• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesine gideceğim, çok heyecanlıyım.

Kumaş pantolon şık bir bluz veya gömlek giyinebilirsin canım. Ücretini sorarlarsa kesinlikle istediğin fiyatı söyle almazlarsa almasınlar sonuçta almasalarda sen zaten öyle bir para kazanmıyordun asgari-1000 gibi bir fiyat düşünüyorum dersin. Fiyat ver, kişi kendinden bilir derler, ben işe başlarken fiyat vermedim çalıştığım yere 600 lira maaş verdiler bana 3 ay dayanabildim çok şükür pazartesi çıkıyorum. Umarım cuma maaşımı verirler de arkama bakmadan kaçarım.
Sana başarılar Allah yanında olsun :)
Teşekkür ederim, inşallah gönlümüze göre bir iş buluruz.

Görüştüm, form doldurdum ama bakalım.
Ders saatimle çakışıyor, açıkçası pek umutlu da değilim.
İkinci aşamada ne oldu?
Benden yaptığım calismalari istediler bilgisayarim cokmustu kaybettim ama okulumun sitesinde var diye guvendim orasi da hacklenmis birsürü stres yasadim gorusme de cok da incelemediler fena degildi ama gorusme. Bayramdan sonra belli olacak hayırlısı olsun.

iş görüşmelerinde rahat olman çok önemli... sakın öyle pantolon takımlar, etek ceket takımlar giyme :) Bunların hem modası çoktan geçti hemde genç birisi için yarattığı izlenim kendini büyük göstermeye çalışıyor, demekki deneyimine güvenmiyor oluyor. Blazer ceketleri kullanabilirsin, koyu renk bir jean ile çok sık tercih ediliyorlar şimdi. sen gençsin iş görüşmesinde çok spor bulmazlar beyaz bir gömlek birde orta boy topuklu ile seni kurtarır. yok daha resmi olsun diyorsan elbise deneyebilirsin. a kesim elbiseler bu sene çok moda olacak, hemde çok rahatlar :) görüşmede olabildiğince rahat ol, sen onlara değil onlar sana muhtaç sonuçta onlar birini arıyor dimi :)

Benden yaptığım calismalari istediler bilgisayarim cokmustu kaybettim ama okulumun sitesinde var diye guvendim orasi da hacklenmis birsürü stres yasadim gorusme de cok da incelemediler fena degildi ama gorusme. Bayramdan sonra belli olacak hayırlısı olsun.
İnşallah hayırlısı olur.
Bakalım, benimki de ancak bayramdan sonraya kaldı.

iş görüşmelerinde rahat olman çok önemli... sakın öyle pantolon takımlar, etek ceket takımlar giyme :) Bunların hem modası çoktan geçti hemde genç birisi için yarattığı izlenim kendini büyük göstermeye çalışıyor, demekki deneyimine güvenmiyor oluyor. Blazer ceketleri kullanabilirsin, koyu renk bir jean ile çok sık tercih ediliyorlar şimdi. sen gençsin iş görüşmesinde çok spor bulmazlar beyaz bir gömlek birde orta boy topuklu ile seni kurtarır. yok daha resmi olsun diyorsan elbise deneyebilirsin. a kesim elbiseler bu sene çok moda olacak, hemde çok rahatlar :) görüşmede olabildiğince rahat ol, sen onlara değil onlar sana muhtaç sonuçta onlar birini arıyor dimi :)
Çok teşekkür ederim ama iş görüşmesine gittim.
Tarif ettiğiniz gibi, çok resmi kıyafetleri ben de sevmiyorum.
Yaşım dolayısıyla da abartılı kaçacağını düşündüm.
Rahat olmaya çalıştım ama gerçekten çok komik bir şey oldu.
Heyecandan Erol Bey yerine, Eröl Bey diye çıktı ağzımdan ve ikincide de düzeltmedim.
Utanmasam kendime gülecektim, neyse artık olan oldu.

Rahat görünün ve kendinizi iyi ifade etmeye çalışın sonuçta karşınızdaki de etten kemikten bi insan.

Ve ben de bugün bir iş görüşmesindeydim bunu da ekleyeyim. Ingilizce ogretmenligi mezunuyum ve pek değerli ismi duyulan özel okul mudur yardımcısının bana yönelttiği soru şuydu. Ingilizceniz iyi mi? :KK76::KK47:

Böyle tuhaf sorulara maruz kalmazsınız umarım. Sektörler farklı olsa da bu cins insanlardan her yerde var ne yazık ki.

Çok teşekkür ederim ama iş görüşmesine gittim.
Tarif ettiğiniz gibi, çok resmi kıyafetleri ben de sevmiyorum.
Yaşım dolayısıyla da abartılı kaçacağını düşündüm.
Rahat olmaya çalıştım ama gerçekten çok komik bir şey oldu.
Heyecandan Erol Bey yerine, Eröl Bey diye çıktı ağzımdan ve ikincide de düzeltmedim.
Utanmasam kendime gülecektim, neyse artık olan oldu.

:) olsun bir şey olmaz, inşallah olumlu dönüşler alırsın :)

Rahat görünün ve kendinizi iyi ifade etmeye çalışın sonuçta karşınızdaki de etten kemikten bi insan.

Ve ben de bugün bir iş görüşmesindeydim bunu da ekleyeyim. Ingilizce ogretmenligi mezunuyum ve pek değerli ismi duyulan özel okul mudur yardımcısının bana yönelttiği soru şuydu. Ingilizceniz iyi mi? :KK76::KK47:

Böyle tuhaf sorulara maruz kalmazsınız umarım. Sektörler farklı olsa da bu cins insanlardan her yerde var ne yazık ki.
Sormak için soruyorlar sanırım.
Hem komik, hem de sinir bozucu.
İnşallah senin iş de olur.

Back
X