Onun evinde yaşıyorum da o yüzdenÇalışmaya niyeti olan onun bunun ağzına bakmaz çalışır, ondan bundan icazet almaz.
Onu elti söylediAnlamadım ben hem diplomam yok demişsiniz hem öğretmen nasıl oluyorsunuz?
Annene iyi demişsin nilu. Çalış. Erkegligi olmıyan kocanı da boşa gidsin.Selam kadınlar,kızlar.Geçen yazdığımda kocamın biriktirdiğim paraları götürmesinden yazmıştım,yani hep başıma kakıyordu ben de geri verdim Rus parasıyla 53bin rublu.dişlerim için biriktiriyordum.neyse onun yaptığı şu saygısızlıktan sonra çalışmak hayaline düştüm.bugün sohbetini açtım kv elti de oradaydı,kreşte gidip bakıcam iş var mı yok mu diye,kv gördüm pek hoşlanmadı şu durumdan,-sen Rusçayı bilmiyorsun orada sana ne iş sunacaklar ki?ya bulaşıkçı ya temizlik yapan,ya da yemek pişiren,sen de yemek pişirmeyi becermezsin,ben de sordum niye beceremem ki?!eltim de sohbete katıldı,sen yemek pişirmek mi istiyorsun oralarda?!ama sen öğretmensin.dedim kv pişiremezsin dedi de onun için öyle söyledim.hayır öyle işi kabul etmem falan.kv bana defi ki bizim erkekler kadınları çalıştırmazlar onu unut,ben de dedim ne kadar oğlunuza yalvaracağım bana para ver diye?!aman sana ne lazımki?diyor bana.elti bana yalnızken dedi ben yerinde olsam çalışardım kimseyi dinlemem,ama benim elimde bişeyim yani diplomam yok görüyorsunuz değil mi benim elimi kolumu ger yerden bağlıyor bunlar.ha birde şunu ekleyeyim dün annemle konuşuyordum bana dedi ki eğer boşanmak fikrine düşürsen bizim evimizi unut,kapılar sana bağlı ...ben de sen zaten iyi bir anne değilsin ki ne biçim bir annesin dedim ,hoşuna gitmedi
Nasıl yani anlayamadımNilu biriktirdigin parayı geri al. Olx tarzı sitelerden kullanmadığın şeyleri, çocukların eskilerini satsan olmaz mı ? Evde hazırlayabileceğin şeyleri de o tarz sitelerden satabilirsin.
Kocandan paranı geri al. Evdeki eşyaları da ilana koy, sat. Parasıyla da yurtdışına kaç kendine yeni bir hayat kur diyor.Nasıl yani anlayamadım
Olx internetten satış sitesinden bahsediyorum. Evden çalışırsın bu şekilde işte. Kargoyla müşteriye göndermiş olursun.Nasıl yani anlayamadım
Rusya’da yaşıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ona da karışır kvOlx internetten satış sitesinden bahsediyorum. Evden çalışırsın bu şekilde işte. Kargoyla müşteriye göndermiş olursun.
Hemen kaçıp kendine yeni hayat kuramaz ama kendine güveni artar. En azından faydalı bir meşgalesi olur.Kocandan paranı geri al. Evdeki eşyaları da ilana koy, sat. Parasıyla da yurtdışına kaç kendine yeni bir hayat kur diyor.
O parayı bana geri vermek niyetinde değil 2 ay bekle diyor geçiştirdiğini biliyorumKocandan paranı geri al. Evdeki eşyaları da ilana koy, sat. Parasıyla da yurtdışına kaç kendine yeni bir hayat kur diyor.
İşte sen de akşam yemek isterse 2 ay sonra diyeceksin.O parayı bana geri vermek niyetinde değil 2 ay bekle diyor geçiştirdiğini biliyorum
Onu elti söyledi
Selam kadınlar,kızlar.Geçen yazdığımda kocamın biriktirdiğim paraları götürmesinden yazmıştım,yani hep başıma kakıyordu ben de geri verdim Rus parasıyla 53bin rublu.dişlerim için biriktiriyordum.neyse onun yaptığı şu saygısızlıktan sonra çalışmak hayaline düştüm.bugün sohbetini açtım kv elti de oradaydı,kreşte gidip bakıcam iş var mı yok mu diye,kv gördüm pek hoşlanmadı şu durumdan,-sen Rusçayı bilmiyorsun orada sana ne iş sunacaklar ki?ya bulaşıkçı ya temizlik yapan,ya da yemek pişiren,sen de yemek pişirmeyi becermezsin,ben de sordum niye beceremem ki?!eltim de sohbete katıldı,sen yemek pişirmek mi istiyorsun oralarda?!ama sen öğretmensin.dedim kv pişiremezsin dedi de onun için öyle söyledim.hayır öyle işi kabul etmem falan.kv bana defi ki bizim erkekler kadınları çalıştırmazlar onu unut,ben de dedim ne kadar oğlunuza yalvaracağım bana para ver diye?!aman sana ne lazımki?diyor bana.elti bana yalnızken dedi ben yerinde olsam çalışardım kimseyi dinlemem,ama benim elimde bişeyim yani diplomam yok görüyorsunuz değil mi benim elimi kolumu ger yerden bağlıyor bunlar.ha birde şunu ekleyeyim dün annemle konuşuyordum bana dedi ki eğer boşanmak fikrine düşürsen bizim evimizi unut,kapılar sana bağlı ...ben de sen zaten iyi bir anne değilsin ki ne biçim bir annesin dedim ,hoşuna gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?