- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
ısımı kendım kurdum kendı emeklerımle senın gıbı laf yarıstırarak olmuyor bunlar oturdugunuz yerden!!!!!! anne baba destegımde yoktu oturup ıssızım dıe de aglamadımmmm sizin gibi kolaycı olmadım yanı hıcbır zaman...hala bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsun ki..??? hea bu arada unv mezunuyum ıslerı de hor gorurum egoda yaparım dıe konusanda sizdiniz!! kendınızle celısıyorsunuz :)) kasıyerlık yapmak ıcın okumadım falan demıstınız..konusuyorsunuz ama bos konusuyorsunuz ıste daha dedıgınızden haberınız yok cok güldürdün benı :)) türkiye gercegi kabul etmek zorundasınız demedım hepımız sorunun farkındayız..hem parasızlıktan gecınememekten sıkayet edıp iş begenmezlık ederssenız ınsanları kucumsersenızz masabası ıs ıstıyorum dıe daha cok beklersınız ben tam anlamıyla bunu anlatmaya calıstım..sizde demıssınız ki mecbur olmadıkca böyle ıste calısmam dıe.. böyle ıslere mecbur olupta masabası ıs ıstıyorum dıyenler cok komık gelıyorlar bana..kımse tepeden ınme bıseylere sahıp olamaz hıc yoktan..ben sızın dıplomanızı işinizi sorgulamadım farkındaysanız bunu da anlamamıssınız :))
Üstüne basa basa kasiyerliği de bu işi yapanları da küçümsemiyorum dedim ben. Nasıl da sadece işinize gelen yerleri cımbızla çekiyorsunuz. Herkes her işe tenezzül etmek zorunda değil yapı meselesi. Ayrıca hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz. Benim sadece laf yarıştırdığımı, oturduğumu, işsizim diye ağladığımı, kolaycı olduğumu nerden biliyorsunuz beni tanımıyorsunuz nasıl hakkımda bu tarz konuşursunuz bu ne cüret??