iş konusunda doğru mu yaptım?

kirmizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
98
52
98
35
Kocaeli
Kızlar 30 bin TL kredi çekip kendime bir işyeri açtım. Yaklaşık 4 ay oluyor. İşler de fena değil. Ödemelerini ucu ucuna yapabiliyorum.3 sene boyunca kredim bitene kadar kendim para beklemiyorum. Bazen korkuyorum ya ödeyemezsem diye. Bazense güçlü olmam gerek bu krediyi ödeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum. Acaba iyimi yaptim kötümü yaptım? Sizlerin fikirlerinide almak isterim. Herkese selamlar.

çok merak ettim ne tür bir iş yeri açtınız acaba ?

Kızlar 30 bin TL kredi çekip kendime bir işyeri açtım. Yaklaşık 4 ay oluyor. İşler de fena değil. Ödemelerini ucu ucuna yapabiliyorum.3 sene boyunca kredim bitene kadar kendim para beklemiyorum. Bazen korkuyorum ya ödeyemezsem diye. Bazense güçlü olmam gerek bu krediyi ödeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum. Acaba iyimi yaptim kötümü yaptım? Sizlerin fikirlerinide almak isterim. Herkese selamlar.

benım arkadasımda pızza dükkanı actı bu arada arkadasım mimar :) ılk bes ay ısler günü kurtarıyor dıyordu şimdi yavas yavas alıstı ınsanlar yanı günü ılk zamanlar 750 kapatıyordu sımdı 1500 2 buluyor dıyor acele etme gerılme korkma

Aslında bana kredi ödemelerini yaptiriyor olması giderlerini karsiluyor olmasi da iyi bir ismis gibi geldi sonuçta ekside değilsiniz nötr şua
Zamanla hem yeriniz dukkaniniz siz taninirsiniz zamanla artiya geçersiniz

Siz ne düşünüyorsunuz pek mutlu gozukmuyorsunuz

Aslında bana kredi ödemelerini yaptiriyor olması giderlerini karsiluyor olmasi da iyi bir ismis gibi geldi sonuçta ekside değilsiniz nötr şua
Zamanla hem yeriniz dukkaniniz siz taninirsiniz zamanla artiya geçersiniz

Siz ne düşünüyorsunuz pek mutlu gozukmuyorsunuz
.

Ödemeleri yapiyor çok şükür. Dediginiz gibi zamanla daha iyi olacağina inaniyorum ..
Mutluyum sadece is olmadigi zaman kaygilaniyorum. Bir gün bir günü tutmuyor.

İşleriniz iyi gidiyorsa sıkıntı yapmayın :34:Mutlaka borçlarınızı öder rahata erersiniz:31:
Allah kolaylık versin:16:Borç olmadan olmuyor:31:

.

Ödemeleri yapiyor çok şükür. Dediginiz gibi zamanla daha iyi olacağina inaniyorum ..
Mutluyum sadece is olmadigi zaman kaygilaniyorum. Bir gün bir günü tutmuyor.

Malesef öyle olur.. Hava kosullari bile etkiler yağmur varken ya da cok sicak varsa hemen düşer.satislar insanların gelmesiyle dgru orantili ne de olsa..

Sadece size ozgu degil...

bence eksiye düşürmediği sürece yeni bir is sukredin sansli sayilirsiniz...

Malesef öyle olur.. Hava kosullari bile etkiler yağmur varken ya da cok sicak varsa hemen düşer.satislar insanların gelmesiyle dgru orantili ne de olsa..

Sadece size ozgu degil...

bence eksiye düşürmediği sürece yeni bir is sukredin sansli sayilirsiniz...

Doğru söylüyorsunuz. Görüşleriniz için teşekkürler.

Risk almadan hic bisey olmuyorki. Cesaretiniz icin tebrik ederim. Korktugunuz zaman su dusunun, ya buna hic cesaret etmeseydiniz, her zaman kocaman bir keske olmayacakmiydi icinizde, asil o zaman kendinizi korkak hissetmiyecek miydiniz?

Hayirli kazanclar dilerim.

Son düzenleme:
Risk almadan hic bisey olmuyorki. Cesaretiniz icin tebrik ederim. Korktugunuz zaman su dusunun, ya buna hic cesaret etmeseydiniz, her zaman kocaman bir keske olmayacakmiydi icinizde, asil o zaman kendinizi korkak hissetmiyecek miydiniz?

Hayirli kazanclar dilerim.
Evet, yıllardır hayal etmiştim bir isyerim olsun diye. Çok şükür nasip oldu, sizin de dediğiniz gibi " keşke" demeyeceğim ama gerçekten kolay değilmiş bu kadar borcu yüklenmek.goruslerinizi aldıktan sonra içim biraz daha ferahladı tesekkur ederim.

Back
X