İş hayatı kurmama da karışırlar

Noktalama işaretlerini o kadar kötü kullanmışsınız ki hepsi birbirine girmiş. Rusçanız olmadan nasıl öğretmenlik yapmayı düşünüyorsunuz?
Rusçası yok mu? Rusya’da nasıl yaşıyor? Türkçesi de çok kötü. Ana dili ne ki?

Noktalama işaretlerini o kadar kötü kullanmışsınız ki hepsi birbirine girmiş. Rusçanız olmadan nasıl öğretmenlik yapmayı düşünüyorsunuz?
Zaten öğretmen çalışamam ki ama kreşte öğretmenlik zor değil

Tabii zor olur mu?
Sabah kahvaltı yapıp sonra tüm gün oynayıp geliyor çocuklar kreşten.
Bir de bir öğretmen söylüyor bunu.

Hangi ülkede Eğitim Fakültesi okudunuz siz?
Sizi iki farklı branşta üniversite okutan aileniz gelme mi diyor size?
Mantıksız geldi bana
Azerbaycan’da okudum ailem gelme mi diyor?hamgi anlamda sordunuz

Tabii zor olur mu?
Sabah kahvaltı yapıp sonra tüm gün oynayıp geliyor çocuklar kreşten.
Bir de bir öğretmen söylüyor bunu.
Gerçekten öyle mi?inşaAllah bu evden çıkayım o işte çalışmak isterdim.şimdilik evde oturup kazanmak istiyorum internette araştırdım “el işleri”var,yani bişey yapma,düzeltme falan,o işi çok seviyorum

Rusya’da yaşıyorum nasıl oluyor bilmiyorum ona da karışır kv
Olx zaten Rusya'da, onun için örnek verdim nilu. İnternetten bir bak istersen. Evden satış yapıyorsun işte, Yandex kargo da evden alıp teslim ediyor müşteriye.

Diliniz olmadan size kreşte de öğretmenlik yaptırmazlar. Bulaşıkçılık temizlikçilik tarzı bir iş bulabilirsiniz dil olmadan. Sizin yerinizde olsam gocunmaz ne iş gelirse yaparım. Parayı bulup Rusya'dan dönün. Kadın sığınma evine gidin.

Bu adam sizi kaç kere dövdü öldüresiye. Neden boşanmıyorsunuz aileniz kabul etmese de Rusya da da sığınma evi tarzı yerleri var mıdır böyle hayattansa oralar daha iyi. ve bulaşık yıka gene de bir işe gir

Biliyorum ama çok at bilmiyorum 30/100 biliyorum

Valla senin yaşadığın bu hayattan iyidir bulaşık yıkama. kv problemli eltin problemli kocana zaten sözler yetmiyor. Yarım Ruscan ile nasıl kreşe gireceksin? Elbette şansını dene ama ne olursa olsun

her işi dene cidden kendine bu hayatı mı reva görüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…