Atamalar torpilsiz olmuyo ya..dil bilmyrm orta seviyede inglzce..stajımı çok büyük bi özel kuruluşta yaptm.. Atatürk ünivsrtsnden mezunum..
Atatürk üni. Çevre mühendymMühendislik alanınız nedir? Hangi üniversite mezunusunuz?
Ve ayrıca evet bence de önce ücret bile almadan bir yerlere girmeye bakınBrasiniza yönelin. Stajer olarak ise girmeye calisin vs..
Tercih yaparken bölümün iş imkanlarını araştırmadınız sanırım, mezun olduktan sonra merak ettiğinize göre.
Açık öğretimden başka bir bölüm önerebilirim
Ve ayrıca evet bence de önce ücret bile almadan bir yerlere girmeye bakın
Oara vermicez deseler bile o tecrübe ilerisi için işe yarayacak
Tercih yaparken bölümün iş imkanlarını araştırmadınız sanırım, mezun olduktan sonra merak ettiğinize göre.
kpss ile atanablcğMerhaba çevre mühendisliği iyi vir bölüm arkadaşım ama özelden zor iş bulursun bir belediyeler var sanırım
Yerinde olsam bu seneki kpss a ya girerim bakanlık alımları oluyor onları denersin
Onun dışında yds ales deneyip yüksek lisansa başlayabilirsin
Boş durma da ne yaparsan yap boşluk insanın psikolojisini çok bozuyor ben de bir ara işsizdim boş durduğum an kafa gidiyordu bunalıma doğru o yüzden sürekli kendine uğraş bul
Umarım gönlüne göre olur bol şans:)
2016 da girmştm bütün memurlukları denedim ama olmadı. Kpss ye çalısp atanablrmym cidden torpil hiç bşy olmadan olablr mi böle bşy ?Merhaba çevre mühendisliği iyi vir bölüm arkadaşım ama özelden zor iş bulursun bir belediyeler var sanırım
Yerinde olsam bu seneki kpss a ya girerim bakanlık alımları oluyor onları denersin
Onun dışında yds ales deneyip yüksek lisansa başlayabilirsin
Boş durma da ne yaparsan yap boşluk insanın psikolojisini çok bozuyor ben de bir ara işsizdim boş durduğum an kafa gidiyordu bunalıma doğru o yüzden sürekli kendine uğraş bul
Umarım gönlüne göre olur bol şans:)
Bölümün iş imkanı var yada yok. Farkettysenz ben lisans mezunu birinin nerelere başvurabileceği konusunda sormuşum. Blog adı bir derdim var farkındamısnız? sivri çıkışmanız son derece yanlış. İyi günler.Tercih yaparken bölümün iş imkanlarını araştırmadınız sanırım, mezun olduktan sonra merak ettiğinize göre.
İyi akşamlar.Bölümün iş imkanı var yada yok. Farkettysenz ben lisans mezunu birinin nerelere başvurabileceği konusunda sormuşum. Blog adı bir derdim var farkındamısnız? sivri çıkışmanız son derece yanlış. İyi günler.
canım valla bana da dediler o torpil şu torpil ben yine de her sınava girdimkpss ile atanablcğ
2016 da girmştm bütün memurlukları denedim ama olmadı. Kpss ye çalısp atanablrmym cidden torpil hiç bşy olmadan olablr mi böle bşy ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?