iş hayatııı sizce yanlış bir davranış mı sergiledimm?

asla hata yapmatınız...
büyük ihtimal siz şimdiye kadar yapılanlara ses çıkarmadığınız için bu denli hadsizleşmişler....
kesinlikle bu yaptığınız hata değil.....

ayrıca hiçkimse için yemek saatlerin içinde müdürün sana bildirmeden hiçkimse için erken dönmene gerek yoktur, bu yüzden hayır demeyide öğrenmelisiniz...
kibarca yemek saatinde olduğunuızu gelince ilk iş olarak yapacağınızı kibarca söylemenzdir doğru olan.....

terbiyesizlere bak yaaa. resmen cephe almışlar sana sen bosver yakında aralarında bi fitne çıkar sana yaklaşmaya çalışırlar hiç umursama:47:

şimdi konuşmuyorlar benımle..
cephe alma durumu basladı..
hanı fırsat beklenır ya bır ısı eksık yapmam ıcın ..ıhtıyacım oldugunu calısmamın mutlaka gereklı oldugunu bılen bu ınsanlar neden nıcın bır ınsanı ekmegınden etmek ıcın elınden gelenı yapar..
sureklı yargılanır bır ınsan ...
ben sadece ısımı yapmaya calısıyorum..kımseyle kotu olmak ıstemıyorum pek cok seye sustum hatta bırımıme yerıme gecmek ısteyen ınsanlar ıcın ben gıdıyorum deyıp kıbarca mudurume ılettım.zamanında;
bu ınsanlara bıle ben kotu davranmıyorum ıslerı oldugu zaman elımden gelenı yapıyorum ınsanlar bu kadar mı kotu olur kım kımı ekmegınden etmek ıstıyor ıse rabbım onu ekmegı ıle sınasın ... ben sınır bozuklugu yasıyorum gunlerdır haftalardır

hanı fırsat beklenır ya bır ısı eksık yapmam ıcın ..ıhtıyacım oldugunu calısmamın mutlaka gereklı oldugunu bılen bu ınsanlar neden nıcın bır ınsanı ekmegınden etmek ıcın elınden gelenı yapar..
ben sadece ısımı yapmaya calısıyorum..kımseyle kotu olmak ıstemıyorum pek cok seye sustum hatta bırımıme yerıme gecmek ısteyen ınsanlar ıcın ben gıdıyorum deyıp kıbarca mudurume ılettım.zamanında;
bu ınsanlara bıle ben kotu davranmıyorum ıslerı oldugu zaman elımden gelenı yapıyorum ınsanlar bu kadar mı kotu olur kım kımı ekmegınden etmek ıstıyor ıse rabbım onu ekmegı ıle sınasın ... ben sınır bozuklugu yasıyorum gunlerdır haftalardır

Onlara sinir olsan bile hep gülümse, asla suratını asma, sana yapılan terbiyesizliği aynı gülümseyen ifadeyle yanıtla. Dik dur.

Onları umursama
Ama yine bir haksızlık veya iş buyurma olursa müdüre ilet
Sen bilmezsin belki ama müdür çok iyi bilir böylelerini, neden sana böyle yaptıklarını

İş hayatı çok tuhaf, birçok yerde 3 kuruş yüzünden tüm çalışma arkadaşlarını satan yalakalar ispikçiler dolu..

birde benden sana tavsiye hiçbirzaman bir işe ihtiyacın olduğunu bilmesin etrafındakiler..... :34:
yani çalışmak zorunda olduğunu sen bilin etrafdakiler bilmesin :34:

Böyle ınsanların egolarını anlayabılmıs degılım..Cok sukur karsıma cok fazla bu tarz ınsanlar cıkmadı..Akarte edersınız..Catısma ortamı yaratmaya calısıyorlar.Gorev tanımınızın dısına cıkmayın.İş arkadaşlarınıza ıs harıcınde zaten konusma zorunda degılsınız.Size karsı yapılan saygısızlıga verdıgınız tepkı gayet yerınde..Ama duygularınıza kontrol altına almaya calısmanızda fayda var.Ağlatıp ofkelendırıp sınır esıgınızı asıp patlamanıza sebep olmaya calısabılecek kadar kotu nıyetlılerse zararda gorebılırsınız.Sakın olmaya calısmakta fayda var..

Back
X