• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Hayatı

böyle mobbing uygulayan insanlar her alanda var maalesef. kendilerine sorulsa işi öğretme için sert davranıyorum derler ama alakası yok. işten alakasız bir sürü nedenden azar yedim hatta ve hatta el bile kaldırıldı bana. eğitimi bırakmayı defalarca düşündüm ama masraflı olduğundan harcadığım paraya kıyamadım. hayırlısı bakalım

Merhaba herkese iyi günler, direkt konuya giricem, ben kamuda çalışan bir memurum, buraya girebilmek için gerçekten çok çaba sarf ettim maddi manevi ama şu an istifa etmeyi düşünüyorum dayanamıyorum. Çalıştığım yerde en genç benim ve fena eziliyorum, her işi ben yapıyorum devamlı eksik bulunmaya çalışılıyor, sadece iş hayatım da değil normal yaşantıma da laf ediliyor, en basitinden giydiğim kıyafete bile ne saçma giyiniyorsun hiç olmamış çok çirkinsin türü her yönden laf ediliyor, en küçük benim benden sonra gelen 8 yaş büyük saygı duymaya çalıştıkça daha çok üstüme geliniyor, yer değiştirmek için başvurdum red cevabı aldım, ben ne yapacağımı bilemiyorum işe gitmek hiç istemiyorum işten çıkınca ertesi gün olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum, kimseyle konuşmayıp köşeme çekiliyorum yine bir şeyler dönüp dolaşıp beni buluyor, iş hayatı hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş, saçlarım beyazladı 6 kilo verdim 7/24 uyuyorum ben ne yapıcam cidden bilmiyorum.
Yasadiklarini anliyorm cok zor. Yerinde olsam baska bir kurum yada bolum yada sehre grcmeye calisirim.memuriyetini asla yakma.bu insanlarin zaten amaci o.bezdirip milleti kacirmak

Yasadiklarini anliyorm cok zor. Yerinde olsam baska bir kurum yada bolum yada sehre grcmeye calisirim.memuriyetini asla yakma.bu insanlarin zaten amaci o.bezdirip milleti kacirmak
Biraz da saglam durmaya calis.laf soylediklerinde cevabini ver.saygili olana saygi duyulur hersey karsilikli

Bir iş yerindeki eski çalışanlar yeni geleni ezme, iş yükleme vs durumlarını genelde yaparlar. Bu size , sizin şahsınıza özel bir durum değil. Hepimiz o yollardan geçtik.

İnsanlarla muhabbete çok girmeyin, özel hayatınızı anlatmayın, çoğu şeyi duymamazliktan / görmemezlikten gelin. Zamana bırakın.

Back
X