titrer.
Çok teşekkür ederim.
Sizin iş oldu mu peki?

Kot kesinlikle olmaz...

Keten giyin o zaman.. Hani kalin kot kumasi gibi sert ketenler oluyor ya ondan siyah renkte süper olur..
Siyah keten giyerim o zaman, üstüne de gömlek.
Maaş için bir fiyat söylemeli miyim?

Siyah keten giyerim o zaman, üstüne de gömlek.
Maaş için bir fiyat söylemeli miyim?

Eğer size önceden yazili anket gibi bir şey verirlerse ve içinde maas sorusu varsa yazin cevap olarak ama görüşme sirasinda sorarlarsa sirketinizde bu göreve belirlediğiniz bir ücret politikaniz vardır diye topu karsiya atin o söyleyecektir zaten maasi sonra düşünürsünüz bazen konuşan da oluyor maaş sizce uygun mu vs diye...

Ama ilk ben bu kadar isterim demek uygun değil

Eğer size önceden yazili anket gibi bir şey verirlerse ve içinde maas sorusu varsa yazin cevap olarak ama görüşme sirasinda sorarlarsa sirketinizde bu göreve belirlediğiniz bir ücret politikaniz vardır diye topu karsiya atin o söyleyecektir zaten maasi sonra düşünürsünüz bazen konuşan da oluyor maaş sizce uygun mu vs diye...

Ama ilk ben bu kadar isterim demek uygun değil
Çok teşekkür ederim.

İnşallah herşey.dilediğin gibi olur para konusunda ilk onların.düşüncelerini.sor hakkından az veriyorsalar kabul etme piyasa nedir bilmiyorum..kendin den emin bir şekilde duruş sergile gerisi gelicektir

Kumaş pantolon şık bir bluz veya gömlek giyinebilirsin canım. Ücretini sorarlarsa kesinlikle istediğin fiyatı söyle almazlarsa almasınlar sonuçta almasalarda sen zaten öyle bir para kazanmıyordun asgari-1000 gibi bir fiyat düşünüyorum dersin. Fiyat ver, kişi kendinden bilir derler, ben işe başlarken fiyat vermedim çalıştığım yere 600 lira maaş verdiler bana 3 ay dayanabildim çok şükür pazartesi çıkıyorum. Umarım cuma maaşımı verirler de arkama bakmadan kaçarım.
Sana başarılar Allah yanında olsun :)

Söylediğiniz iyi oldu, rahat görüneyim diye kesinlikle çay isterdim. :KK48:
Heyecanlanınca ellerim de çok titrer.
Çok teşekkür ederim.
Sizin iş oldu mu peki?

O hicbiseymis bugun ikinci asamaya girdim cok stresliydi bakalim hayirlisi bunu gecersem 3uncu var ama o da sanirim sartlar vs konusulacaktir. Tabii ikinciyi gecersem kismet.
Siz ne yaptiniz gorusme gerceklesti mi sonuc nasil?

O hicbiseymis bugun ikinci asamaya girdim cok stresliydi bakalim hayirlisi bunu gecersem 3uncu var ama o da sanirim sartlar vs konusulacaktir. Tabii ikinciyi gecersem kismet.
Siz ne yaptiniz gorusme gerceklesti mi sonuc nasil?
Görüştüm, form doldurdum ama bakalım.
Ders saatimle çakışıyor, açıkçası pek umutlu da değilim.
İkinci aşamada ne oldu?

Görüştüm, form doldurdum ama bakalım.
Ders saatimle çakışıyor, açıkçası pek umutlu da değilim.
İkinci aşamada ne oldu?
hayırlısı olsun canım
netten mi buldun
nettekiler hemen arıyor çağırıyor ama değerlendrmeye alıyor bizim gibi başvuran binlerce kişi var büyük şehirdeysen
küçük şehirdeysen şansın artabilir belki.

hayırlısı olsun canım
netten mi buldun
nettekiler hemen arıyor çağırıyor ama değerlendrmeye alıyor bizim gibi başvuran binlerce kişi var büyük şehirdeysen
küçük şehirdeysen şansın artabilir belki.
Kocaelideyim, aslında iş imkanı en yoğun şehir.
Ama hiç iş tecrübem yok, bu yüzden de özgeçmişime bakınca pek cazip gelmiyorum.
Allah hayırlısını versin herkese.

Back
X