- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
ah canim daha kurumsal yerde de oldu amabunlarKurumsal olmayan yerlerde bu tip olaylar çok maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canim daha kurumsal yerde de oldu amabunlarKurumsal olmayan yerlerde bu tip olaylar çok maalesef.
iş hayatında insanlar gerçekten çok değişiyorlar...kadınlara benimde güvenim yok..doktora giderken bile erkek olanı tercih ediyorum...Ben iş hayatına girmeden önce insanlar arası tatlı kıskançlık var sanıyordum sadece ama gördüm ki alakası Yokmuş
O zaman size iyi insanlar çatmıyor. İşyerindekiler ile iş dışında pek bağlantı kurmayın. İşinizi temiz yaptıktan sonra aklı yerinde bir yöneticinin, işe saygısı olan bir yöneticinin çıkarması baya saçmalık bir durum.ah canim daha kurumsal yerde de oldu amabunlar
Iste bende bunu soruyorum 30 senelik omrumde karsima cikan insanlar hep boyleO zaman size iyi insanlar çatmıyor. İşyerindekiler ile iş dışında pek bağlantı kurmayın. İşinizi temiz yaptıktan sonra aklı yerinde bir yöneticinin, işe saygısı olan bir yöneticinin çıkarması baya saçmalık bir durum.
Kadınlar konusunda üzülerek katılıyorum, Elif Şafak diyor Ya tam biriyle fena halde arkadaş oluyorum biraz tanıyınca geçiyor diye aynen öyle...iş hayatında insanlar gerçekten çok değişiyorlar...kadınlara benimde güvenim yok..doktora giderken bile erkek olanı tercih ediyorum...
Yasınız kac ?Sanki bir tek bana oluyo gibi hissediyorum
sanki hep kötü kıskamç fesat ikiyüzlü sapık insanlar beni buluyo gibi
öyle olmalı çünkü daha normali çıkmadı karşıma
Yoksa bütün insanlar böylemi artık
Sizi buluyor değil toplum böyle.Iste bende bunu soruyorum 30 senelik omrumde karsima cikan insanlar hep boyle
Kiskanc fesat ikiyuzlu ayagimi kaydiran cekemeyen neden hep beni bulur boyleleri
varlar. esas ordalar.Devlette boyle insanlar yok yani?
Esas ordalarmı? Ne diyosun?varlar. esas ordalar.