Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde check up satiyoduk hergun millete laf anlatmaktan canim cikiyodu sapigimi dersin manyagimi dersin suratina telefonu kapatanmi dersiin patron gelir satislari begenmez aksam olunca evde konusmak istemiyo insan ya offf evde bos otururum daha iyi:)
Sen cagri merkezini istiyosun sanirim. Canim benim secim senin 600 isi sen heryerde bulursunSanırım siz Banka da çalışmışsınız daha kurumsal bi yerde.Ama bankanın standart çabası buymuş onu ben de duydum belli bi satış yapman gerekiyomuş.Ama böyle çok da kurumsal olmayan yerlerde maaş kesilmesi falan olmuyomuş..Evet ilk cümleniniz çok doğru ama ben işte psikolojik tedaviye başlıcam nasipse o yüzden endişeleniyorum ya olmazsa diye...Yüzyüze neyse de telefon da nasıl anlatılır yaa
Canim agir depresyonlar geciriyorum demissin ozel degilse merak ettim neyin var , neden boyle oldun ?Ben de ondan tırsıyorum zaten zaten psikolojik tedaviye başlıcam daha çok kötü oluyorum diye endişeleniyorum.Yoksa zor şeyleri severim normal sıcak satışa her türlü varım kıyafet hariç ama bu iş telefonda.kulaklık bütün gün kulağında daha kötü olur muyum diye düşündüm.Çünkü sabrım vardır sabırlıyım ama işte ağır depresyon geçiriyorum
Sen cagri merkezini istiyosun sanirim. Canim benim secim senin 600 isi sen heryerde bulursun
Canim agir depresyonlar geciriyorum demissin ozel degilse merak ettim neyin var , neden boyle oldun ?
Daha iyisini bulana kadar çamaşırcıda idare et bence.zaten psikolojik rahatsızlığın varmış.. çağrı merkezine sağlıklı giren hasta çıkıyor arkadaşım herşey para değil yaşam kalitende önemli.
Canım lise mezunuysan internette farklı işlerde bak derim mağaza satış elemanı v.s rahatlıkla yapabilcegine inanıyorum.Nerde yasıyorsun bilmiyorum ama carsıya falan gıtsen bazı vıtrınlerde eleman ılanları vardır mutlaka.Cagrı merkezi sakın dıyorum güvenme onlar pazarlama konusunda çok deneyimliler yanı sana maasın su kadar ama söyle böyle cok para kazanırsın prımle falan derler.Ben 1 yıl calıstım cagrı merkezınde yasadıgın stres de ekstrası.Büyük ihtimalle telesatıs yapan bir yer görustugun yer.Satış yapamazsan bırak prımı maaşıda vermezler. İnbound olan bir cagrı merkezi olsa gönul rahtlıgıyla git derim.İstanbuldaki çogu cagrı merkezi maaş vermıyorlar v.s bır suru sıkıntı.Benim çalıştıgım yer verıyordu ama ben strese dayanamadım.Ordanda arkadaslarımdanda bıldıgım bu çogu yer vermıyor vaadlerını
Bu arada kıyafet satamıyorum deyip mağaza seçeneğini elemişsin ama fikir olsun diye söylüyorum ben bi dönem zara magazasinin müdürlügünü yaptım.calisanlar kesinlikle satış yapmıyor sadce magazanin düzeninden sorumlular bide müsteri isterse depodan urun getiriyorlar.parttime yani haftada ortalama 42 saat calisan bi eleman ayda 1500 liraya yakin para kazaniyordu.. pul&bear, oysho, straduvarius, zara , bershka, lc waikiki, defacto gibi mağazalarda direk satış yok sadece reyon düzeni koruma.. fikrin olsun.Değil mi doğru dediniz aslında..Ben paraya odaklanmamıştım ilk başta ama sonradan kafam karıştı..Dediğiniz doğru oraya sağlam girenin hasta çıktığını bende duydum.Çok teşekkür ederim.O kadar kararsız oluyorum ki önemli konularda illa birileri beni yönlendirecek.Çok sağolun yarın gitmekten vazgeçtim oraya bekliyolardı..Çamaşırcıya gideyim ben en iyisi
Bu arada kıyafet satamıyorum deyip mağaza seçeneğini elemişsin ama fikir olsun diye söylüyorum ben bi dönem zara magazasinin müdürlügünü yaptım.calisanlar kesinlikle satış yapmıyor sadce magazanin düzeninden sorumlular bide müsteri isterse depodan urun getiriyorlar.parttime yani haftada ortalama 42 saat calisan bi eleman ayda 1500 liraya yakin para kazaniyordu.. pul&bear, oysho, straduvarius, zara , bershka, lc waikiki, defacto gibi mağazalarda direk satış yok sadece reyon düzeni koruma.. fikrin olsun.