• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş konusun da fikir istiyorum lütfen..

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Merhabalar öncelikle hepinize.Ben çok uzun zamandır iş arıyodum bugün tesadüfen iki iş yeriyle görüştüm.Birisi çağrı merkezi diğeri bir çamaşır mağazası.Çamaşır mağazası 600 lira verecek ama kafa ağrıtmayan bir iş..Çağrı merkezi de asgari ücret+prim verecek ...Ama çağrı merkezin de çalışmak bana biraz bunaltıcı geliyo açıkcası.günde 1000 kişiye telefon da laf anlatmak..Ama parası iyi işte.Diğerin de para biraz problem oluyo.Bu arada lise mezunuyum ben..Ve ciddi derece de okb var ve karar veremiyorum böyle önemli konular da..Yardımınızı istiyeyim dedim o yüzden.Şimdi ben bu çamaşırcı da çalışırsam ekstra garsonluk işi falan düşünüyorum çünkü çok uzun zamandır maddi sıkıntı çekiyorum..Fazladan elime para geçsin istiyorum o yüzden...Çağrı merkezi konusun da kararsız kaldım.Lütfen bir fikir istiyorum.Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.

Madem para sikintiniz var, ben o zaman cari merkezi ve para derim.

Dier secenekte ek is de yaoarsan , cok calismis olacaksin be sekerim, stres eviyen cagri merkeziyle ayni duzeye gelecek zaten.

Madem para sikintiniz var, ben o zaman cari merkezi ve para derim.

Dier secenekte ek is de yaoarsan , cok calismis olacaksin be sekerim, stres eviyen cagri merkeziyle ayni duzeye gelecek zaten.

Evet ben de düşündüm aslında daha fazla çalışmış olucam öyle olunca ama en azından çağrı merkezindeki gibi sıkıntılı olmaz diye düşündüm..Kimisi diyo gerçekten çok zor çağrı işi kafayı yedirtiyo insana diye...O zaman yarın gidip görüşeyim ben çağrı merkeziyle artı prim de verecekler hem.Yemek+yol+ssk+maaş+prim...Diğer işi de kaybetmekten korkuyorum ama deniyeyim en azından değil mi? Stresten heryerime ağrılar girdi

Evet ben de düşündüm aslında daha fazla çalışmış olucam öyle olunca ama en azından çağrı merkezindeki gibi sıkıntılı olmaz diye düşündüm..Kimisi diyo gerçekten çok zor çağrı işi kafayı yedirtiyo insana diye...O zaman yarın gidip görüşeyim ben çağrı merkeziyle artı prim de verecekler hem.Yemek+yol+ssk+maaş+prim...Diğer işi de kaybetmekten korkuyorum ama deniyeyim en azından değil mi? Stresten heryerime ağrılar girdi

Yapma sekerim, girme strese hemen :)

Cagri merkezi eyvallah stresli ama garsonluk da kolay is degil ki, surekli ayaktasin. Bir de isinden cikip kostura kostura 2.ci isine gitmek zorunda kalacaksin, bu da var.

600 liraya çalışılır mı ya? Asgari ücret bile değil.

Çağrı merkezi tele satış değilse rahat olur. Satış varsa işin içinde uzak durun.

Şimdi işin aslını söyliyeyim ben size ben çok uzun zamandır psikoljik tedavimi aksattım o yüzden pazartesi doktora gidicem ve tedavi uygulucaklar ilaç da alıcam..O yüzden çağrı merkezi beni düşündürdü birazcık..Acaba çamaşırcıya girsem psikoljim yerine gelene kadar orda çalışsam daha sonra mı başka iş baksam

Daha once cagri merkezine sadece 2 ay katlanabilmis biri olarak yaziyorum kesinlikle camasirci:)

tedavınız devam edecekse sigortaya da ıhtıyacınız olacak, camasırcı bunu karsılayabılecek mı?
600 tl verecek bırının hemen sıgorta başlatacağını pek sanmıyorum.

600 liraya çalışılır mı ya? Asgari ücret bile değil.

Çağrı merkezi tele satış değilse rahat olur. Satış varsa işin içinde uzak durun.

Çağrı merkezi satış işi..Ben satış yapabiliyorum kabiliyetim var ama telefon da kulaklık sanki yapışmış gibi stres olurum diye endişeleniyorum.Yani normalde bile 1 saat telefonla konuşmak sıkıyo insanı kaldıki 10 saat okulaklık kulağında nasıl olacak.Normal yüzyüze satış olsa eyvallah hertürlü varım ama bu iş düşündürüyo beni

tedavınız devam edecekse sigortaya da ıhtıyacınız olacak, camasırcı bunu karsılayabılecek mı?
600 tl verecek bırının hemen sıgorta başlatacağını pek sanmıyorum.

Ben şuan yeşilkart üzerinden bakınıyorum.Tedavi görebiliyorum gidip hastahanede sorun yok yani orda..

Merhabalar öncelikle hepinize.Ben çok uzun zamandır iş arıyodum bugün tesadüfen iki iş yeriyle görüştüm.Birisi çağrı merkezi diğeri bir çamaşır mağazası.Çamaşır mağazası 600 lira verecek ama kafa ağrıtmayan bir iş..Çağrı merkezi de asgari ücret+prim verecek ...Ama çağrı merkezin de çalışmak bana biraz bunaltıcı geliyo açıkcası.günde 1000 kişiye telefon da laf anlatmak..Ama parası iyi işte.Diğerin de para biraz problem oluyo.Bu arada lise mezunuyum ben..Ve ciddi derece de okb var ve karar veremiyorum böyle önemli konular da..Yardımınızı istiyeyim dedim o yüzden.Şimdi ben bu çamaşırcı da çalışırsam ekstra garsonluk işi falan düşünüyorum çünkü çok uzun zamandır maddi sıkıntı çekiyorum..Fazladan elime para geçsin istiyorum o yüzden...Çağrı merkezi konusun da kararsız kaldım.Lütfen bir fikir istiyorum.Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.
Canım az aşım kaygısız basim diye bi laf vardir bilmem bilirmisin. Ben cagri merkezindede calistim tam 6 ay. Ama parasi batsin ki birak primi kota tamamlanmadgi icin maasimda kesiliyodu hergun 390 kisiden kart onayi almam gerekiyodu dogal olarak bende bu kotayi dolduramiyodum. Bence diger isi sec.. az para evet bnde az aliyorum gercekci olmak gerekirse yetmiyor.. Ama rahatim.. :)

Benim bi arkadasim cagri merkezinde calisiyodu tele satisti tabi bu tv de ucuz telefon krem falan satiyolardi. Cok sacma insanlar ariyomus begenmeyen sikayet icin ariyomus rahatsiz eden varmis ya baya sabir isi diyordu . Bu is de oyle biseyse ve sabirsizsan bence bikac ise falan daha bak bu ikisinden baska is bulursun .

Daha once cagri merkezine sadece 2 ay katlanabilmis biri olarak yaziyorum kesinlikle camasirci:)
Kesinlikle katiliyorum. Berbat bisey hele o kota doldurma isi igrenc :/ 6 ay nasil dayandim inan hic bilmiyorum. Prim bi kosede kalsn normal maasim bile kesiliyodu sirf kotayi dolduramadim diye 390 kisiye ne satcam bn ya almiyolar napiyim :)

Buyuk mağazalar yok mu etrafinizda? Bilgisayar kursuna vs gidip yönetici asistanligina basvursaniz olmaz mi?

Yani 600 lira ile zor bu hayat

Kesinlikle katiliyorum. Berbat bisey hele o kota doldurma isi igrenc :/ 6 ay nasil dayandim inan hic bilmiyorum. Prim bi kosede kalsn normal maasim bile kesiliyodu sirf kotayi dolduramadim diye 390 kisiye ne satcam bn ya almiyolar napiyim :)
Bizde check up satiyoduk hergun millete laf anlatmaktan canim cikiyodu sapigimi dersin manyagimi dersin suratina telefonu kapatanmi dersiin patron gelir satislari begenmez aksam olunca evde konusmak istemiyo insan ya offf evde bos otururum daha iyi:)

Canım az aşım kaygısız basim diye bi laf vardir bilmem bilirmisin. Ben cagri merkezindede calistim tam 6 ay. Ama parasi batsin ki birak primi kota tamamlanmadgi icin maasimda kesiliyodu hergun 390 kisiden kart onayi almam gerekiyodu dogal olarak bende bu kotayi dolduramiyodum. Bence diger isi sec.. az para evet bnde az aliyorum gercekci olmak gerekirse yetmiyor.. Ama rahatim.. :)

Sanırım siz Banka da çalışmışsınız daha kurumsal bi yerde.Ama bankanın standart çabası buymuş onu ben de duydum belli bi satış yapman gerekiyomuş.Ama böyle çok da kurumsal olmayan yerlerde maaş kesilmesi falan olmuyomuş..Evet ilk cümleniniz çok doğru ama ben işte psikolojik tedaviye başlıcam nasipse o yüzden endişeleniyorum ya olmazsa diye...Yüzyüze neyse de telefon da nasıl anlatılır yaa

Back
X