- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Merhaba kızlar. 34 yaşındayım. 18 yaşından beri çalışıyorum, üniversite yıllarında gündüz çalıştım akşam okudum ikinci öğretimde. Ailemin durumu iyi değildi ve dişimle tırnaklarımla çabaladım hala da çabalıyorum. İş hayatında en aşağı pozisyonlardan başladım ve yıllar içinde daha iyi noktaya geldim. Kızlar benim sorunum şu: sınavları müthiş başarılarla kazanıyorum kazanmasına ama işe başlayınca görünmez gibi davranıyorlar ve saygı duymuyorlar, çok konuşmama rağmen beni "sessiz sakin özgüveni yok kolay lokma" gibi kodluyorlar bu nasıl oluyor her defasında anlamıyorum. Bir bakmışım beni böyle tanımlamışlar. Bunun sonucunda kıyıda köşede kalmış işler bana veriliyor ballı işler diğerlerine gidiyor. En son birkaç ay önce sınavda en başarılılar arasına girdim ve yeni bir işe başladım. Ama yine istediğim gibi gitmiyor. Mesela New York'ta bir eğitim vardı sıra bendeydi hiç gitmemiştim ama bana sen git diyen olmadı. Toplantılara da götürülmüyorum. Bu arada işimi iyi yaparım bunu da defalarca söylediler takdir ettiler. Ama görünür işlerde beni dahil etmiyorlar bu durum canımı sıkıyor, devamlı masada oturmaktan sıkıldım. Ha bu arada elim yüzün düzgün boyum normal yani fiziki bir yargılama da sözkonusu değil diye düşünüyorum. Benzer durumla karşılaşan oldu mu ve nasıl davranmalıyım sizce ?