İş konusu ve kızım

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm bayanlar 2 yaşında bana çok bağlı yemeğini falan baya uğraşarak yedirdiğim baya Nazlı bi kızım var ve ben işe başlamayı düşünüyorum ama içim rahat değil kızımı Nasıl bakıcıya veya kreş e bırakırım diye ... İşe başlarsam kreş mi bakıcı mı daha iyi sizce akrabam ailem ve eşimin ailesi farklı şehirde ve gelmeleri mümkün değil o yüzden ya bakıcı ya da kreş seçeceğim yardımcı olun vicdan azabı çekicem nerdeyse ya ben yokken ağlarsa falan diye çalışan anneler lütfen kızmayın bana ama hiç ayrı kalmadım ya o yüzden endişeleniyorum

Ben de çalışıyorum bu yüzden sizi çok çok iyi anlayabiliyorum
Bakıcı daha uygun bence ama çok çok güvenebileceğiniz referanslı birisi yoksa kreş bakın derim,malum bakıcılarla ilgili neler neler duyuyoruz allah korusun

Kesinlikle kreş , ikisini de denemiş biri olarak...
Korktuğunuz kadar da zor alışmıyorlar bu yaşta ...Çocukların birazda yemek yememe nazları annelerine , içiniz rahat olsun , orda en fazla 1 hafta alışma sureleri oluyor en fazla...
Hiç bir çocuk onlarca çocuğun için de mutsuz olmaz....

Kreş seçerseniz ki kızınız için daha iyi olur kameralı online izlenen seçin ben kızımı online izleyebileceğim kreş göndericem. Bakıcı seçerseniz gizli Kamera koyun eve online izleyin. Ben hayatta ne kreş ne bakıcısı guvenmem o yüzden tavsiyem online izlenebilir kreş ya da bakıcı.

Kreş.çünkü evde bize yaptıkları nazı orda yapmıyorlar emin ol.yemek yemek uyumak vs orda kurallara uyuyorlar hem iki yaşında evde sıkılır.orda hem oyunlar var hem arkadaşlar var.iki yaşındaki çocuk evde bakılmamalı bence.yurtdışındayım burda en fazla üç yaş.üç yaşından sonra kreş mecburi her aile için.ama öneri bir yaş sonrası göndermek.kızım gidiyor eve gelmek istemiyor

Bencede kreş en iyisi işe başlamadan 1 ay önce verinki alışma süresinde evde olun daha rahat olur,yiğenimden biliyorum annesi işe başlayınca verdi kreşe çocuk birden bire okadar uzun saat kalmaya dayanamadı mecbur babanne bakdı,yavaş yavaş alışsın daha iyi olur.

Bence mutlaka kreş.Hem ordaki çocuklarla birlikte yemek yemeyi uyumayı düzeni öğrenir.Kendi yaşında birsürü çocuk bunları yaparken o da gördükçe onlar gibi davranmaya başlar.Evde bile daha kolay bi çocuk olur sosyallik 2 yaşındayken bile çok önemli. Bakıcılara pek güvenmem ben bide evde yalnız kalmasının pek anlamı yok.Bakıcı kötü çıkarsa diye demiyorum mesela kadın sıkıldıkça kızınızı uyutur yada sırf sessizlik olsun kendi başına takılabilsin evde diye çocuğa alaksız şeylerle oynaması için verebilir.Ama kreş ortamında kendi yaşıtında bir sürü insanla tuvaletide öğrenir yemek yemeğide öğrenir uyumayıda öğrenir . Tamamen bir düzene girer.Çabuk adapte olur zaten daha çok küçük. Kreş düşünün derim ben o yüzden.

Bende suan aynı durumayım 2 yasındakı kızımı bırakmak çalışsmak ölüm gibi gelio hala dusunuyorum naoıcamı

Hepinize yorumlarınız için çok Tşk ederim arkadaşlar bi sorum daha olucak kızın daha tuvalet eğitimi almadı denedim ama ağladı bende hazır değil diye erteledim kreşler tuvalet eğitiminden sonra mı kabul ediyorlar çocuğu

Anne ve kayınvalidenizin gelip bakma ihtimali yoksa kreş...

Kreş olsun
Sıkma canını
Daha küçük bırakanlar var
Mesela ben 5,5 aylıkken işe başladım

2 yaş için bakıcı daha uygun olur.
Kreşin artılarını arkadaşlar yazmışlar, bende eksi yönünü yazayım.
Çocuklar özelllikle kreşe başladıkları ilk yıl inanılmaz hasta oluyorlar .çünkü daha önce bu kadar kalabalık ve mikroplu bir ortamda bulunmadılar.Çocuğunuz hastalandığında bakacak bir yakınınız da yokmuş , perişan olursunuz kreşte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…