- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
ben staj yaptığım şirkette toplantı Odasında çalışıyorum arada kapı var sonra diğer odada bir sekreter oturuyor geçen gün bağıra bağıra telle konuşuyordu ben sinirden bi kere kapıyı çarptım anlasın diye ki yanlıştı bu kendimi tutamadım bi an ondan sonra kapıyı açtım dedim ki lütfen biraz sessiz olur musunuz çeviri yapamıyorum dedi bunun üstüne yok burası benim bölgem ben sana o Odayı verdim haddini bil dedi dedim nasıl siz verdiniz ya sizin mi orası dedim o da sen ne terbiyesiz bi kıZsin sen bi stajyersin dedi stajyersem de ezik Değilim dedim ondan sonra madem burası sizin gidiyorum dedim çıktım babamın yanına gittim bu kadın Önemli birinin sekreteriymiş ondan sonra bana görev veren bayan izinde dedi böyle böyle Şeyler olmuş çok şaşırdım sekter Hanım'dan özür dile başka bi stajyer olsa çıkarmıştık ama Babanı çok severiz bilmem ne dedi ama ben gene özür dilemedim istemedim yani
şimdi benim hatalarımı saymak gerekirse;
ben kapıyı çarptım ve kendimi tutamadım,
babamın yanında çalıştığım için hem onu hem kendimi zor durumda bıraktım,
şimdiye kadar saygılı bir kız olarak tanınırken bu imajı çizmiş oldum.
ancak şöyle birşey var ki dün ben kapıyı çarpmadım ve dünde kapıyı çarpmış diye iftirada bulunmuş benim için.
üstelik özür dilememi istediler cuma günü tamam dedim ama dileyemedim.
sizce ne yapayım bu durumda? gerçeği anlatsam dahi haksız olsan bile sus diyecekler. daha okulumun bitmesine bir sene var başlamadan soğudum uykularım kaçtı kaç gündür. üstelik daha da Üstüme iftira atar stajım yanar diye korkuyorum. sana o Odayı ben verdim demesi çok kızdırdı beni sanki onun mali orası
şimdi benim hatalarımı saymak gerekirse;
ben kapıyı çarptım ve kendimi tutamadım,
babamın yanında çalıştığım için hem onu hem kendimi zor durumda bıraktım,
şimdiye kadar saygılı bir kız olarak tanınırken bu imajı çizmiş oldum.
ancak şöyle birşey var ki dün ben kapıyı çarpmadım ve dünde kapıyı çarpmış diye iftirada bulunmuş benim için.
üstelik özür dilememi istediler cuma günü tamam dedim ama dileyemedim.
sizce ne yapayım bu durumda? gerçeği anlatsam dahi haksız olsan bile sus diyecekler. daha okulumun bitmesine bir sene var başlamadan soğudum uykularım kaçtı kaç gündür. üstelik daha da Üstüme iftira atar stajım yanar diye korkuyorum. sana o Odayı ben verdim demesi çok kızdırdı beni sanki onun mali orası