İş Hayatı Zormuş

Haklısın ama orada kanunlar vs var işte.
Şu 2 günü bir atlatabilirsem bayramda oturup kararımı vereceğim sanırım :)

Ya ben gerçekten çok duygusal biriyim.Anneme de çok bağlıyım.Nasıl olacak bilemiyorum

Ben de senin gibiyim. Ama bir fırsat olursa ailem de göbek atar. En kötü ihtimalle yerleşip onları da aldırabilirsin birkaç sene sonra. Bir anne için evladının iyi şartlarda yaşamasından daha mutluluk verici bir şey olacağını sanmıyorum.

Haklısın tabiki. En erken 1 sene sonra gidebileceğim zaten bakalım :)

Is hayati boye maalesef 8 sene bir sirkette calistim ki gercekten cok köklü bi firmaydi suan bir tv kanalinda. Ilk zamanlar oyle ezildim oyleee dusuk maaslara calistim ki 8 senenin sonunda yukselmis ve iyi bir maas aliyordum. Sonra evlilik dolayisi ile ayrildim ve suan cv imde oranin ismini goren herkes ariyor iyi bi etiket oldu acikcasi bana.

Eğer tecrübe kazanmayacagini size bir getirisi olnayacagini dusunuyirsaniz lutfen bosa zaman harcamayin zaman cabuk geçiyor bosa dirsek curutmus olursunuz yasiniz gelir gecer is bulmak zorlasir bence burda calisieken bir yandanda is kovalayin

Tam olarak böyle düşünüyorum bende,malesef firmanın adı cv ime hiçbir fayda sağlamayacak.Sadece proje güzel ama bulunmaz bir şey değil.

Eğer tecrübe kazanamıyorsan ve birikim sağlayamıyorsan durmanın bir anlamı yok.
Çömez muamelesi görüyorsun kısaca.

maalesef işler böyle ilerliyor 1 ay çok erken bir süre en az 1-2 yıl ayak işleri yaparsın sonra anca işini yapabilirsin özel sektörde durum bu, imkanın varsa kaç kurtul

Herkes aynı seylerı yasıyormu bılmem ama bende yasadım
sımdı 6 sene oldu , evım gıbı ısım. Rahatımda yerınde öte git diyen yok , ben de yenı baslayanlara guzel davrandıgımı dusunuyorum bana yapılanları yapmıyorum

alınganlığı bi tarafa bırakın. özel sektör özellikle yeni başlayanlar için böyle. ha iyi yerler yok mu? tabi ki var. ama kötüsüne denk geldiniz diye de pes etmeyin. yurt dışı imkanı varsa gitmek mantıklı aslında ama kalacaksanız da çoğu yerin böyle olduğunu unutmayın. ona göre hazırlayın kendinizi.

Erkek arkadaşın çok mantıklı bir çözüm bulmuş
Patronun rezalet bu arada, iş hayatından soğutabilecek bir tip yerinde olsam hemen ayrılırdım

çay işleri sana veriliyorsa kalma derim ayak işlerle yerinde sayıyorsun demek her şşirkette böyle olacak değil o evdekihanımınıda hor görür ayı oglu ayıdır fes etme hayalini gerçekleştir gerekirse yurtdışına git

eee bu ülkede böyle böyle iş hayatı ...

hoş geldin iş hayatına,
ayrıca hayırlı olsun

Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bugün patron yoktu,bende rahattım.O yokken sıkıntı yok zaten.Ama bütün gün boş boş oturuyorum,iş veren yok..Herkes kendi işini kendi yapmak istiyor gibi.O yapamaz,o yeni mezun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…