Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O zaman size iyi insanlar çatmıyor. İşyerindekiler ile iş dışında pek bağlantı kurmayın. İşinizi temiz yaptıktan sonra aklı yerinde bir yöneticinin, işe saygısı olan bir yöneticinin çıkarması baya saçmalık bir durum.
O zaman size iyi insanlar çatmıyor. İşyerindekiler ile iş dışında pek bağlantı kurmayın. İşinizi temiz yaptıktan sonra aklı yerinde bir yöneticinin, işe saygısı olan bir yöneticinin çıkarması baya saçmalık bir durum.
Iste bende bunu soruyorum 30 senelik omrumde karsima cikan insanlar hep boyle
Kiskanc fesat ikiyuzlu ayagimi kaydiran cekemeyen neden hep beni bulur boyleleri
Sanki bir tek bana oluyo gibi hissediyorum
sanki hep kötü kıskamç fesat ikiyüzlü sapık insanlar beni buluyo gibi
öyle olmalı çünkü daha normali çıkmadı karşıma
Yoksa bütün insanlar böylemi artık
Iste bende bunu soruyorum 30 senelik omrumde karsima cikan insanlar hep boyle
Kiskanc fesat ikiyuzlu ayagimi kaydiran cekemeyen neden hep beni bulur boyleleri
Hayir tek size olmuyor inanin. Hepimizin başına geliyor. Insanlar çok manyak oldu.
2 ay deneme süresi diye bisey var. Gözünün üstünde kaşın var diyip atıyorlar. İnsanlar da kıskanç fesat oldu iş ortamından bikıyorsun. Ama mecbur çalışmak da zoeundayız... benim de başıma geldi