• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusu

uslubumda, yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.
kaldıki sizden öğrenecek değilim.
belliki yine uykunuz gelmiş, sataşmaya yer arıyorsunuz.
herkes işinize gelen cevaplar vermeyecek.. bunu göze alarak konu açın ..
ayrıca ben değilim, sizsiniz, saptırmayın önünüze bakın

gerçekten saygıdan fazla uzaksınız. lütfen konuma daha fazla yorumlarınızı katmayın. iyi günler

Üni okuyun açıktan

Ne seviyorsanız o konuda

Kitaplara gömülün

Sohbet konuşma ihtiyacı da buradan halledin

Ben de çoğunlukla yalnızım ama sıkılamıyorum boş olsam buraya sarıyorum

kitap okuyorum ama inanın bi yerde fazla sıkıyo. ki normalde okumayı çok severim

İş tanımınızın muhasebe olduğuna emin misiniz Muhasebecimisiniz?
Yoksa büro boş kalmasın diye orda bulunan bir görevlimi, iş yoksa sizi niye tutuyorlar. Ben anlamadım

Ayrıca mağaza elamanı olmak istiyorsunuz. Çok ilginç

hanımlar günaydın..

daha önce burda bi kaç sağlık konusu açmıştım. iş yerinde bacak-kol ağrısı üstüne uyku hali gelince iş çekilmez oluyor benim için, izin alıp alıp gidiyorum ve evde ölü gibi uyuyorum. dahiliyeye, kadın doğuma ve nörolojiye gittim hiç bi sağlık problemim çıkmadı psikolojik dediler. iş yerinde boş boş duruyorum (muhasebeciyim) . işten ayrılmaya karar verdim.
işten ayrılcam dediğim zaman kara kara düşünen bi eşim var işten çıkmama gönlü hiç yok. bende bizi az çok idare eder diye çok kalabalık olan hepimizin bildiği bi mağazada işe başlayacam destek eleman olarak.

1- sizce ne kadar doğru yapıyorum? sonuçta bu iş yeri dışında gayet iyi hissediyorum kendimi ama buraya geldim mi perişan oluyorum. sağlığım daha önemli diye düşünüyorum.
2- eşimin işten çıkacam dediğimde kara kara düşünmesi ne kadar doğru?
3- patrona ne deyip çıkmam lazım?

not: kitap okuyorum, ek iş getirip yapıyorum, tv izliyorum ama faydası yok
bnece boşluktan ve işşizlikten sıkılıyorsunuz ve uykunuz gelıyor ama bunun için izin alığ eve gitmek yanlış zaten bir iş yapmıyormuşunuz iş yerinde....
eşiniz haklı tabiki para azlacak eve giren ona göre bütçe kısıtlamasına gitmeniz gerekecek...
birşey demenize gerek yok ben işi bırakmak istiyorum deyin yeterli..

uslubunuza dikkat etmeniz için illa uyarı mı almanız gerekiyor? bi konuyu okursunuz seviyeli cevap veremeyecekseniz cevap vermezsiniz ama kimseye bu şekilde saygısızlık yapma lüksünüz yok.

daha önce de yine aynı yoğunlukta bi magazada çalıştım benim kendime güvenim var demek ki sizin yok.

gerçekten saygıdan fazla uzaksınız. lütfen konuma daha fazla yorumlarınızı katmayın. iyi günler

saygı konusuna gelince, dönüp kendinizi bir sorgulayın, saygısızlık yaptığımıda düşünmüyorum.
konunuza bayıldığımı söyleyemeyeceğim, lakin cevap vermezseniz, banada cevap hakkı doğmaz.
iyi günler

Aslında anlayabiliyorum.
Ben de herkesin girmekte can attığı bir işyerinde istifa noktasına kadar geldim sadece boşluktan,işe yaramamazlık hissinden dolayı.
Sonra yine aynı kurumda birim değiştirerek nefes aldığımı hissettim çok şükür.
Özeldesin galiba.
Yerinde olsam bir denerdim şansımı mağazacılıkta,olmadı çok ara vermeden muhasebeciğe geri dönerdim.
Kimbilir belki de nasibin mağazadadır,belki de hem çok mutlu hem de çok başarılı olacaksındır.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Aslında anlayabiliyorum.
Ben de herkesin girmekte can attığı bir işyerinde istifa noktasına kadar geldim sadece boşluktan,işe yaramamazlık hissinden dolayı.
Sonra yine aynı kurumda birim değiştirerek nefes aldığımı hissettim çok şükür.
Özeldesin galiba.
Yerinde olsam bir denerdim şansımı mağazacılıkta,olmadı çok ara vermeden muhasebeciğe geri dönerdim.
Kimbilir belki de nasibin mağazadadır,belki de hem çok mutlu hem de çok başarılı olacaksındır.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek. mağaza benim için bi geçiş. ben zaten kendimi iyi hissettiğim zaman bebek düşünüyoruz. mutlaka çalıştığım yerden çıkmam gerekecek o dönemde

muhasebeci olarak başka bir iş bakabilirsiniz
hem mesleğinizde de ilerlemiş olursunuz
seçtiğiniz işi bana göre meslek kriteri olmayanlara bırakılması gereken bir iş

siz muhasebecisiniz gidin muhasebe bürosuna başlayın

seçtiğiniz yerde haftasonu izin alamazsınız
ben yoruldum gidiyorum
hastayım gidiyorum diyemezsiniz

oradan da çıkarsınız

yaşayan bilir dedikleri bu olsa gerek. mağaza benim için bi geçiş. ben zaten kendimi iyi hissettiğim zaman bebek düşünüyoruz. mutlaka çalıştığım yerden çıkmam gerekecek o dönemde

Hayırlısı inşallah.
Hiç bir şey karşıdan göründüğü gibi değildir.
Ben çok sessiz,sakin,bir odada iki kişinin çalıştığı yeri istemeyerek bir katta en az 50 kişi olan,vatandaşlarla beraber bu sayı kimi zaman 75'e bile vuran yere koşarak geldim.
Millet arkamdan iyi gülmüştür.
Neyse.... Çok uzattım,kusura bakma.
Diyeceğim o ki; Allahım utandırmasın,hayırlı,uğurlu olsun inşallah.

Back
X