İş konusu kararsız olmak ?

Nerde çalışsam daha iyi olur

• Eski iş yerim

OY: 3 75,0%
  • Yeni iş yeri

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4

Dark2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
4
6
1
33
Merhaba , arkadaşlar kısaca kafam çok karışık sebebi iki iş arasında kaldım karar veremiyorum. Şimdi 2 yıl önce uluslarası çok kalabalık bir yerde çalışıyordum burun ameliyatı oldum burnum malesef eskisinden kötü oldu ve uzun sure içime kapandım kimseyle görüşmedim. Neyse aradan 2 yıl gecti nerdeyse az olsa durumu atlattım insanlar arasına karıştım .şimdi bu eski iş yerimden teklif geldi evime 30 40 dk servisle uzaklıkta ve vardiyalı gece çalışması var ve çok yoğun çalışma ortamı var . ama sosyal haklari iyi , sorun orda beni herkes tanır ve malesef burnuma ilgili kötü yorum yada abes bir şey olursa diye korkuyorum ki beğendiğim biride vardı o zamanlar onunla karşılaşacak olmam beni geriyor. ailem bir daha bu fırsat geçmez eline diyor yani iyi bir maaş alıp revizyon ameliyat parasi da bikriktirmek daha kolay olur ama insanlarin yorumları beni korkutuyor bazende insanlar ne acılar çekiyor benimde burunuma takmış olmak saçma geliyor elimde olmadan takıyorum ...Ikinci iş bir otel projesi var ordanda bekliyorlar evime 15 dk minibüsle maaş ve sosyal haklar az diğerine göre gece çalışması yok 4 yıldızlı otel yeni ortam , otel ortamını da bilmiyorum pek çevreme soruyorum onlarda kararsız benim gibi o yüzden sizin değerli fikirleriniz benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
İş seciyosun sosyal aktivite kulübü değil. Burnuna göre karar vermen sence de saçma değil mi?
Hangi yer seni daha az yorucaksa getirisi tatmin edicekse onu sec

İş seciyosun sosyal aktivite kulübü değil. Burnuna göre karar vermen sence de saçma değil mi?
Hangi yer seni daha az yorucaksa getirisi tatmin edicekse onu sec
Haklısınız eski iş yerim çok yoğun bir çalışma ortamı var otel daha sakindir büyük ihtimal otel çalışma ortamını bilmiyorum

Oteldeki pozisyon ne?
Ben de 3 ay otelde insan kaynakları stajı yapmıştım. Gayet keyifli bir ortamdı. Ama sakin de değildi, bilmiyorum sizin bolumunuz ne.
Ama bence ilk iş daha uygun. Burnunuzu siz takiyorsunuz,başka insanların ruhu bile duymaz ki yamuk mu ,önceki nasıldı...

Oteldeki pozisyon ne?
Ben de 3 ay otelde insan kaynakları stajı yapmıştım. Gayet keyifli bir ortamdı. Ama sakin de değildi, bilmiyorum sizin bolumunuz ne.
Ama bence ilk iş daha uygun. Burnunuzu siz takiyorsunuz,başka insanların ruhu bile duymaz ki yamuk mu ,önceki nasıldı...
Ilk etapta güvenlik olarak başlarsın sonra resepsiyona çekeriz dediler daha önce hiç otel deneyimim yok tatil beldesi olmadığı için çok yoğunluk olacağını sanmıyorum...ikinci işim de güvenlik ama havaalanı

Back
X